Kvalitní vaječný likér s příchutí pistácie, který je vyroben výhradně z čerstvých surovin. Při výrobě nejsou použita chemická barviva ani konzervanty. Proto je Vaječný sen tak hedvábně hladký a lahodný jako vaječný likér našich babiček.
Kvalitní vaječný likér, který je vyroben výhradně z čerstvých surovin. Při výrobě nejsou použita chemická barviva ani konzervanty. Proto je Vaječný sen tak hedvábně hladký a lahodný jako vaječný likér našich babiček.
Složení: Čerstvé mléko Cukr Líh Čerstvé vaječné žloutky Aromata Vaječné bílky Barvivo: lutein.
Alergeny: mléko, vejce. ...
Světlý ležák je pivo pro pravé fajnšmekry. Nejurozenější samičí hlávky kvalitního žateckého chmele, panensky čistá přírodní voda a přednostně vybíraná zrnka unikátní odrůdy moravského ječmene z něj dělají nápoj opravdových znalců. 700 let dlouhá tradice výroby budějovického piva a unikátní, 90 dnů dlouhá doba zrání jeho jedinečnost jen umocňují. Budweiser...
Nealkoholické pivo Birell vyráběné speciální technologií zaručující charakteristické chuťové vlastnosti piva. Vyrábí se unikátní technologií výroby přímo v nošovickém pivovaru v České republice. Obsahuje vitaminy skupiny B, které podporují dobré trávení. Jedná se o čistě přírodní nápoj bez umělých přísad a konzervantů.
Bols Advocaat – velmi kvalitní vaječný likér vyrobený kombinací čerstvých vaječných žloutků, jemného lihu a cukru, dochucený přírodním vanilkovým aroma. Má širokou škálu použití a konzumace jako digestiv, pro přípravu vynikajících long drinků a v neposlední řadě se hojně využívá v cukrářské výrobě.
Širokou škálu variant Bols likérů lze rozčlenit do vybraných kategorií na základě vstupních surovin a způsobu výroby. Ovocné likéry (nazvané většinou podle převládajícího použitého ovoce), tzv. „krémy“ (o obsahu cukru min. 28 %), likéry jádrové (na bázi peckovin a jedlých jader), likéry bylinné s ...
Bols Advocaat – velmi kvalitní vaječný likér vyrobený kombinací čerstvých vaječných žloutků, jemného lihu a cukru, dochucený přírodním vanilkovým aroma. Má širokou škálu použití a konzumace jako digestiv, pro přípravu vynikajících long drinků a v neposlední řadě se hojně využívá v cukrářské výrobě.
Širokou škálu variant Bols likérů lze rozčlenit do vybraných kategorií na základě vstupních surovin a způsobu výroby. Ovocné likéry (nazvané většinou podle převládajícího použitého ovoce), tzv. „krémy“ (o obsahu cukru min. 28 %), likéry jádrové (na bázi peckovin a jedlých jader), likéry bylinné s přísadami vybraných druhů bylin a koření a takzvané „emulzní“ likéry.
Až na výjimky se aromatizující a ochucující látky (byliny, koření, semena, jádra peckovin, kůra citrusů aj.) uloží do neutrálního alkoholu; poté se za několik dnů až týdnů kompozice podrobí redestilaci (za teploty bodu varu alkoholu), perkolaci/digeraci (kompozice se zahřeje na 55 °C a nechá se protékat cedicím sítem) nebo maceraci (za studena); někdy se kombinují meziprodukty různých metod.
Konzumace je u likérů je velmi různorodá, ale především jako součást míchaných nápojů.
Složení: Pitná voda, Cukr, Vaječný žloutek, Jemný líh, Zahušťovadla E460, E466, E464, Aroma, Barviva E102, E110.
Základem likéru je kvalitní velejemný líh, ve kterém je macerována směs bylin a koření. Základní surovinou likéru, je koření, které dalo tomuto nápoji jméno, kmín. Je pravděpodobně nejstarším kořením používaným v Evropě, pěstoval se již v neolitu. Likér jemné barvy výrazně voní po kmínu a koření, chutná sladkohořce. Všechny jeho složky jsou přírodního...
BARTIDA ČERT je rumovo - višňový likér. Tradiční nápoj českých hospod z dob Rakouska – Uherska. Je vyroben ze 100 % višňové šťávy, rumu, kojetínského velejemného lihu, cukru, ovocného destilátu, vanilky a karamele. Spojení Griotky a Tuzemáku je příjemně alkoholické (30%). Griotka dodává Čertu tradičně sladkokyselou chuť po černých višních, český Tuzemák...
Tento čaj má nejnižší podíl alkoholu z celé řady Tatranských čajů a to pouze 22%. Je vyroben z karibského rumu, extraktu bílého čaje a kokosu.
Možná i Vy jste se stali svědkem bláznivého přepadu zbojníků v tatranských kolibách. V laskavé pohostinnosti Tatrancov, s tradiční atmosférou hor, jste při ohni vychutnávali nezapomenutelnou atmosféru. Švárni...
Tento Moravský Vaječný Tradiční již svým barevným a folklorním vzhledem zavede na Moravu. Jeho receptura byla inspirována domácím výrobním postupem, který používaly naše rodiče a babičky. Při jeho přímé konzumaci se vám vybaví pocit, který jste jako dítě prožívali, když jste tajně upíjeli z láhve domácího vaječňáku. Výkonná homogenizace ve speciálním...
