
Kód: 10467
Kód: 10467
Kód: 15096
Kód: 21314
Kód: 19258
Kód: 19259
Kód: 10713
Kód: 10719
Kód: 15134
Kód: 19057
Kód: 40056
Kód: 40033
Kód: 40032
Kód: 40045
Kód: 46003
Kód: 10537
Parametry
Specifické reference
Bols Créme de Cassis - likér z černého rybízu 0,7l
Širokou škálu variant Bols likérů lze rozčlenit do vybraných kategorií na základě vstupních surovin a způsobu výroby. Ovocné likéry (nazvané většinou podle převládajícího použitého ovoce), tzv. „krémy“ (o obsahu cukru min. 28 %), likéry jádrové (na bázi peckovin a jedlých jader), likéry bylinné s přísadami vybraných druhů bylin a koření a takzvané „emulzní“ likéry. Až na výjimky se aromatizující a ochucující látky (byliny, koření, semena, jádra peckovin, kůra citrusů aj.) uloží do neutrálního alkoholu; poté se za několik dnů až týdnů kompozice podrobí redestilaci (za teploty bodu varu alko ...Kód: 10093
Kód: 10015
Kód: 10757
Kód: 10677
Kód: 10661
Kód: 10084
Kód: 11295
Kód: 10365
Kód: 10629
Kód: 10740
Kód: 11438
Kód: 11022
Kód: 10261
Kód: 11025
Kód: 10970
Kód: 10366
check_circle
check_circle