Kvalitní vaječný likér s příchutí pistácie, který je vyroben výhradně z čerstvých surovin. Při výrobě nejsou použita chemická barviva ani konzervanty. Proto je Vaječný sen tak hedvábně hladký a lahodný jako vaječný likér našich babiček.
Kvalitní vaječný likér, který je vyroben výhradně z čerstvých surovin. Při výrobě nejsou použita chemická barviva ani konzervanty. Proto je Vaječný sen tak hedvábně hladký a lahodný jako vaječný likér našich babiček.
Složení: Čerstvé mléko Cukr Líh Čerstvé vaječné žloutky Aromata Vaječné bílky Barvivo: lutein.
Alergeny: mléko, vejce. ...
Světlý ležák je pivo pro pravé fajnšmekry. Nejurozenější samičí hlávky kvalitního žateckého chmele, panensky čistá přírodní voda a přednostně vybíraná zrnka unikátní odrůdy moravského ječmene z něj dělají nápoj opravdových znalců. 700 let dlouhá tradice výroby budějovického piva a unikátní, 90 dnů dlouhá doba zrání jeho jedinečnost jen umocňují. Budweiser...
Nealkoholické pivo Birell vyráběné speciální technologií zaručující charakteristické chuťové vlastnosti piva. Vyrábí se unikátní technologií výroby přímo v nošovickém pivovaru v České republice. Obsahuje vitaminy skupiny B, které podporují dobré trávení. Jedná se o čistě přírodní nápoj bez umělých přísad a konzervantů.
Bylinný likér s historií sahající do roku 1877. Jelínkův Praděd je výtečný žaludeční bylinný likér zlatožluté barvy s hořce nasládlou bylinnou, jemně harmonickou vůní a chutí, s příznivým účinkem na zažívací a nervový systém a tvorbu krvinek. Vyrábí se macerací šestnácti druhů tuzemských i cizokrajných bylin a plodů v lihovém roztoku, který je doslazován cukrem. Přesně sladěným poměrem bylin (např. pomerančová kůra, vratič, hřebíček, skořice, andělika, chininová kůra, hořec) a půlročním zráním v dubových sudech je dosaženo perfektně harmonického bylinného vjemu, pro který je Praděd již více ne ...
Bylinný likér s historií sahající do roku 1877. Jelínkův Praděd je výtečný žaludeční bylinný likér zlatožluté barvy s hořce nasládlou bylinnou, jemně harmonickou vůní a chutí, s příznivým účinkem na zažívací a nervový systém a tvorbu krvinek. Vyrábí se macerací šestnácti druhů tuzemských i cizokrajných bylin a plodů v lihovém roztoku, který je doslazován cukrem. Přesně sladěným poměrem bylin (např. pomerančová kůra, vratič, hřebíček, skořice, andělika, chininová kůra, hořec) a půlročním zráním v dubových sudech je dosaženo perfektně harmonického bylinného vjemu, pro který je Praděd již více než sto dvacet let vyhledáván milovníky likérů.
Výjimečně dobrý a výjimečně hořký Fernet Stock, který je zdaleka nejoblíbenější lihovinou v České republice, patří spolu s Fernetem Stock Citrus ke stěžejním produktům společnosti Stock Plzeň - Božkov. Vznik hořkého Fernetu Stock se datuje rokem 1927. Právě tehdy totiž italský podnikatel Lionello Stock začal ve své likérce v Plzni - Božkově vyrábět hořký...
Jägermeister je bylinný likér se silnou, výraznou vůní, nebývale citlivě vyváženou hořkosladkou chutí a příslovečně příznivými účinky na trávicí soustavu. Vyrábí se podle tajné původní receptury macerací 56 druhů kořínků, bylin a dalších přírodních zdrojů (mj. citrusové kůry, anýzu, lékořice, šafránu, zázvoru a jalovcových bobulí) v neutrálním lihu po...
Jägermeister je jedinečný hořký bylinný likér vyráběný od roku 1934 v Německu. Jeho výjimečná chuť je hrdým výsledkem historie propojené s tradičním mistrovstvím. Jägermeister se vyrábí pouze z přírodních přísad, základ tvoří 56 druhů bylin, kořenů a plodů z celého světa. Po smíšení s čistým alkoholem zraje nejméně jeden rok v dubovém sudu. Emblémem...
Tradiční likér vyráběný v Prostějově podle unikátní receptury. Odlišuje se od obdobných produktů především 34% obsahem ovocné višňové šťávy, který dodává nápoji jedinečnou ovocnou chuť a jemnost. Od konkurence se také odlišuje vyšším procentem alkoholu, které zajišťuje vyváženou a charakteristickou chuť.
Tento likér je velice oblíben u žen. Je možné ho...
Jägermeister je jedinečný hořký bylinný likér vyráběný od roku 1934 v Německu. Jeho výjimečná chuť je hrdým výsledkem historie propojené s tradičním mistrovstvím. Jägermeister se vyrábí pouze z přírodních přísad, základ tvoří 56 druhů bylin, kořenů a plodů z celého světa. Po smíšení s čistým alkoholem zraje nejméně jeden rok v dubovém sudu. Emblémem...
