Světlý ležák je pivo pro pravé fajnšmekry. Nejurozenější samičí hlávky kvalitního žateckého chmele, panensky čistá přírodní voda a přednostně vybíraná zrnka unikátní odrůdy moravského ječmene z něj dělají nápoj opravdových znalců. 700 let dlouhá tradice výroby budějovického piva a unikátní, 90 dnů dlouhá doba zrání jeho jedinečnost jen umocňují. Budweiser...
Nealkoholické pivo Birell vyráběné speciální technologií zaručující charakteristické chuťové vlastnosti piva. Vyrábí se unikátní technologií výroby přímo v nošovickém pivovaru v České republice. Obsahuje vitaminy skupiny B, které podporují dobré trávení. Jedná se o čistě přírodní nápoj bez umělých přísad a konzervantů.
Velkopopovický Kozel 11 vás odmění vypilovanou plnější chutí, která mu neubírá na pitelnosti. Díky třem druhům sladu spojených s jemnou hořkostí chmele získal Kozel 11 mnoho ocenění z prestižních domácích i zahraničních soutěží.
Velkopopovický Kozel je připravován podle tradiční receptury předávané z generace na generaci velkopopovických sládků. Původní...
Jägermeister je jedinečný hořký bylinný likér vyráběný od roku 1934 v Německu. Jeho výjimečná chuť je hrdým výsledkem historie propojené s tradičním mistrovstvím. Jägermeister se vyrábí pouze z přírodních přísad, základ tvoří 56 druhů bylin, kořenů a plodů z celého světa. Po smíšení s čistým alkoholem zraje nejméně jeden rok v dubovém sudu. Emblémem značky Jägermeister je hlava jelena se zářícím křížem mezi parohy, který se údajně zjevil svatému Hubertovi (patron všech lovců). Jägermeister chutná nejlépe ledově namražený na –18 °C. ...
Jägermeister je jedinečný hořký bylinný likér vyráběný od roku 1934 v Německu. Jeho výjimečná chuť je hrdým výsledkem historie propojené s tradičním mistrovstvím. Jägermeister se vyrábí pouze z přírodních přísad, základ tvoří 56 druhů bylin, kořenů a plodů z celého světa. Po smíšení s čistým alkoholem zraje nejméně jeden rok v dubovém sudu. Emblémem značky Jägermeister je hlava jelena se zářícím křížem mezi parohy, který se údajně zjevil svatému Hubertovi (patron všech lovců). Jägermeister chutná nejlépe ledově namražený na –18 °C.
Amaretto Venice je italský ovocný likér, jenž má sladkohořkou, trpkosladkou chuť s mandlovou vůní. Tento likér se vyrábí z mandlí, z meruňkových jader, bylin, vanilky a koření.
Složení: líh, cukr, přírodní aromatické látky, barvivo. ...
Karibské nasládlé rumy z nichž některé zrály až 8 let, pro které jsou typické tóny vanilky a sušeného ovoce a oříšků, dodávají společně se včelím medem poctivému rumovému likéru nezapomenutelnou a příjemně sladkou vůni a chuť včelího medu.
Rumový likér Božkov Republica Honey si nejlépe vychutnáte s přáteli samotný při pokojové teplotě nebo v kombinaci s...
Tradiční likér vyráběný v Prostějově podle unikátní receptury. Odlišuje se od obdobných produktů především 34% obsahem ovocné višňové šťávy, který dodává nápoji jedinečnou ovocnou chuť a jemnost. Od konkurence se také odlišuje vyšším procentem alkoholu, které zajišťuje vyváženou a charakteristickou chuť.
Tento likér je velice oblíben u žen. Je možné ho...
Vynikající, 100% přírodní, tradiční a vysoce kvalitní alkoholický nápoj. Pro ty, kteří pijí Becherovku, není žádnou novinkou, že tento oblíbený klasik mezi českými alkoholickými nápoji je 100% přírodní produkt bez jakýchkoli chemických konzervačních látek, umělých barviv a emulgátorů. Je to jen karlovarská voda, vysoce kvalitní líh, přírodní cukr a velmi...
