Kvalitní vaječný likér s příchutí pistácie, který je vyroben výhradně z čerstvých surovin. Při výrobě nejsou použita chemická barviva ani konzervanty. Proto je Vaječný sen tak hedvábně hladký a lahodný jako vaječný likér našich babiček.
Kvalitní vaječný likér, který je vyroben výhradně z čerstvých surovin. Při výrobě nejsou použita chemická barviva ani konzervanty. Proto je Vaječný sen tak hedvábně hladký a lahodný jako vaječný likér našich babiček.
Složení: Čerstvé mléko Cukr Líh Čerstvé vaječné žloutky Aromata Vaječné bílky Barvivo: lutein.
Alergeny: mléko, vejce. ...
Světlý ležák je pivo pro pravé fajnšmekry. Nejurozenější samičí hlávky kvalitního žateckého chmele, panensky čistá přírodní voda a přednostně vybíraná zrnka unikátní odrůdy moravského ječmene z něj dělají nápoj opravdových znalců. 700 let dlouhá tradice výroby budějovického piva a unikátní, 90 dnů dlouhá doba zrání jeho jedinečnost jen umocňují. Budweiser...
Nealkoholické pivo Birell vyráběné speciální technologií zaručující charakteristické chuťové vlastnosti piva. Vyrábí se unikátní technologií výroby přímo v nošovickém pivovaru v České republice. Obsahuje vitaminy skupiny B, které podporují dobré trávení. Jedná se o čistě přírodní nápoj bez umělých přísad a konzervantů.
Širokou škálu variant Bols likérů lze rozčlenit do vybraných kategorií na základě vstupních surovin a způsobu výroby. Ovocné likéry (nazvané většinou podle převládajícího použitého ovoce), tzv. „krémy“ (o obsahu cukru min. 28 %), likéry jádrové (na bázi peckovin a jedlých jader), likéry bylinné s přísadami vybraných druhů bylin a koření a takzvané „emulzní“ likéry.
Až na výjimky se aromatizující a ochucující látky (byliny, koření, semena, jádra peckovin, kůra citrusů aj.) uloží do neutrálního alkoholu; poté se za několik dnů až týdnů kompozice podrobí redestilaci (za teploty bodu varu alko ...
Širokou škálu variant Bols likérů lze rozčlenit do vybraných kategorií na základě vstupních surovin a způsobu výroby. Ovocné likéry (nazvané většinou podle převládajícího použitého ovoce), tzv. „krémy“ (o obsahu cukru min. 28 %), likéry jádrové (na bázi peckovin a jedlých jader), likéry bylinné s přísadami vybraných druhů bylin a koření a takzvané „emulzní“ likéry.
Až na výjimky se aromatizující a ochucující látky (byliny, koření, semena, jádra peckovin, kůra citrusů aj.) uloží do neutrálního alkoholu; poté se za několik dnů až týdnů kompozice podrobí redestilaci (za teploty bodu varu alkoholu), perkolaci/digeraci (kompozice se zahřeje na 55 °C a nechá se protékat cedicím sítem) nebo maceraci (za studena); někdy se kombinují meziprodukty různých metod.
Konzumace je u likérů je velmi různorodá, ale především jako součást míchaných nápojů.
Guatemalská káva Arabika, typická jemnější, ovocnější, intenzivnější a plnou chutí, společně s nasládlými až 8letými karabskými rumy, ve kterých vynikají tóny vanilky, sušeného exotického ovoce a oříšků, přináší do rumového světa výjimečný chuťový zážitek.
Božkov Republica Espresso je charakteristická vůní a chuťovými tóny čerstvě připravené kávy...
Výjimečně dobrý a výjimečně hořký Fernet Stock, který je zdaleka nejoblíbenější lihovinou v České republice, patří spolu s Fernetem Stock Citrus ke stěžejním produktům společnosti Stock Plzeň - Božkov. Vznik hořkého Fernetu Stock se datuje rokem 1927. Právě tehdy totiž italský podnikatel Lionello Stock začal ve své likérce v Plzni - Božkově vyrábět hořký...
Kvalitní vaječný likér s příchutí oříšek, který je vyroben výhradně z čerstvých surovin. Při výrobě nejsou použita chemická barviva ani konzervanty. Proto je Vaječný sen tak hedvábně hladký a lahodný jako vaječný likér našich babiček.
Bols Advocaat – velmi kvalitní vaječný likér vyrobený kombinací čerstvých vaječných žloutků, jemného lihu a cukru, dochucený přírodním vanilkovým aroma. Má širokou škálu použití a konzumace jako digestiv, pro přípravu vynikajících long drinků a v neposlední řadě se hojně využívá v cukrářské výrobě.
Širokou škálu variant Bols likérů lze rozčlenit do...
Božkov Peprmint neboli „zelená“ se stal v posledních letech velkým fenoménem. Nejprodávanějším produktem této kategorie likérů je právě naše „zelená z Božkova“, která je braná jako „klasika“ ve své kategorii. Výborně se hodí k pivu a k přípravě nepřeberného množství míchaných nápojů. Nejznámějším je lidový koktejl Švihák v trávě, což je Božkov Peprmint s...
