Kvalitní vaječný likér s příchutí pistácie, který je vyroben výhradně z čerstvých surovin. Při výrobě nejsou použita chemická barviva ani konzervanty. Proto je Vaječný sen tak hedvábně hladký a lahodný jako vaječný likér našich babiček.
Kvalitní vaječný likér, který je vyroben výhradně z čerstvých surovin. Při výrobě nejsou použita chemická barviva ani konzervanty. Proto je Vaječný sen tak hedvábně hladký a lahodný jako vaječný likér našich babiček.
Složení: Čerstvé mléko Cukr Líh Čerstvé vaječné žloutky Aromata Vaječné bílky Barvivo: lutein.
Alergeny: mléko, vejce. ...
Světlý ležák je pivo pro pravé fajnšmekry. Nejurozenější samičí hlávky kvalitního žateckého chmele, panensky čistá přírodní voda a přednostně vybíraná zrnka unikátní odrůdy moravského ječmene z něj dělají nápoj opravdových znalců. 700 let dlouhá tradice výroby budějovického piva a unikátní, 90 dnů dlouhá doba zrání jeho jedinečnost jen umocňují. Budweiser...
Nealkoholické pivo Birell vyráběné speciální technologií zaručující charakteristické chuťové vlastnosti piva. Vyrábí se unikátní technologií výroby přímo v nošovickém pivovaru v České republice. Obsahuje vitaminy skupiny B, které podporují dobré trávení. Jedná se o čistě přírodní nápoj bez umělých přísad a konzervantů.
Ochucená smetana do kávy 14g/10ks
Složení: smetan, cukr,aroma.
Výživové údaje: Energetická hodnota:761kJ/182kcal,tuky 10g z toho nasycené mastné kyseliny 6,9g,sacharidy 20,6g z toho cukr 20,6g,bílkoviny 2,4g,sůl 0,1g. ...
Je svrchně kvašené speciální tmavé pivo s obsahem alkoholu 6,5 %. Tmavá varianta Leffe se připravuje z praženého sladu, který tomuto pivu dává plnou tmavohnědou barvu a jedinečné aroma karamelu. Leffe je pivo s plnou chutí a lehkou příchutí jablek.
Produkt je dodáván po celém balení
Složení: voda, ječný slad, kukuřice, cukr, chmel, oxid uhličitý....
Jupík Crazy Aqua je moderní nesycený nápoj pro děti z pramenité vody s kapkou ovocné šťávy v oblíbených příchutích jahoda, jablko, citrón a malina, které vždy osvěží. Jde o dětskou vodu bez konzervantů, umělých barviv a sladidel. Půllitrová láhev se sportovním uzávěrem je ideálním objemem pro doplnění tekutin u dětí.
Složení: Pramenitá voda Cukr...
Jupík Crazy Aqua je moderní nesycený nápoj pro děti z pramenité vody s kapkou ovocné šťávy v oblíbených příchutích jahoda, jablko, citrón a malina, které vždy osvěží. Jde o dětskou vodu bez konzervantů, umělých barviv a sladidel. Půllitrová láhev se sportovním uzávěrem je ideálním objemem pro doplnění tekutin u dětí.
Složení: Pramenitá voda Cukr...
Müller Thurgau patří mezi nejrozšířenější odrůdy. Víno má světle žlutozelenou barvu s jemně muškátovou vůní. Chuť je lahodná, harmonická s nižším obsahem kyselin.
Doporučujeme k malým, lehkým předkrmům, k jednoduché úpravě drůbeže a k měkkým sýrům.
Doporučená teplota podávání je 8° - 12°C.
Odrůda byla vyšlechtěna v roce 1882 Prof. H. Müllerem, který pocházel ze Švýcarského kantonu Thurgau a šlechtění prováděl v Geisenheimu. Uvádí se, že se jedná o křížení Ryzlink rýnský x Sylvánské zelené, jak vystihuje i její synonymum, ale poslední poznatky (genová analýza provedená Dr. Ferdinandem Re ...
Müller Thurgau patří mezi nejrozšířenější odrůdy. Víno má světle žlutozelenou barvu s jemně muškátovou vůní. Chuť je lahodná, harmonická s nižším obsahem kyselin.
Doporučujeme k malým, lehkým předkrmům, k jednoduché úpravě drůbeže a k měkkým sýrům.
Doporučená teplota podávání je 8° - 12°C.
