Bols Advocaat – velmi kvalitní vaječný likér vyrobený kombinací čerstvých vaječných žloutků, jemného lihu a cukru, dochucený přírodním vanilkovým aroma. Má širokou škálu použití a konzumace jako digestiv, pro přípravu vynikajících long drinků a v neposlední řadě se hojně využívá v cukrářské výrobě.
Širokou škálu variant Bols likérů lze rozčlenit do vybraných kategorií na základě vstupních surovin a způsobu výroby. Ovocné likéry (nazvané většinou podle převládajícího použitého ovoce), tzv. „krémy“ (o obsahu cukru min. 28 %), likéry jádrové (na bázi peckovin a jedlých jader), likéry bylinné s ...
Bols Advocaat – velmi kvalitní vaječný likér vyrobený kombinací čerstvých vaječných žloutků, jemného lihu a cukru, dochucený přírodním vanilkovým aroma. Má širokou škálu použití a konzumace jako digestiv, pro přípravu vynikajících long drinků a v neposlední řadě se hojně využívá v cukrářské výrobě.
Širokou škálu variant Bols likérů lze rozčlenit do vybraných kategorií na základě vstupních surovin a způsobu výroby. Ovocné likéry (nazvané většinou podle převládajícího použitého ovoce), tzv. „krémy“ (o obsahu cukru min. 28 %), likéry jádrové (na bázi peckovin a jedlých jader), likéry bylinné s přísadami vybraných druhů bylin a koření a takzvané „emulzní“ likéry.
Až na výjimky se aromatizující a ochucující látky (byliny, koření, semena, jádra peckovin, kůra citrusů aj.) uloží do neutrálního alkoholu; poté se za několik dnů až týdnů kompozice podrobí redestilaci (za teploty bodu varu alkoholu), perkolaci/digeraci (kompozice se zahřeje na 55 °C a nechá se protékat cedicím sítem) nebo maceraci (za studena); někdy se kombinují meziprodukty různých metod.
Konzumace je u likérů je velmi různorodá, ale především jako součást míchaných nápojů.
Složení: Pitná voda, Cukr, Vaječný žloutek, Jemný líh, Zahušťovadla E460, E466, E464, Aroma, Barviva E102, E110.
Jedinečná kombinace směsi bylin a koření, jejímž základem jsou sladká meduňka, svěží máta, voňavá skořice a osvěžující citronová kůra.
Nejlépe vychutnáte ve společnosti přátel vychlazený samotný nebo v kombinaci s Vineou či Kofolou.
Složení: voda, líh, cukr, vinný destilát, směs bylin a koření, barvivo, karamel. ...
Výjimečně dobrý a výjimečně hořký Fernet Stock, který je zdaleka nejoblíbenější lihovinou v České republice, patří spolu s Fernetem Stock Citrus ke stěžejním produktům společnosti Stock Plzeň - Božkov. Vznik hořkého Fernetu Stock se datuje rokem 1927. Právě tehdy totiž italský podnikatel Lionello Stock začal ve své likérce v Plzni - Božkově vyrábět hořký...
Vysoce kvalitní vaječný likér připravený z pečlivě vybraných surovin doplněný o oblíbenou pistáciovou příchuť. Božkov Vaječný Pistácie je vynikající chlazený, nebo jako součást zmrzlinových pohárů, dortů či jiných desertů.
Složení: MLÉKO, cukr, VEJCE, líh, aromata, barviva: tartrazin, patentní modř V, přírodní pistáciové aroma, SKOŘÁPKOVÉ PLODY....
SQUASHE jsou lehce alkoholické nápoje založené na ovocné chuti a jemné vodce – tzv. ochucené vodky. Poznáte je podle výrazného designu s divoce rozřezaným ovocem. Zvláštností řady jsou exotické příchutě jako cannabis nebo trkna + koka, obohacené o exotické extrakty. Podávají se vychlazené nebo s ledem, a tak jsou tyto likéry ideální jako nenáročný letní...
