Nealkoholické pivo Birell vyráběné speciální technologií zaručující charakteristické chuťové vlastnosti piva. Vyrábí se unikátní technologií výroby přímo v nošovickém pivovaru v České republice. Obsahuje vitaminy skupiny B, které podporují dobré trávení. Jedná se o čistě přírodní nápoj bez umělých přísad a konzervantů.
Velkopopovický Kozel 11 vás odmění vypilovanou plnější chutí, která mu neubírá na pitelnosti. Díky třem druhům sladu spojených s jemnou hořkostí chmele získal Kozel 11 mnoho ocenění z prestižních domácích i zahraničních soutěží.
Velkopopovický Kozel je připravován podle tradiční receptury předávané z generace na generaci velkopopovických sládků. Původní...
Máš chuť zažít něco nové? Tak sáhni po nové ochucené Pepsi Limetce, kterou si můžeš užít bez výčitek ve verzi bez kalorií!
Složení: voda, oxid uhličitý, barvivo: (E 150d), kyseliny (kyselina citronová a kyselinafosforečná), aroma: kofein, aroma, sladidla (aspartam a acesulfam K), regulátorkyselosti: citronany sodné. ...
Původ není přesně určen, pravděpodobně pochází z Francie. Podle nejnovějších výzkumů tato odrůda vznikla samovolným opylením odrůdy Chenin blanc pylem odrůdy Tramín červený. Barva vína je světlá žlutozelená, zráním přechází do zlatova. Vůně v horších ročnících připomíná kopřivu, ale v dobrých ročnících je vůně plná s ovocnými tóny černorybízovými a angreštovými, později přechází do broskví, nektarinek a melounů. Buketní látky přechází do chuti vína. Doporučujeme podávat k uzeným rybám, drůbeži s ovocem, sýrům eidamského typu, kozím a ovčím sýrům.
Podáváme při teplotě 9 - 10 °C. ...
Původ není přesně určen, pravděpodobně pochází z Francie. Podle nejnovějších výzkumů tato odrůda vznikla samovolným opylením odrůdy Chenin blanc pylem odrůdy Tramín červený. Barva vína je světlá žlutozelená, zráním přechází do zlatova. Vůně v horších ročnících připomíná kopřivu, ale v dobrých ročnících je vůně plná s ovocnými tóny černorybízovými a angreštovými, později přechází do broskví, nektarinek a melounů. Buketní látky přechází do chuti vína. Doporučujeme podávat k uzeným rybám, drůbeži s ovocem, sýrům eidamského typu, kozím a ovčím sýrům.
Podáváme při teplotě 9 - 10 °C.
Víno světle žluté barvy s ovocnou chutí a vyšším obsahem příjemných pikantních kyselin. Vůně je středně výrazná, jemně chlebnatá s tóny lískových ořechů. Odrůda pochází z Francie.
Doporučená teplota podávání 9-11°C.
- Praktické balení pro restauraci, vinárnu, venkovní oslavu, dovolenou i párty
- Unikátní technologie balení ve vakuu zabraňuje oxidaci...
Víno světle žlutozelené barvy. Vyniká delikátní, květinově kořenitou vůní připomínající často lipový květ. Odrůda má vysokou schopnost dlouhodobé uchovatelnosti. Je vynikající k předkrmům a k lehkým úpravám ryb, drůbeže a telecího masa.
Podáváme při teplotě 9 - 11 °C. ...
Víno má mladou, světle slámově žlutou barvu. Výrazná, ale měkká vůně Sauvignonu připomíná čerstvý květ bezu a v pozadí i hluchavky. Hladce se vyvíjející chuť v ústech připomíná bělomasou planou broskev. Chuť je lehká a při tom silná vlivem pevnějšího alkoholu. Skvělou harmonii nenásilného a příjemného výrazu vína umocňuje lehce doznívající dojem...
Tento výjimečný Ryzlink rýnský je vyšší, zlatavě žluté barvy s jemnými zelenkavými reflexy a krásnou viskozitou. Vůně je bohatá, typická pro vína vyrobená z dobře vyzrálých hroznů. Najít můžeme tóny broskví, meruněk, v pozadí medové a lehce minerální tóny, které se zráním prohloubí.
