Nealkoholické pivo Birell vyráběné speciální technologií zaručující charakteristické chuťové vlastnosti piva. Vyrábí se unikátní technologií výroby přímo v nošovickém pivovaru v České republice. Obsahuje vitaminy skupiny B, které podporují dobré trávení. Jedná se o čistě přírodní nápoj bez umělých přísad a konzervantů.
Velkopopovický Kozel 11 vás odmění vypilovanou plnější chutí, která mu neubírá na pitelnosti. Díky třem druhům sladu spojených s jemnou hořkostí chmele získal Kozel 11 mnoho ocenění z prestižních domácích i zahraničních soutěží.
Velkopopovický Kozel je připravován podle tradiční receptury předávané z generace na generaci velkopopovických sládků. Původní...
Máš chuť zažít něco nové? Tak sáhni po nové ochucené Pepsi Limetce, kterou si můžeš užít bez výčitek ve verzi bez kalorií!
Složení: voda, oxid uhličitý, barvivo: (E 150d), kyseliny (kyselina citronová a kyselinafosforečná), aroma: kofein, aroma, sladidla (aspartam a acesulfam K), regulátorkyselosti: citronany sodné. ...
Cointreau - francouzský pomerančový likér, jehož vznik se datuje rokem 1849. Jeho přesná receptura je držena v tajnosti, jde však v zásadě o spojení neutrálního lihu s výluhy kůry hořkých haitských pomerančů a dalších citrusových plodů z Brazílie a Španělska. Hotový likér se nechává po nějaký čas uležet.
Tip na drink:
Cointreau Fizz:
Ingredience: 50 ml Cointreau, polovina limetky, 100 ml soda.
Příprava: Naplňte sklenici ledem, vymačkejte do ní polovinu limetky, přidejte Cointreau a doplňte sodou. Ozdobte plátky limetky.
Margarita:
Ingredience 2 cl Cointreau, 4 cl Tequila, 2 cl fr ...
Cointreau - francouzský pomerančový likér, jehož vznik se datuje rokem 1849. Jeho přesná receptura je držena v tajnosti, jde však v zásadě o spojení neutrálního lihu s výluhy kůry hořkých haitských pomerančů a dalších citrusových plodů z Brazílie a Španělska. Hotový likér se nechává po nějaký čas uležet.
Tip na drink:
Cointreau Fizz:
Ingredience: 50 ml Cointreau, polovina limetky, 100 ml soda.
Příprava: Naplňte sklenici ledem, vymačkejte do ní polovinu limetky, přidejte Cointreau a doplňte sodou. Ozdobte plátky limetky.
Margarita:
Ingredience 2 cl Cointreau, 4 cl Tequila, 2 cl fresh lime, led.
Příprava: Okraj sklenice namočíme do citronové či limetkové šťávy a poté ponoříme do soli. To dodá Margaritě tu správnou jedinečnou chuť. Všechny ingredience vložíme do připraveného shakeru a důkladně promícháme. Poté vzniklý koktejl nalijeme do sklenice Margarita přes sítko. Koktejl dozdobíme plátkem čerstvé limetky.
Karibské nasládlé rumy z nichž některé zrály až 8 let, pro které jsou typické tóny vanilky a sušeného ovoce a oříšků, dodávají společně se včelím medem poctivému rumovému likéru nezapomenutelnou a příjemně sladkou vůni a chuť včelího medu.
Rumový likér Božkov Republica Honey si nejlépe vychutnáte s přáteli samotný při pokojové teplotě nebo v kombinaci s...
Tento Moravský Vaječný Tradiční již svým barevným a folklorním vzhledem zavede na Moravu. Jeho receptura byla inspirována domácím výrobním postupem, který používaly naše rodiče a babičky. Při jeho přímé konzumaci se vám vybaví pocit, který jste jako dítě prožívali, když jste tajně upíjeli z láhve domácího vaječňáku. Výkonná homogenizace ve speciálním...
Jägermeister je jedinečný hořký bylinný likér vyráběný od roku 1934 v Německu. Jeho výjimečná chuť je hrdým výsledkem historie propojené s tradičním mistrovstvím. Jägermeister se vyrábí pouze z přírodních přísad, základ tvoří 56 druhů bylin, kořenů a plodů z celého světa. Po smíšení s čistým alkoholem zraje nejméně jeden rok v dubovém sudu. Emblémem...