Výjimečně dobrý a výjimečně hořký Fernet Stock, který je zdaleka nejoblíbenější lihovinou v České republice, patří spolu s Fernetem Stock Citrus ke stěžejním produktům společnosti Stock Plzeň - Božkov. Vznik hořkého Fernetu Stock se datuje rokem 1927. Právě tehdy totiž italský podnikatel Lionello Stock začal ve své likérce v Plzni - Božkově vyrábět hořký...
Vysoce kvalitní vaječný likér připravený z pečlivě vybraných surovin doplněný o oblíbenou pistáciovou příchuť. Božkov Vaječný Pistácie je vynikající chlazený, nebo jako součást zmrzlinových pohárů, dortů či jiných desertů.
Složení: MLÉKO, cukr, VEJCE, líh, aromata, barviva: tartrazin, patentní modř V, přírodní pistáciové aroma, SKOŘÁPKOVÉ PLODY....
Základem Amundsen Melon je oblíbená Vodka Amundsen, jejíž jemnost vytváří tradiční skandinávská technologie výroby. Ta spočívá především v několikanásobné filtraci přes aktivní dřevěné uhlí, při níž jsou zachyceny i sebemenší příměsi. Amudsen Melon spojuje kvalitu Vodky Amundsen s osvěžující chutí melounu.
Složení: Amundsen vodka (obilný líh), cukr,...
Základem Amundsen Pear je oblíbená Vodka Amundsen, jejíž jemnost vytváří tradiční skandinávská technologie výroby. Ta spočívá především v několikanásobné filtraci přes aktivní dřevěné uhlí, při níž jsou zachyceny i sebemenší příměsi. Amudsen Pear spojuje kvalitu Vodky Amundsen s osvěžující chutí hrušky.
Složení: Amundsen vodka (obilný líh), hrušková...
Bylinný likér s historií sahající do roku 1877. Jelínkův Praděd je výtečný žaludeční bylinný likér zlatožluté barvy s hořce nasládlou bylinnou, jemně harmonickou vůní a chutí, s příznivým účinkem na zažívací a nervový systém a tvorbu krvinek. Vyrábí se macerací šestnácti druhů tuzemských i cizokrajných bylin a plodů v lihovém roztoku, který je doslazován...
Jägermeister je bylinný likér se silnou, výraznou vůní, nebývale citlivě vyváženou hořkosladkou chutí a příslovečně příznivými účinky na trávicí soustavu. Vyrábí se podle tajné původní receptury macerací 56 druhů kořínků, bylin a dalších přírodních zdrojů (mj. citrusové kůry, anýzu, lékořice, šafránu, zázvoru a jalovcových bobulí) v neutrálním lihu po...
Likér Advocaat, který se stal mezi vaječnými likéry ukazatelem kvality, získal svůj název díky vysokému obsahu vaječných žloutků blahodárných na hlasivky.
Bohatou chuť a hustou konzistenci má na svědomí kromě vysokého podílu vaječných žloutků také smetana říznutá kvalitním třtinovým rumem.
Vychutnejte si vaječný likér samostatně nebo si ho přimíchejte do...
Jägermeister - bylinný likér se silnou, výraznou vůní, nebývale citlivě vyváženou hořkosladkou chutí a příslovečně příznivými účinky na trávicí soustavu. Vyrábí se podle tajné původní receptury macerací 56 druhů kořínků, bylin a dalších přírodních zdrojů (mj. citrusové kůry, anýzu, lékořice, šafránu, zázvoru a jalovcových bobulí) v neutrálním lihu po dobu...
Výjimečně dobrý a výjimečně hořký Fernet Stock, který je zdaleka nejoblíbenější lihovinou v České republice, patří spolu s Fernetem Stock Citrus ke stěžejním produktům společnosti Stock Plzeň - Božkov. Vznik hořkého Fernetu Stock se datuje rokem 1927. Právě tehdy totiž italský podnikatel Lionello Stock začal ve své likérce v Plzni - Božkově vyrábět hořký...
Širokou škálu variant Bols likérů lze rozčlenit do vybraných kategorií na základě vstupních surovin a způsobu výroby. Ovocné likéry (nazvané většinou podle převládajícího použitého ovoce), tzv. „krémy“ (o obsahu cukru min. 28 %), likéry jádrové (na bázi peckovin a jedlých jader), likéry bylinné s přísadami vybraných druhů bylin a koření a takzvané...