Chardonnay oproti Rulandskému bílému je plnější, harmoničtější a má vyšší intenzitu aromatických látek. Obsah kyselin v moštu ve srovnání s Rulandským bílým je o 2 až 4 g/l vyšší. Víno je vhodné pro dlouhodobé uchovávání a jako jedno z mála bílých odrůdových vín je vhodné pro technologii „barrique“.
Pravděpodobně vznikla volným křížením Rulandského s...
Tradice spojená s kvalitou výroby, to jsou hlavní znaky tohoto nejznámějšího a nejoblíbenějšího polosladkého vína. Příjemné kyseliny použitých odrůd ryzlinkového typu a přidané víno muškátového typu, které obohatí „Pražského sklepmistra“ o typickou chuť a vůni, to je jen malý náhled do naší ustálené receptury. Podáváme k nasládlým úpravám bílého drůbežího...
Ve výrazné svěží vůni nalezneme přezrálý banán v kompozici s tropickým ovocem. Chuť je velmi plná extraktivní s vyváženou kyselinou, připomínající zralé citrusy. Celkový vjem z tohoto mimořádného vína podtrhuje jemná nasládlá dochuť. Hodí se podávat k plísňovým sýrům s výraznou chutí. Také k jemným smetanovým omáčkám a pokrmům obsahujícím ovoce.
Podáváme...
Víno má zelenožlutou barvu, s typicky jemně muškátovým až broskvovým buketem a příjemnou chutí. Doporučujeme podávat k zeleninovým jídlům nebo salátům a k drůbežím specialitám.
Doporučená teplota podávání 9-11°C.
- Praktické balení pro restauraci, vinárnu, venkovní oslavu, dovolenou i párty
- Unikátní technologie balení ve vakuu zabraňuje oxidaci...
Barva vína je zlatožlutá.Vůně je široká, jemně ovocná, medově nasládlá. V chuti je to víno plné, extraktivní s medovými tóny, jemně kořenité. Doporučujeme podávat ke krémovým polévkám, masům na studeno, jemným rybám. Před podáváním necháme 10 – 15 minut odvětrat.
Müller Thurgau patří mezi nejrozšířenější odrůdy. Víno má světle žlutozelenou barvu s jemně muškátovou vůní. Chuť je lahodná, harmonická s nižším obsahem kyselin.
Doporučujeme k malým, lehkým předkrmům, k jednoduché úpravě drůbeže a k měkkým sýrům.
Doporučená teplota podávání je 8° - 12°C.
Odrůda byla vyšlechtěna v roce 1882 Prof. H. Müllerem, který...
Barva vína připomíná světlý lipový květ. Vůně je květinově-ovocná s nádechem sušeného heřmánkového čaje a kandovaného ovoce.V chuti se projevuje ovocná nasládlost, jež harmonizuje se svěží kyselinkou a je doplněna jemným dotekem lipového květu v dochuti. Podáváme k lehkým krémovým zeleninovým polévkám, tagliatelle s houbovo-smetanovou omáčkou či kuřecím...
Stará odrůda znojemského regionu, kde dosahuje vynikajících, jedinečných chuťových vlastností. Vyniká plnou, kořenitou chutí i vůní připomínající mandle, nebo květ ibišku. Je to přítel na celý večer. Doporučujeme například k tradičním řízkům. ...
Pinot Grigio je jemné bílé víno se zlatavě žlutou barvou, harmonickým, charakteristickým odrůdovým buketem a svěží suchou chutí.
Teplota podávání: 10-12°C ...
Původ není přesně určen, pravděpodobně pochází z Francie. Podle nejnovějších výzkumů tato odrůda vznikla samovolným opylením odrůdy Chenin blanc pylem odrůdy Tramín červený. Barva vína je světlá žlutozelená, zráním přechází do zlatova. Vůně v horších ročnících připomíná kopřivu, ale v dobrých ročnících je vůně plná s ovocnými tóny černorybízovými a angreštovými, později přechází do broskví, nektarinek a melounů. Buketní látky přechází do chuti vína. Doporučujeme podávat k uzeným rybám, drůbeži s ovocem, sýrům eidamského typu, kozím a ovčím sýrům.
Podáváme při teplotě 9 - 10 °C. ...