Ovocný nápoj charakteristický svou jedinečnou plnou chutí s kousky jahod. Tajemství tohoto nápoje spočívá ve vynikající přírodní jahodové chuti, skvělé vodce a střiku osvěžující šťávy z limet. Obsahuje 40 % přírodního jahodového protlaku, 10 % čisté vodky a šťávu z limet. ...
Cordial je unikátní kombinací extraktu z lipového květu a bílého vína. Výborný je na ledu, ale i teplý či ve formě koktejlů. Má medovou barvu a příjemné, sladké aroma s tóny lipového květu.
...
Základem Amundsen Pear je oblíbená Vodka Amundsen, jejíž jemnost vytváří tradiční skandinávská technologie výroby. Ta spočívá především v několikanásobné filtraci přes aktivní dřevěné uhlí, při níž jsou zachyceny i sebemenší příměsi. Amudsen Pear spojuje kvalitu Vodky Amundsen s osvěžující chutí hrušky.
Složení: Amundsen vodka (obilný líh), hrušková...
Výjimečně dobrý a výjimečně hořký Fernet Stock, který je zdaleka nejoblíbenější lihovinou v České republice, patří spolu s Fernetem Stock Citrus ke stěžejním produktům společnosti Stock Plzeň - Božkov. Vznik hořkého Fernetu Stock se datuje rokem 1927. Právě tehdy totiž italský podnikatel Lionello Stock začal ve své likérce v Plzni - Božkově vyrábět hořký...
Ve Fernetu Stock Barrel edition se odráží více jak 90-ti letá zkušenost s přípravou bylinného likéru postaveného na mistrovském umu, ruční přípravě bylin z celého světa a čistě přírodním složení.
Bylinný základ je obohacený o blend 4 třtinových rumů z Nikaraguy, Dominikánské republiky, Barbadosu a Jamajky. Originální kombinace společně leží 2 týdny pro...
Bylinný likér s historií sahající do roku 1877. Jelínkův Praděd je výtečný žaludeční bylinný likér zlatožluté barvy s hořce nasládlou bylinnou, jemně harmonickou vůní a chutí, s příznivým účinkem na zažívací a nervový systém a tvorbu krvinek. Vyrábí se macerací šestnácti druhů tuzemských i cizokrajných bylin a plodů v lihovém roztoku, který je doslazován...
Výjimečně dobrý a výjimečně hořký Fernet Stock, který je zdaleka nejoblíbenější lihovinou přichází s novou příchutí. 14 bylin z celého světa se spojilo s hruškou, tradičním českým ovocem. Výsledkem je nezaměnitelná hořká chuť Fernetu s originálním podtónem černé hrušky.
Složení: Líh, cukr, směs bylin, hrušková šťáva, barvivo karamel, aromata. ...
Širokou škálu variant Bols likérů lze rozčlenit do vybraných kategorií na základě vstupních surovin a způsobu výroby. Ovocné likéry (nazvané většinou podle převládajícího použitého ovoce), tzv. „krémy“ (o obsahu cukru min. 28 %), likéry jádrové (na bázi peckovin a jedlých jader), likéry bylinné s přísadami vybraných druhů bylin a koření a takzvané...
Kvalitní vaječný likér s příchutí oříšek, který je vyroben výhradně z čerstvých surovin. Při výrobě nejsou použita chemická barviva ani konzervanty. Proto je Vaječný sen tak hedvábně hladký a lahodný jako vaječný likér našich babiček.
Fernet Stock Citrus byl na trh uveden v říjnu 1997 a během dvou let se stal druhou nejprodávanější lihovinou v České republice hned po klasickém Fernetu Stock, přičemž boduje především u žen a mladší generace. Jak již název napovídá, základem Fernetu Stock Citrus je klasický Fernet Stock. Na rozdíl od něj je však Fernet Stock Citrus sladší a má nižší...
Božkov Vaječný likér je oblíbeným produktem s typickou vanilkovou vůní. Je vhodný pro přípravu různých druhů kávy, do cukrovinek, dortů nebo k dochucení zmrzlinových pohárů.
Složení: Mléko, Cukr, Melasový líh, Vaječné žloutky, Aromata, Barviva-košenilová červeň A, tatrazin, žluť SY.
Alergeny: mléko(laktóza), vejce. ...
Jägermeister je jedinečný hořký bylinný likér vyráběný od roku 1934 v Německu. Jeho výjimečná chuť je hrdým výsledkem historie propojené s tradičním mistrovstvím. Jägermeister se vyrábí pouze z přírodních přísad, základ tvoří 56 druhů bylin, kořenů a plodů z celého světa. Po smíšení s čistým alkoholem zraje nejméně jeden rok v dubovém sudu. Emblémem...
Bols Advocaat – velmi kvalitní vaječný likér vyrobený kombinací čerstvých vaječných žloutků, jemného lihu a cukru, dochucený přírodním vanilkovým aroma. Má širokou škálu použití a konzumace jako digestiv, pro přípravu vynikajících long drinků a v neposlední řadě se hojně využívá v cukrářské výrobě.
Širokou škálu variant Bols likérů lze rozčlenit do vybraných kategorií na základě vstupních surovin a způsobu výroby. Ovocné likéry (nazvané většinou podle převládajícího použitého ovoce), tzv. „krémy“ (o obsahu cukru min. 28 %), likéry jádrové (na bázi peckovin a jedlých jader), likéry bylinné s ...