Božkov Vaječný likér je oblíbeným produktem s typickou vanilkovou vůní. Je vhodný pro přípravu různých druhů kávy, do cukrovinek, dortů nebo k dochucení zmrzlinových pohárů.
Složení: Mléko, Cukr, Melasový líh, Vaječné žloutky, Aromata, Barviva-košenilová červeň A, tatrazin, žluť SY.
Alergeny: mléko(laktóza), vejce. ...
Vysoce kvalitní vaječný likér připravený z pečlivě vybraných surovin doplněný o oblíbenou pistáciovou příchuť. Božkov Vaječný Pistácie je vynikající chlazený, nebo jako součást zmrzlinových pohárů, dortů či jiných desertů.
Složení: MLÉKO, cukr, VEJCE, líh, aromata, barviva: tartrazin, patentní modř V, přírodní pistáciové aroma, SKOŘÁPKOVÉ PLODY....
Základem Amundsen Melon je oblíbená Vodka Amundsen, jejíž jemnost vytváří tradiční skandinávská technologie výroby. Ta spočívá především v několikanásobné filtraci přes aktivní dřevěné uhlí, při níž jsou zachyceny i sebemenší příměsi. Amudsen Melon spojuje kvalitu Vodky Amundsen s osvěžující chutí melounu.
Složení: Amundsen vodka (obilný líh), cukr,...
Godet Pearadise je vyjimečný likér vyráběný podle tajné rodinné receptury. Tento šperk mezi likéry vzniká spojením pečivě vybíraných zralých hrušek a tajné směsi bylin s jemně vyzrálým koňakem. Pro Godet Pearadise je příznačná nádherná plná vůně a podmanivá chuť hrušek. ...
Cointreau - francouzský pomerančový likér, jehož vznik se datuje rokem 1849. Jeho přesná receptura je držena v tajnosti, jde však v zásadě o spojení neutrálního lihu s výluhy kůry hořkých haitských pomerančů a dalších citrusových plodů z Brazílie a Španělska. Hotový likér se nechává po nějaký čas uležet.
Tip na drink:
Cointreau Fizz:
Ingredience: 50 ml...
Božkov Vaječný likér je oblíbeným produktem s typickou vanilkovou vůní. Je vhodný pro přípravu různých druhů kávy, do cukrovinek, dortů nebo k dochucení zmrzlinových pohárů.
Kvalitní vaječný likér, který je vyroben výhradně z čerstvých surovin (čerstvého polotučného mléka, vysoce pasterizovaných vaječných žloutků a velejemného lihu). Při výrobě nejsou použita chemická barviva ani konzervanty.
Proto je Vaječný sen tak hedvábně hladký a lahodný jako vaječný likér našich babiček.
Širokou škálu variant Bols likérů lze rozčlenit do vybraných kategorií na základě vstupních surovin a způsobu výroby. Ovocné likéry (nazvané většinou podle převládajícího použitého ovoce), tzv. „krémy“ (o obsahu cukru min. 28 %), likéry jádrové (na bázi peckovin a jedlých jader), likéry bylinné s přísadami vybraných druhů bylin a koření a takzvané...
Velmi suchý aperitiv bez cukru KV 14 byl na trh uveden v roce 1966. Je určen všem příznivcům hořkých nápojů, jež vyhledávají lihoviny bez cukru a pro vyznavače míchaných nápojů a long drinků. Pije se čistý a chlazený jako aperitiv či digestiv, výborný je s dobře vychlazeným pomerančovým džusem.
Klasická bylinná receptura je doplněna deseti procenty...
Tradiční likér vyráběný v Prostějově podle unikátní receptury. Odlišuje se od obdobných produktů především 34% obsahem ovocné višňové šťávy, který dodává nápoji jedinečnou ovocnou chuť a jemnost. Od konkurence se také odlišuje vyšším procentem alkoholu, které zajišťuje vyváženou a charakteristickou chuť.
Tento likér je velice oblíben u žen. Je možné ho...
Vynikající, 100% přírodní, tradiční a vysoce kvalitní alkoholický nápoj. Pro ty, kteří pijí Becherovku, není žádnou novinkou, že tento oblíbený klasik mezi českými alkoholickými nápoji je 100% přírodní produkt bez jakýchkoli chemických konzervačních látek, umělých barviv a emulgátorů. Je to jen karlovarská voda, vysoce kvalitní líh, přírodní cukr a velmi...
Širokou škálu variant Bols likérů lze rozčlenit do vybraných kategorií na základě vstupních surovin a způsobu výroby. Ovocné likéry (nazvané většinou podle převládajícího použitého ovoce), tzv. „krémy“ (o obsahu cukru min. 28 %), likéry jádrové (na bázi peckovin a jedlých jader), likéry bylinné s přísadami vybraných druhů bylin a koření a takzvané „emulzní“ likéry.
Až na výjimky se aromatizující a ochucující látky (byliny, koření, semena, jádra peckovin, kůra citrusů aj.) uloží do neutrálního alkoholu; poté se za několik dnů až týdnů kompozice podrobí redestilaci (za teploty bodu varu alko ...