Kvalitní vaječný likér s příchutí pistácie, který je vyroben výhradně z čerstvých surovin. Při výrobě nejsou použita chemická barviva ani konzervanty. Proto je Vaječný sen tak hedvábně hladký a lahodný jako vaječný likér našich babiček.
Kvalitní vaječný likér, který je vyroben výhradně z čerstvých surovin. Při výrobě nejsou použita chemická barviva ani konzervanty. Proto je Vaječný sen tak hedvábně hladký a lahodný jako vaječný likér našich babiček.
Složení: Čerstvé mléko Cukr Líh Čerstvé vaječné žloutky Aromata Vaječné bílky Barvivo: lutein.
Alergeny: mléko, vejce. ...
Světlý ležák je pivo pro pravé fajnšmekry. Nejurozenější samičí hlávky kvalitního žateckého chmele, panensky čistá přírodní voda a přednostně vybíraná zrnka unikátní odrůdy moravského ječmene z něj dělají nápoj opravdových znalců. 700 let dlouhá tradice výroby budějovického piva a unikátní, 90 dnů dlouhá doba zrání jeho jedinečnost jen umocňují. Budweiser...
Nealkoholické pivo Birell vyráběné speciální technologií zaručující charakteristické chuťové vlastnosti piva. Vyrábí se unikátní technologií výroby přímo v nošovickém pivovaru v České republice. Obsahuje vitaminy skupiny B, které podporují dobré trávení. Jedná se o čistě přírodní nápoj bez umělých přísad a konzervantů.
Ochucená smetana do kávy 14g/10ks
Složení: smetan, cukr,aroma.
Výživové údaje: Energetická hodnota:761kJ/182kcal,tuky 10g z toho nasycené mastné kyseliny 6,9g,sacharidy 20,6g z toho cukr 20,6g,bílkoviny 2,4g,sůl 0,1g. ...
Je svrchně kvašené speciální tmavé pivo s obsahem alkoholu 6,5 %. Tmavá varianta Leffe se připravuje z praženého sladu, který tomuto pivu dává plnou tmavohnědou barvu a jedinečné aroma karamelu. Leffe je pivo s plnou chutí a lehkou příchutí jablek.
Produkt je dodáván po celém balení
Složení: voda, ječný slad, kukuřice, cukr, chmel, oxid uhličitý....
Jupík Crazy Aqua je moderní nesycený nápoj pro děti z pramenité vody s kapkou ovocné šťávy v oblíbených příchutích jahoda, jablko, citrón a malina, které vždy osvěží. Jde o dětskou vodu bez konzervantů, umělých barviv a sladidel. Půllitrová láhev se sportovním uzávěrem je ideálním objemem pro doplnění tekutin u dětí.
Složení: Pramenitá voda Cukr...
Jupík Crazy Aqua je moderní nesycený nápoj pro děti z pramenité vody s kapkou ovocné šťávy v oblíbených příchutích jahoda, jablko, citrón a malina, které vždy osvěží. Jde o dětskou vodu bez konzervantů, umělých barviv a sladidel. Půllitrová láhev se sportovním uzávěrem je ideálním objemem pro doplnění tekutin u dětí.
Složení: Pramenitá voda Cukr...
Odrůda vzniklá v Rakousku křížením Frankovky a Svatovavřineckého. Víno s vyšším obsahem kyselin a tříslovin, vysoké sytě červené barvy s jemnou ovocnou chutí připomínající klikev.
Jen výjimečně plná vína mohou být vyrobena metodou ležením v novém dubovém sudu nazývaném "Barrique". Chuť vína je tímto postupem doplněna o škálu zajímavých a příjemných aromatických látek.
Vyšší rubínová barva, elegantní ovocná vůně s patrnou stopou dubového sudu, v pozadí objevíme tóny koření, višní a karamelu. Chuť je bohatá, elegantní, ovocně kořenitého charakteru s delším závěrem, kde najdeme náznaky kouř ...
Odrůda vzniklá v Rakousku křížením Frankovky a Svatovavřineckého. Víno s vyšším obsahem kyselin a tříslovin, vysoké sytě červené barvy s jemnou ovocnou chutí připomínající klikev.
Jen výjimečně plná vína mohou být vyrobena metodou ležením v novém dubovém sudu nazývaném "Barrique". Chuť vína je tímto postupem doplněna o škálu zajímavých a příjemných aromatických látek.
Vyšší rubínová barva, elegantní ovocná vůně s patrnou stopou dubového sudu, v pozadí objevíme tóny koření, višní a karamelu. Chuť je bohatá, elegantní, ovocně kořenitého charakteru s delším závěrem, kde najdeme náznaky kouře, sladkého dřeva a koření. Doporučujeme podávat ke grilovaným masům, uzeným kachním prsíčkům.
Teplota podávání: 14-16 °C.
Červené suché víno světle červené barvy s cihlovými odlesky, vůní švestek a třešní a silnou vyváženou chutí.
Víno se velmi dobře hodí ke grilovaným masům a zralým sýrům, nejlépe při teplotě 16-18°.
Alergeny: oxid siřičitý. ...
Do Velkých Bílovic a na jižní Moravu proniklo před sto lety z Francie. Barva je tmavočervená, někdy s fialovými odstíny. Je to víno plné díky vyššímu obsahu kyselin a tříslovin, stárnutím se změkčuje, stává se hebkým. Vhodné ke kořenitým úpravám vepřového masa, zvěřině, huse či kachně.
Podáváme při teplotě 13 - 15 °C.
Alergeny: oxid siřičitý. ...
