Jägermeister je jedinečný hořký bylinný likér vyráběný od roku 1934 v Německu. Jeho výjimečná chuť je hrdým výsledkem historie propojené s tradičním mistrovstvím. Jägermeister se vyrábí pouze z přírodních přísad, základ tvoří 56 druhů bylin, kořenů a plodů z celého světa. Po smíšení s čistým alkoholem zraje nejméně jeden rok v dubovém sudu. Emblémem značky Jägermeister je hlava jelena se zářícím křížem mezi parohy, který se údajně zjevil svatému Hubertovi (patron všech lovců). Jägermeister chutná nejlépe ledově namražený na –18 °C.
Produkt je dodáván v násobcích 12 kusů ...
Jägermeister je jedinečný hořký bylinný likér vyráběný od roku 1934 v Německu. Jeho výjimečná chuť je hrdým výsledkem historie propojené s tradičním mistrovstvím. Jägermeister se vyrábí pouze z přírodních přísad, základ tvoří 56 druhů bylin, kořenů a plodů z celého světa. Po smíšení s čistým alkoholem zraje nejméně jeden rok v dubovém sudu. Emblémem značky Jägermeister je hlava jelena se zářícím křížem mezi parohy, který se údajně zjevil svatému Hubertovi (patron všech lovců). Jägermeister chutná nejlépe ledově namražený na –18 °C.
Produkt je dodáván v násobcích 12 kusů
Základem Amundsen Melon je oblíbená Vodka Amundsen, jejíž jemnost vytváří tradiční skandinávská technologie výroby. Ta spočívá především v několikanásobné filtraci přes aktivní dřevěné uhlí, při níž jsou zachyceny i sebemenší příměsi. Amudsen Melon spojuje kvalitu Vodky Amundsen s osvěžující chutí melounu.
Složení: Amundsen vodka (obilný líh), cukr,...
Výjimečně dobrý a výjimečně hořký Fernet Stock, který je zdaleka nejoblíbenější lihovinou v České republice, patří spolu s Fernetem Stock Citrus ke stěžejním produktům společnosti Stock Plzeň - Božkov. Vznik hořkého Fernetu Stock se datuje rokem 1927. Právě tehdy totiž italský podnikatel Lionello Stock začal ve své likérce v Plzni - Božkově vyrábět hořký...
Tento zelenkavý nápoj je určen pro všechny milovníky likérů. Je lehce nasládlý a má skvělou mentolovou chuť. Je vynikající chlazený v neředěném stavu nebo může oživit chuť míchaných nápojů. ...
Jägermeister je jedinečný hořký bylinný likér vyráběný od roku 1934 v Německu. Jeho výjimečná chuť je hrdým výsledkem historie propojené s tradičním mistrovstvím. Jägermeister se vyrábí pouze z přírodních přísad, základ tvoří 56 druhů bylin, kořenů a plodů z celého světa. Po smíšení s čistým alkoholem zraje nejméně jeden rok v dubovém sudu. Emblémem...
Božkov Peprmint neboli „zelená“ se stal v posledních letech velkým fenoménem. Nejprodávanějším produktem této kategorie likérů je právě naše „zelená z Božkova“, která je braná jako „klasika“ ve své kategorii. Výborně se hodí k pivu a k přípravě nepřeberného množství míchaných nápojů. Nejznámějším je lidový koktejl Švihák v trávě, což je Božkov Peprmint s...
Cointreau - francouzský pomerančový likér, jehož vznik se datuje rokem 1849. Jeho přesná receptura je držena v tajnosti, jde však v zásadě o spojení neutrálního lihu s výluhy kůry hořkých haitských pomerančů a dalších citrusových plodů z Brazílie a Španělska. Hotový likér se nechává po nějaký čas uležet.
Tip na drink:
Cointreau Fizz:
Ingredience: 50 ml...
Likér vyráběný z vyzrálých skotských whisky, medu a tajné směsi bylin a koření podle tajné receptury z roku 1746. Dá se pít čistý, se sodou nebo ledem, nebo jako součást koktejlů.
Jägermeister - bylinný likér se silnou, výraznou vůní, nebývale citlivě vyváženou hořkosladkou chutí a příslovečně příznivými účinky na trávicí soustavu. Vyrábí se podle tajné původní receptury macerací 56 druhů kořínků, bylin a dalších přírodních zdrojů (mj. citrusové kůry, anýzu, lékořice, šafránu, zázvoru a jalovcových bobulí) v neutrálním lihu po dobu...
Jedinečná kombinace směsi bylin a koření, jejímž základem jsou sladká meduňka, svěží máta, voňavá skořice a osvěžující citronová kůra.
Nejlépe vychutnáte ve společnosti přátel vychlazený samotný nebo v kombinaci s Vineou či Kofolou.
Složení: voda, líh, cukr, vinný destilát, směs bylin a koření, barvivo, karamel. ...
Likéry Grand Marnier jsou značkové francouzské produkty, které vyrábí firma Marnier-Lapostolle. V roce 1827 založil Jean-Baptiste Lapostolle v Neauphle-le-Château západně od Paříže malý lihovar. Jeho syn Eugene navštívil za prusko-francouzské války v roce 1870 oblast Charente a Charente-Maritime a kromě zásoby starých koňaků zde přišel i na myšlenku...
Fernet Stock Z Generation je kombinací čtrnácti tradičních fernetových bylin se šťávou z manga a zázvoru. Fernet Stock Z Generation má svěží a nasládlou chuť, která se po chvíli překvapivě rozvine, mírně zhořkne a zahřeje.
Složení: Melasový líh, cukr, směs bylin, aroma, barvivo-karamel, kyselina citronová. ...
Bohemia Honey je likér, který v sobě spojuje chuť pravé tříleté slivovice s chutí a vůní lipového medu. Přirozené medové aroma s lehkým ovocným tónem má jasně švestkové dozvuky, ve kterých můžeme cítit sušené švestky, karamel a lipový květ. ...
Představuje výjimečnou kolekci pečlivě vybraných květů. Skrývá v sobě sedm lučních květů, sedm květů z keřů a sedm květů ze stromů. V jeho vůni převládají květy měsíčku, levandule, hluchavky a žebříčku.
Výrábí se kombinací velejemného lihu a macerátu kůry hořkých i sladkých pomerančů z ostrova Curacao, kolorovaná modrým barvivem přírodního původu
Používá se především jako součást míchaných nápojů
Charakteristický svou výraznou nezaměnitelnou modrou barvou, příjemnou, vyváženou citrusovou vůní a osvěžující pomerančovou chutí. Jedinečné aroma tvoří...
Ramazzotti Amaro je bylinný likér, který patří k nejoblíbenějším likérům v Itálii. Vyvážený poměr alkoholu a směs 33 vybraných bylin a pomerančové kůry činí z tohoto nápoje opravdový chuťový zážitek. Konzumovat lze buď čistý s ledem a plátkem pomeranče, nebo s tonikem jako osvěžující drink.