Hrozny na výrobu tohoto elegantního vína pocházejí z mladé vinice. Víno má jiskrnou červenou barvu s cihlovým odstínem. Při okrajích hladiny s kontaktem se skleničkou se mění na červenooranžovou - pomerančovou. V buketu se projevuje bohatá ovocná vůně, ve které převládají drobné jahody a další lesní plody. V chuti je velmi bohaté, plné až extraktivní, vše však působí příjemně vzletně. V závěru je patrný vyzrálý sladký tanin, který dokresluje eleganci a velmi příjemnou pitelnost.
Doporučujeme podávat k výraznějším úpravám tmavých mas, ke zvěřině, k jehněčímu či skopovému masu.
Podáváme při ...
Hrozny na výrobu tohoto elegantního vína pocházejí z mladé vinice. Víno má jiskrnou červenou barvu s cihlovým odstínem. Při okrajích hladiny s kontaktem se skleničkou se mění na červenooranžovou - pomerančovou. V buketu se projevuje bohatá ovocná vůně, ve které převládají drobné jahody a další lesní plody. V chuti je velmi bohaté, plné až extraktivní, vše však působí příjemně vzletně. V závěru je patrný vyzrálý sladký tanin, který dokresluje eleganci a velmi příjemnou pitelnost.
Doporučujeme podávat k výraznějším úpravám tmavých mas, ke zvěřině, k jehněčímu či skopovému masu.
Podáváme při teplotě 14 - 16 °C.
Výrazné a komplexní červené suché víno s výrazným buketem červeného ovoce, višní a švestek, silnou ovocnou dlouhou chutí. Víno je vhodné podávat k kořeněným pizzám, těstovinám, grilovaným masům.
Teplota podávání: 17 - 20°C
...
Plné kvalitní víno lahodné chuti s cihlovým odstínem, s jemnou vůní a svěžími kyselinami. Zráním v láhvi se objevují jemné mandlové tóny. Doporučujeme k pikantním úpravám hovězího masa, ke zvěřinovým specialitám, ale i k aromatickým nazrálým sýrům.
Podáváme při teplotě 14 - 15 °C. ...
Rubínově zbarvený motýl nám přináší svěží vůni květin a velmi příjemnou chuť borůvek či třešní. Výborně sedne ke studeným masitým pokrmům, drůbeži, těstovinám a jemně kořeněným sýrům.
Podáváme při teplotě 13 - 14 °C.
- Praktické balení pro restauraci, vinárnu, venkovní oslavu, dovolenou i párty
- Unikátní technologie balení ve vakuu zabraňuje oxidaci...
Typické červené víno s vysokým obsahem extraktu, plné chuti s příjemnými tříslovinami a odrůdovým buketem doprovázeným vůní švestkových pecek. Doporučujeme k ostřejším úpravám vepřového a hovězího masa, zvěřině, k plísňovým i aromatickým sýrům.
Podáváme při teplotě 14 - 15 °C. ...
Toto znamenité Rulandské modré má nižší rubínovou barvu, elegantní vůni s tóny lesního ovoce a měkkou, harmonickou chuť.
Výborně se hodí k jemným úpravám zvěřiny a k pečeným tmavým masům. Je vynikající k měkkým ušlechtilým sýrům.
...
Barva je jiskrně temně rubínově červená. Je to víno plné v chuti, ve vůni někdy skořicové a dobře se hodí pro zrání v láhvi.Vhodné víno ke zvěřině, tmavým masům, ale i k ušlechtilým sýrům.
Podáváme při teplotě 13 - 15 °C. ...
Víno známé nasládlé chuti, ale zároveň lehké a svěží. Počátek výroby tohoto dnes nejrozšířenějšího polosladkého vína na našem trhu sahá až do roku 1984. Vůně po čerstvých lesních plodech a příjemná harmonická chuť doplní například vařené hovězí maso v kombinaci s tolik oblíbenými omáčkami české kuchyně nebo těstovinami.
Teplota podávání: 15 - 18°C ...
Víno se vyznačuje vysokou, temně rubínovou barvou, která naznačuje, že se jedná o velmi mladé víno. Při prvním, letmém přivonění se objevují tóny čerstvého peckového ovoce, při druhém hlubokém nadechnutí se projeví bohatost a kořenitost tohoto vynikajícího vína. Chuť je překvapivě měkká, plná a bohatá s harmonickým taninem a příjemnou kořenitou dochutí....
Věhlasná odrůda z francouzské oblasti Bordeaux, která vznikla přirozeným křížením mezi odrůdou Cabernet Franc a Sauvignon. Harmonické víno s nezaměnitelným buketem černého rybízu a ostružin a výraznou extraktivní chutí cabernetového charakteru. Doporučujeme k pikantním jídlům připraveným ze zvěřiny, skopového a hovězího masa.
Podáváme při teplotě 13 - 14...
Jde o víno rakouského původu a bylo vyšlechtěno v křížení Svatovavřineckého a Frankovky. Vyšlechtil jej ředitel vinařské školy v Klosterneuburgu Dr. Fritz Zweigel v roce 1922. Je to víno vyzrálé, velmi jemné, harmonicky pevné, odrůdově typické a pitelné. Hodí se k bohaté slavnostní tabuli, k masité stravě - k bažantu, koroptvím, biftekům a k jemným tvrdým...
Do Velkých Bílovic a na jižní Moravu proniklo před sto lety z Francie. Barva je tmavočervená, někdy s fialovými odstíny. Je to víno plné díky vyššímu obsahu kyselin a tříslovin, stárnutím se změkčuje, stává se hebkým. Vhodné ke kořenitým úpravám vepřového masa, zvěřině, huse či kachně.
Podáváme při teplotě 13 - 15 °C.
Alergeny: oxid siřičitý. ...
Pro toto víno je charakteristický elegantní projev. Má krásnou tmavě červenou barvu, připomínající barvu tmavých vyzrálých třešní. Buket je plný, připomíná třešňově-višňové aroma. Elegantní projev a ovocný šarm dominuje i v chuti. Tělo je bohaté až opulentní s jemným taninem. Dochuť je příjemná, měkká až hladce sametová.
Doporučujeme podávat k výraznějším...
Typická odrůda pro francouzskou oblast Bordeaux. Víno rubínově červené barvy s cihlovým odstínem a příjemnou vůní kompotovaných višní a třešní. Svěží dlouhotrvající chuť je podtržena sametovou tříslovinou. Doporučujeme k vepřovému steaku, zvěřině a uzenému masu.
Doporučená teplota podávámí 13 - 14 °C.
Alergeny: oxid siřičitý. ...
J.P. Chenet Merlot je víno vyvážené, kulaté chuti s příjemnou tříslovinkou. Doporučujeme k pečeným masům, k sýrové míse.
Teplota podávání: 14 - 16°C ...
Barva je jiskrně temně rubínově červená. Je to víno plné v chuti, ve vůni někdy skořicové a dobře se hodí pro zrání v láhvi.Vhodné víno ke zvěřině, tmavým masům, ale i k ušlechtilým sýrům.
Podáváme při teplotě 13 - 15 °C. ...
Je to stará odrůda. Snad pochází z Dolního Rakouska nebo Chorvatska.
Barva vína je světle i tmavě rubínová podle ročníku a vyzrálosti hroznů.
Vůně mladého vína má travnaté tóny, které se při zrání mění na ostružinové, někdy připomíná i zralé višně.
Chuť tohoto vína uspokojí především milovníky tvrdších vín. Vyznačuje se příjemným taninem, jemnou kyselinou...