Vznikl náhodným opylením odrůdy Cabernet franc pylem odrůdy Sauvignon. O jeho rozšíření v Bordeaux se zasloužil kardinál Richelieu. Pěstuje se po celém světě.
Vůně vína této odrůdy je silná černorybízová a k ní se pak druží vůně tmavých třešní, ostružin, tabáku případně marmelády. Tyto vůně přecházejí do chuti vína.
Doporučujeme podávat k masitým jídlům,...
Věhlasná odrůda z francouzské oblasti Bordeaux, která vznikla přirozeným křížením mezi odrůdou Cabernet Franc a Sauvignon. Harmonické víno s nezaměnitelným buketem černého rybízu a ostružin a výraznou extraktivní chutí cabernetového charakteru. Doporučujeme k pikantním jídlům připraveným ze zvěřiny, skopového a hovězího masa.
Podáváme při teplotě 13 - 14...
Toto znamenité Rulandské modré má nižší rubínovou barvu, elegantní vůni s tóny lesního ovoce a měkkou, harmonickou chuť.
Výborně se hodí k jemným úpravám zvěřiny a k pečeným tmavým masům. Je vynikající k měkkým ušlechtilým sýrům.
...
J.P. Chenet Cabernet Syrah je výrazné kořeněné víno dlouhé, příjemně svíravé chuti. Vhodné k pečeným masům, zvěřině a k sýrové míse.
Teplota podávání: 14 - 16°C
...
Typické červené víno s vysokým obsahem extraktu, plné chuti s příjemnými tříslovinami a odrůdovým buketem doprovázeným vůní švestkových pecek. Doporučujeme k ostřejším úpravám vepřového a hovězího masa, zvěřině, k plísňovým i aromatickým sýrům.
Podáváme při teplotě 14 - 15 °C. ...
Červené suché víno rubínové barvy s vůní švestek a kořeněnou chutí.
Víno je vhodné podávat ke kořeněným pizzám, těstovinám, grilovaným masům nejlépe při teplotě 16-18°.
Alergeny: oxid siřičitý. ...
Víno rubínové, sytě červené barvy, charakteristické výraznou ovocitou vůní připomínající přezrálé třešně, s jemným nádechem skořice. V chuti je jemné, vyrovnané až sametové s příjemnou tříslovinkou, která se zráním ještě zakulacuje.
Tento vynikající Portugal doporučujeme k tmavým kořenitým masům, zvěřině. Výborně se hodí i k ušlechtilým plísňovým sýrům....
Pochází z území dnešní Francie. U nás je stále nejrozšířenější modrou odrůdou.
Barva vína je intenzivní, tmavočervená, někdy s fialovými odstíny. Toto víno je oblíbené pro výraznou višňovou a někdy až černorybízovou vůni, výrazný odrůdový charakter a zajímavě strukturované třísloviny.
Zráním víno zjemní a jeho sametová chuť připomíná vařená povidla....
Barva je jiskrně temně rubínově červená. Je to víno plné v chuti, ve vůni někdy skořicové a dobře se hodí pro zrání v láhvi.Vhodné víno ke zvěřině, tmavým masům, ale i k ušlechtilým sýrům.
Podáváme při teplotě 13 - 15 °C. ...
Typická odrůda pro francouzskou oblast Bordeaux. Víno rubínově červené barvy s cihlovým odstínem a příjemnou vůní kompotovaných višní a třešní. Svěží dlouhotrvající chuť je podtržena sametovou tříslovinou. Doporučujeme k vepřovému steaku, zvěřině a uzenému masu.
Doporučená teplota podávámí 13 - 14 °C.
Alergeny: oxid siřičitý. ...
Svatovavřinecké je pro vyšší obsah kyselin a tříslovin u nás oblíbeno, i když jako mladé je hrubší a méně harmonické, nepodrobí-li se jablečno-mléčné fermentaci. Je vhodné do směsí s Modrým Portugalem.
Podle genetické analýzy tato odrůda vznikla jako semenáč „burgundských“ odrůd. V každém případě pochází z území dnešní Francie, odkud byla v polovině...
J.P. Chenet Merlot je víno vyvážené, kulaté chuti s příjemnou tříslovinkou. Doporučujeme k pečeným masům, k sýrové míse.
Teplota podávání: 14 - 16°C ...
Červené suché víno světle červené barvy s cihlovými odlesky, vůní švestek a třešní a silnou vyváženou chutí.
Víno se velmi dobře hodí ke grilovaným masům a zralým sýrům, nejlépe při teplotě 16-18°.
Alergeny: oxid siřičitý. ...
Víno známé nasládlé chuti, ale zároveň lehké a svěží. Počátek výroby tohoto dnes nejrozšířenějšího polosladkého vína na našem trhu sahá až do roku 1984. Vůně po čerstvých lesních plodech a příjemná harmonická chuť doplní například vařené hovězí maso v kombinaci s tolik oblíbenými omáčkami české kuchyně nebo těstovinami.
Teplota podávání: 15 - 18°C ...
Odrůda vzniklá v Rakousku křížením Frankovky a Svatovavřineckého. Víno s vyšším obsahem kyselin a tříslovin, vysoké sytě červené barvy s jemnou ovocnou chutí připomínající klikev.
Jen výjimečně plná vína mohou být vyrobena metodou ležením v novém dubovém sudu nazývaném "Barrique". Chuť vína je tímto postupem doplněna o škálu zajímavých a příjemných aromatických látek.
Vyšší rubínová barva, elegantní ovocná vůně s patrnou stopou dubového sudu, v pozadí objevíme tóny koření, višní a karamelu. Chuť je bohatá, elegantní, ovocně kořenitého charakteru s delším závěrem, kde najdeme náznaky kouř ...