Ve Fernetu Stock Barrel edition se odráží více jak 90-ti letá zkušenost s přípravou bylinného likéru postaveného na mistrovském umu, ruční přípravě bylin z celého světa a čistě přírodním složení.
Bylinný základ je obohacený o blend 4 třtinových rumů z Nikaraguy, Dominikánské republiky, Barbadosu a Jamajky. Originální kombinace společně leží 2 týdny pro...
Širokou škálu variant Bols likérů lze rozčlenit do vybraných kategorií na základě vstupních surovin a způsobu výroby. Ovocné likéry (nazvané většinou podle převládajícího použitého ovoce), tzv. „krémy“ (o obsahu cukru min. 28 %), likéry jádrové (na bázi peckovin a jedlých jader), likéry bylinné s přísadami vybraných druhů bylin a koření a takzvané...
Kvalitní vaječný likér, který je vyroben výhradně z čerstvých surovin (čerstvého polotučného mléka, vysoce pasterizovaných vaječných žloutků a velejemného lihu). Při výrobě nejsou použita chemická barviva ani konzervanty.
Proto je Vaječný sen tak hedvábně hladký a lahodný jako vaječný likér našich babiček.
Kvalitní vaječný likér, který je vyroben výhradně z čerstvých surovin. Při výrobě nejsou použita chemická barviva ani konzervanty. Proto je Vaječný sen tak hedvábně hladký a lahodný jako vaječný likér našich babiček.
Složení: Mléko, cukr, vaječné žloutky 14%, líh, aroma, bavivo: lutein, stabilizátor: xantanvá guma, vaječný bílek 0,014%,
Alergeny: mléko,...
Jägermeister je jedinečný hořký bylinný likér vyráběný od roku 1934 v Německu. Jeho výjimečná chuť je hrdým výsledkem historie propojené s tradičním mistrovstvím. Jägermeister se vyrábí pouze z přírodních přísad, základ tvoří 56 druhů bylin, kořenů a plodů z celého světa. Po smíšení s čistým alkoholem zraje nejméně jeden rok v dubovém sudu. Emblémem...
Amundsen Lime & Mint je spojením přírodní limetové štávy a máty s 6x destilovanou Amundsen vodkou, která získává svoji jedinečnou jemnost díky tradiční skandinávské technologii výroby. Ta spočívá především v několikanásobné filtraci přes aktivní dřevěné uhlí, při níž jsou zachyceny i sebemenší příměsi.
Složení: Amundsen vodka (obilný líh), cukr,...
Vynikající, 100% přírodní, tradiční a vysoce kvalitní alkoholický nápoj. Pro ty, kteří pijí Becherovku, není žádnou novinkou, že tento oblíbený klasik mezi českými alkoholickými nápoji je 100% přírodní produkt bez jakýchkoli chemických konzervačních látek, umělých barviv a emulgátorů. Je to jen karlovarská voda, vysoce kvalitní líh, přírodní cukr a velmi...
Tento zelenkavý nápoj je určen pro všechny milovníky likérů. Je lehce nasládlý a má skvělou mentolovou chuť. Je vynikající chlazený v neředěném stavu nebo může oživit chuť míchaných nápojů. ...
Fernet Stock Citrus byl na trh uveden v říjnu 1997 a během dvou let se stal druhou nejprodávanější lihovinou v České republice hned po klasickém Fernetu Stock, přičemž boduje především u žen a mladší generace. Jak již název napovídá, základem Fernetu Stock Citrus je klasický Fernet Stock. Na rozdíl od něj je však Fernet Stock Citrus sladší a má nižší...
Jägermeister je jedinečný hořký bylinný likér vyráběný od roku 1934 v Německu. Jeho výjimečná chuť je hrdým výsledkem historie propojené s tradičním mistrovstvím. Jägermeister se vyrábí pouze z přírodních přísad, základ tvoří 56 druhů bylin, kořenů a plodů z celého světa. Po smíšení s čistým alkoholem zraje nejméně jeden rok v dubovém sudu. Emblémem značky Jägermeister je hlava jelena se zářícím křížem mezi parohy, který se údajně zjevil svatému Hubertovi (patron všech lovců). Jägermeister chutná nejlépe ledově namražený na –18 °C. ...