Krušovické světlé pivo vyniká světlejší nazlátlou barvou, vyváženou harmonickou jemně aromatickou hořkostí, výrazným řízem a bohatou stabilní pěnou. Při napití působí příjemným osvěžujícím dojmem. Tyto vlastnosti vzbuzují ve spotřebiteli i chuť k dalšímu napití. Pivo se vaří na nejmodernějším technologickém zařízení a při jeho výrobě jsou používány tradiční krušovické suroviny, tj. kvalitní české slady, pramenitá voda z křivoklátských lesů a chmel ze žatecké oblasti.
Složení: pitná voda, světlý ječný slad jarního dvouřadého ječmene, karamelový slad, mnichovský slad, chmelové odrůdy (Žatecký ...
Krušovické světlé pivo vyniká světlejší nazlátlou barvou, vyváženou harmonickou jemně aromatickou hořkostí, výrazným řízem a bohatou stabilní pěnou. Při napití působí příjemným osvěžujícím dojmem. Tyto vlastnosti vzbuzují ve spotřebiteli i chuť k dalšímu napití. Pivo se vaří na nejmodernějším technologickém zařízení a při jeho výrobě jsou používány tradiční krušovické suroviny, tj. kvalitní české slady, pramenitá voda z křivoklátských lesů a chmel ze žatecké oblasti.
Složení: pitná voda, světlý ječný slad jarního dvouřadého ječmene, karamelový slad, mnichovský slad, chmelové odrůdy (Žatecký poloranný červeňák , Premiant).
Alergeny: ječné slady.
vratná lahev.
Plná chuť a mimořádná hořkost, díky prémiovému chmelu Polaris, posunuje osvěžení z tohoto speciálního výčepního piva na výjimečný chlapský zážitek! Ratar je nejvíce hořký Radegast, který byl kdy uvařen. Jeho název se inspiroval u kmene Ratarů, jejichž nejvyšším bohem byl právě Radegast.
Charakteristická jemná vůně žateckého chmele připraví chuťové pohárky na osvěžující čistou pivní chuť s příjemným řízem. Staropramen Světlé Výčepní je dobře prokvašené pivo s vysokou pitelností.
Dlouhá tradice výroby budějovického piva a pečlivě vybírané kvalitní přírodní ingredience jsou bezpochyby zárukou jen té nejvyšší kvality. Kratším kvasným procesem je docílen nižší obsah alkoholu, a proto je náš Budějovický Budvar ideální pro chvíle, kdy je již předem jasné, že u „jednoho“ pravděpodobně nezůstane.
Braník je typicky českým pivem s velmi osvěžující chutí, přirozeným řízem a čistou chmelovou vůní. Pivovar Braník byl založen samotnými sládky malých historických pivovarů jako „Společenský pivovar pražských sládků“ v roce 1899.
Autorem prvního výtvarného pojednání značky Braník byl Mikoláš Aleš – vychází z dobového znaku českých sladovníků, který jim,...
Plná chuť a mimořádná hořkost, díky prémiovému chmelu Polaris, posunuje osvěžení z tohoto speciálního výčepního piva na výjimečný chlapský zážitek! Ratar je nejvíce hořký Radegast, který byl kdy uvařen. Jeho název se inspiroval u kmene Ratarů, jejichž nejvyšším bohem byl právě Radegast.
Staropramen Déčko rozšířuje řadu piv Staropramen.Je to pivo se sníženým obsahem cukru. Díky svému složení je vhodné pro diabetiky a pro lidi trpící poruchami zažívání.
Světlé pivo BERNARD charakterizuje příjemná hořkost, výrazný říz, jemná chmelová vůně a bohatá pěna. Harmonie těchto vlastností Vás příjemně osvěží a uhasí Vaši žízeň.
Zlatopramen se vaří těmito postupy: dekokční způsob rmutování, chmelení chmelovými peletami a chmelovým extraktem, dvoustupňový způsob kvašení piva (hlavní kvašení a dokvašování v rozdílných nádobách).
Mezi hlavní suroviny patří: Slad z nejkvalitnějších sladovnických ječmenů, Chmel ze žatecké oblasti, Voda.
Složení: pitná voda, ječný slad, upravený...
Krušovické světlé pivo vyniká světlejší nazlátlou barvou, vyváženou harmonickou jemně aromatickou hořkostí, výrazným řízem a bohatou stabilní pěnou. Při napití působí příjemným osvěžujícím dojmem. Tyto vlastnosti vzbuzují ve spotřebiteli i chuť k dalšímu napití. Pivo se vaří na nejmodernějším technologickém zařízení a při jeho výrobě jsou používány...
Gambrinus Originál 10° má díky zvýšenému dávkování sladu a chmele plnější chuť. Stále si zachovává vyvážený charakter piva Gambrinus, lahodně nahořklou a osvěžující chuť, sytou barvu, správný říz a bohatou pěnu. Původní ...
Braník je typicky českým pivem s velmi osvěžující chutí, přirozeným řízem a čistou chmelovou vůní. Pivovar Braník byl založen samotnými sládky malých historických pivovarů jako „Společenský pivovar pražských sládků“ v roce 1899.
Autorem prvního výtvarného pojednání značky Braník byl Mikoláš Aleš – vychází z dobového znaku českých sladovníků, který jim,...
Desítka má být příjemně hořká a má zahnat žízeň. Tři druhy sladu a dvě odrůdy českého chmele, konkrétně Sládek a Žatecký poloraný červeňák, vytvářejí krásně vyváženou kombinaci svěžího, ale hutného těla a příjemné hořkosti, která podbízí k dalšímu napití.
Nepasterizovaný Gambrinus se vaří v souladu se všemi postupy pro kvalitní české pivo plzeňského...
Snažili jsme se dostat do půllitru výčepního piva maximum sladové plnosti a chmelové hořkosti. Tak vznikl Antonín. Pivo vyrobeno původním českým způsobem „na tři rmuty“ s dobou ležení dlouhou jako u ležáků. Ochutnej odkaz našich předků v oroseném půllitru!