SQUASHE jsou lehce alkoholické nápoje založené na ovocné chuti a jemné vodce – tzv. ochucené vodky. Poznáte je podle výrazného designu s divoce rozřezaným ovocem. Zvláštností řady jsou exotické příchutě jako cannabis nebo trkna + koka, obohacené o exotické extrakty. Podávají se vychlazené nebo s ledem, a tak jsou tyto likéry ideální jako nenáročný letní...
Bylinný likér s historií sahající do roku 1877. Jelínkův Praděd je výtečný žaludeční bylinný likér zlatožluté barvy s hořce nasládlou bylinnou, jemně harmonickou vůní a chutí, s příznivým účinkem na zažívací a nervový systém a tvorbu krvinek. Vyrábí se macerací šestnácti druhů tuzemských i cizokrajných bylin a plodů v lihovém roztoku, který je doslazován...
Karibské nasládlé rumy z nichž některé zrály až 8 let, pro které jsou typické tóny vanilky a sušeného ovoce a oříšků, dodávají společně se včelím medem poctivému rumovému likéru nezapomenutelnou a příjemně sladkou vůni a chuť včelího medu.
Rumový likér Božkov Republica Honey si nejlépe vychutnáte s přáteli samotný při pokojové teplotě nebo v kombinaci s...
Berentzen Saurer Apfel je hit na trhu alkoholických nápojů, čistá lahodná chuť čerstvých zelených jablíček, přírodní chuť a aroma. Podává se čistý vychlazený nebo míchaný v bowli.
Složení: glukózo-fruktózový sirup, obilný destilát, kyselina citrónová, jablečná šťáva, přírodní aroma, karamelový sirup, stabilizátor E414, E445. ...
Amundsen Lime & Mint je spojením přírodní limetové štávy a máty s 6x destilovanou Amundsen vodkou, která získává svoji jedinečnou jemnost díky tradiční skandinávské technologii výroby. Ta spočívá především v několikanásobné filtraci přes aktivní dřevěné uhlí, při níž jsou zachyceny i sebemenší příměsi.
Složení: Amundsen vodka (obilný líh), cukr,...
Likéry Grand Marnier jsou značkové francouzské produkty, které vyrábí firma Marnier-Lapostolle. V roce 1827 založil Jean-Baptiste Lapostolle v Neauphle-le-Château západně od Paříže malý lihovar. Jeho syn Eugene navštívil za prusko-francouzské války v roce 1870 oblast Charente a Charente-Maritime a kromě zásoby starých koňaků zde přišel i na myšlenku...
Cordial je unikátní kombinací extraktu z lipového květu a bílého vína. Výborný je na ledu, ale i teplý či ve formě koktejlů. Má medovou barvu a příjemné, sladké aroma s tóny lipového květu.
...
Základem Amundsen Melon je oblíbená Vodka Amundsen, jejíž jemnost vytváří tradiční skandinávská technologie výroby. Ta spočívá především v několikanásobné filtraci přes aktivní dřevěné uhlí, při níž jsou zachyceny i sebemenší příměsi. Amudsen Melon spojuje kvalitu Vodky Amundsen s osvěžující chutí melounu.
Složení: Amundsen vodka (obilný líh), cukr,...
Velmi suchý aperitiv bez cukru KV 14 byl na trh uveden v roce 1966. Je určen všem příznivcům hořkých nápojů, jež vyhledávají lihoviny bez cukru a pro vyznavače míchaných nápojů a long drinků. Pije se čistý a chlazený jako aperitiv či digestiv, výborný je s dobře vychlazeným pomerančovým džusem.
Klasická bylinná receptura je doplněna deseti procenty...
Vynikající, 100% přírodní, tradiční a vysoce kvalitní alkoholický nápoj. Pro ty, kteří pijí Becherovku, není žádnou novinkou, že tento oblíbený klasik mezi českými alkoholickými nápoji je 100% přírodní produkt bez jakýchkoli chemických konzervačních látek, umělých barviv a emulgátorů. Je to jen karlovarská voda, vysoce kvalitní líh, přírodní cukr a velmi...
Jägermeister - bylinný likér se silnou, výraznou vůní, nebývale citlivě vyváženou hořkosladkou chutí a příslovečně příznivými účinky na trávicí soustavu. Vyrábí se podle tajné původní receptury macerací 56 druhů kořínků, bylin a dalších přírodních zdrojů (mj. citrusové kůry, anýzu, lékořice, šafránu, zázvoru a jalovcových bobulí) v neutrálním lihu po dobu...
Bylinný likér s historií sahající do roku 1877. Jelínkův Praděd je výtečný žaludeční bylinný likér zlatožluté barvy s hořce nasládlou bylinnou, jemně harmonickou vůní a chutí, s příznivým účinkem na zažívací a nervový systém a tvorbu krvinek. Vyrábí se macerací šestnácti druhů tuzemských i cizokrajných bylin a plodů v lihovém roztoku, který je doslazován cukrem. Přesně sladěným poměrem bylin (např. pomerančová kůra, vratič, hřebíček, skořice, andělika, chininová kůra, hořec) a půlročním zráním v dubových sudech je dosaženo perfektně harmonického bylinného vjemu, pro který je Praděd již více ne ...