Kód: 11169
Wild Turkey zraje v dubových sudech s nejsilnějším vypálením (tzv. „aligátor“) 6 až 8 let. Vysoký obsah žita v obilném mixu dodává jedinečnou a charakteristickou chuť. Historie značky sahá až do roku 1855, kdy bratři James a John Ripy dorazili do Kentucky a usadili se na úpatí kopce, kterému se dnes říká "Wild Turkey Hill". V roce 1893 byla jejich whiskey vybrána jako nejlepší mezi čtyřmi stovkami vzorků a následně reprezentovala Kentucky na světové výstavě. Trvalo to až do roku 1940, kdy tento bourbon dostal svůj dnešní název - Wild Turkey. Tehdejší ředitel palírny Thomas McCarthy vyrážel ...
Wild Turkey zraje v dubových sudech s nejsilnějším vypálením (tzv. „aligátor“) 6 až 8 let. Vysoký obsah žita v obilném mixu dodává jedinečnou a charakteristickou chuť. Historie značky sahá až do roku 1855, kdy bratři James a John Ripy dorazili do Kentucky a usadili se na úpatí kopce, kterému se dnes říká "Wild Turkey Hill". V roce 1893 byla jejich whiskey vybrána jako nejlepší mezi čtyřmi stovkami vzorků a následně reprezentovala Kentucky na světové výstavě. Trvalo to až do roku 1940, kdy tento bourbon dostal svůj dnešní název - Wild Turkey. Tehdejší ředitel palírny Thomas McCarthy vyrážel se svými přáteli na každoroční lov divokých krocanů (Wild turkey) a samozřejmě si sebou vzal několik lahví bourbonu. Když se o rok později všichni dožadovali, aby znovu přivezl ten výtečný "Wild turkey bourbon" byl název na světě. Od tohoto okamžiku se značka Wild Turkey stala známou po celém světě. Vyrábí se dle pravidel pro bourbon whiskey. 1.Vyrobená v USA (všechny ingredience pocházejí z USA) 2.Vyrobena z obilné směsi, přičemž kukuřice musí tvořit minimálně 51% a maximálně 79%. 3.Zraje v nových, vypálených dubových sudech 4.Vyroben bez dalších přísad (přípustná pouze voda) 5.Destiluje se maximálně na 80% obj. alk.
Parametry
Kód: 11169
Kód: 11318
Kód: 10165
Kód: 10438
Kód: 11388
Kód: 11389
Kód: 10452
Kód: 11326
Kód: 10161
Kód: 10559
Kód: 11381
Kód: 10746
Kód: 10378
Kód: 11313
Kód: 10349
Kód: 11396
check_circle
check_circle