Tento černobílý likér bývá často přirovnáván k tekutému tiramisu. Skládá se ze 2 láhví – bílého vanilkového likéru s příchutí bílé čokolády a hnědého kávového s příměsí whiskey. ...
Jägermeister - bylinný likér se silnou, výraznou vůní, nebývale citlivě vyváženou hořkosladkou chutí a příslovečně příznivými účinky na trávicí soustavu. Vyrábí se podle tajné původní receptury macerací 56 druhů kořínků, bylin a dalších přírodních zdrojů (mj. citrusové kůry, anýzu, lékořice, šafránu, zázvoru a jalovcových bobulí) v neutrálním lihu po dobu...
Ve Fernetu Stock Barrel edition se odráží více jak 90-ti letá zkušenost s přípravou bylinného likéru postaveného na mistrovském umu, ruční přípravě bylin z celého světa a čistě přírodním složení.
Bylinný základ je obohacený o blend 4 třtinových rumů z Nikaraguy, Dominikánské republiky, Barbadosu a Jamajky. Originální kombinace společně leží 2 týdny pro...
Fernet Stock Citrus byl na trh uveden v říjnu 1997 a během dvou let se stal druhou nejprodávanější lihovinou v České republice hned po klasickém Fernetu Stock, přičemž boduje především u žen a mladší generace. Jak již název napovídá, základem Fernetu Stock Citrus je klasický Fernet Stock. Na rozdíl od něj je však Fernet Stock Citrus sladší a má nižší...
SQUASHE jsou lehce alkoholické nápoje založené na ovocné chuti a jemné vodce – tzv. ochucené vodky. Poznáte je podle výrazného designu s divoce rozřezaným ovocem. Zvláštností řady jsou exotické příchutě jako cannabis nebo trkna + koka, obohacené o exotické extrakty. Podávají se vychlazené nebo s ledem, a tak jsou tyto likéry ideální jako nenáročný letní...
Nejnovější hit v barmanské hitparádě. Koskenkorva Peach = jemná chuť přírodních broskví, čistota finské vodky Koskenkorva a nízký obsah alkoholu. Hopsinka = první originální ovocná vodka. Evergreen, jehož jedinečnou chuť nikdy nezapomenete.
Nejprodávanější ovocná vodka v gastronomii. ...
Bohemia Honey je likér, který v sobě spojuje chuť pravé tříleté slivovice s chutí a vůní lipového medu. Přirozené medové aroma s lehkým ovocným tónem má jasně švestkové dozvuky, ve kterých můžeme cítit sušené švestky, karamel a lipový květ. ...
Jägermeister - bylinný likér se silnou, výraznou vůní, nebývale citlivě vyváženou hořkosladkou chutí a příslovečně příznivými účinky na trávicí soustavu. Vyrábí se podle tajné původní receptury macerací 56 druhů kořínků, bylin a dalších přírodních zdrojů (mj. citrusové kůry, anýzu, lékořice, šafránu, zázvoru a jalovcových bobulí) v neutrálním lihu po dobu...
Tento čaj má 32% podíl alkoholu. Při jeho výrazné chuti citrusových plodů si zachovává své čajovo-citrusové aroma.
Je to unikátní a lahodný lihovinový nápoj čajového typu. Je to koncentrát lihu, cukru, extraktů bylin a čajů, ovocných destilátů a extraktů
První originální nápoj na čajovém základě ze Slovenska.
Cointreau - francouzský pomerančový likér, jehož vznik se datuje rokem 1849. Jeho přesná receptura je držena v tajnosti, jde však v zásadě o spojení neutrálního lihu s výluhy kůry hořkých haitských pomerančů a dalších citrusových plodů z Brazílie a Španělska. Hotový likér se nechává po nějaký čas uležet.
Tip na drink:
Cointreau Fizz:
Ingredience: 50 ml Cointreau, polovina limetky, 100 ml soda.
Příprava: Naplňte sklenici ledem, vymačkejte do ní polovinu limetky, přidejte Cointreau a doplňte sodou. Ozdobte plátky limetky.
Margarita:
Ingredience 2 cl Cointreau, 4 cl Tequila, 2 cl fr ...