Odrůda byla vyšlechtěna v roce 1882 Prof. H. Müllerem, který pocházel ze Švýcarského kantonu Thurgau a šlechtění prováděl v Geisenheimu. Uvádí se, že se jedná o křížení Ryzlink rýnský x Sylvánské zelené, jak vystihuje i její synonymum, ale poslední poznatky (genová analýza provedená Dr. Ferdinandem Regnerem) nasvědčují tomu, že odrůda vznikla křížením Ryzlinku rýnského s Madlenkou královskou. Před více než šedesáti lety se u nás začínala pokusně pěstovat na několika místech a dnes je u nás druhou nejrozšířenější odrůdou. Pěstuje se na 13,9 % plochy vinic ČR, přičemž trend směřuje ke značné redukci.
Plné excelentní víno se světležlutou barvou se zelenkavými okraji. Vůně je výrazně ovocná s květinovým buketem a jemnými medovými tóny. V chuti dominují výrazné tóny tropického ovoce s harmonickým poměrem cukrů a kyselin. Doporučuje podávat k pokrmům z drůbežího masa, jemným paštikám a měkkým sýrům s bílou plísní.
Víno s nezaměnitelnou vůní po kopřivách, květu bezu a akátu, které zráním přechází do nádherných broskvových tónů. Chuť vína je bohatá a svěží s typickým odrůdovým charakterem. Doporučujeme k drůbežím specialitám, grilovanému pstruhu a k jemným sýrům.
Podáváme při teplotě 10 - 12 °C. ...
Maďarská, silně aromatická odrůda, jejíž hrozny se pěstují také pro přímou konzumaci. Víno této odrůdy má výraznou muškátovou chuť i vůni a zlatožlutou barvu. Irsai se řadí mezi lehčí vína s nižším obsahem kyselin. Při dlouhém vyzrávání v lahvích se zvýrazňuje kořenitá vůně i chuť. Svojí charakteristikou se hodí k dezertům a sladkým jídlům.
Podáváme při...
Jeden z nejznámějších novošlechtěnců, odrůda byla vyšlechtěna v roce 1882 prof. Hermannem Müllerem ze švýcarského kantonu Thurgau. Dnes je u
nás druhou nejrozšířenější odrůdou. Jde o víno velmi harmonické, měkčí, s příjemnými aromatickými látkami. Ač je to u nás nezvyklé, výborně se hodí k polévkám.
Podáváme při teplotě 9 - 11 °C.
Alergeny: oxid...
Vůně vína je intenzivně květinová, s tóny čajové růže a vanilky. Chuť je elegantní, kořenitá a výrazná. Víno doporučujeme ke kořenitým jídlům a k uzeným a pařeným sýrům.
Alergeny: oxid siřičitý. ...
Zelenožluté, slámově buketní víno s nezaměnitelnou lehce máslovou chutí. Víno je vhodné podávat k rybě, mořským plodům a některým zeleninovým pokrmům.
Teplota podávání: 8 - 10°C ...
J.P. Chenet Sauvignon Blanc je voňavé kopřivové, jemné svěží víno světle zelenožluté barvy s příjemnou, jemnou hroznovou a kopřivovou vůní. Chuť je svěží, čerstvá a ovocná.
Teplota podávání: 10 - 12°C
...
Nejpěstovanější odrůda jižní Moravy i sousedního Rakouska. Je to víno světle žluté barvy se zelenými reflexy. Svěží a vyvážené, s jemnou ovocnou chutí. V dobrých ročnících je extraktivní a vhodné k archivování. Je oblíbeno k dennímu stolování a jako mladé se doporučuje ke studeným masům, vyzrálé k hovězímu a k neutrálním omáčkám.
Podáváme při teplotě 9 -...
Víno světle žluté barvy se zelenkavými odstíny, odrůdově typické vůně s nádechem tropického ovoce. Chuť tohoto vína je sametově hladká a harmonická.
Toto Chardonnay vynikne s drůbežím masem v různých úpravách a se smetanovými omáčkami.
Podáváme při teplotě 9 - 11 °C.
Alergeny: oxid siřičitý. ...
Jeho Portugalský původ není jednoznačný. Od konce 18. století se pěstuje také na Moravě a v Čechách. Červená barva vína odpovídá velikosti sklizně, ale vždy je méně intenzivní.
Vůně mladého vína je jemně květinová, nesmírně příjemná a je-li podporována mladistvou harmonií vína svádí k dalšímu doušku.
Podáváme k drůbežím masům s hutnou úpravou, jemným...
Velmi hezké Chardonnay z produkce Barona Rothschilda, které svojí svěžestí vyniká v dnešní masivní škále chilských vín. Žlutá, nazlátlá barva s komplexní vůní po exotickém ovoci a jemnou sametovostí. V chuti, díky dostatku kyselin, působí velice svěže, ve středně plném těle je delikátně zakomponovaný tón vanilky, aroma připomíná ovoce se špetkou pepře....
Odrůda vznikla jako pupenová mutace Rulandského šedého. Pěstuje se v Alsasku již od 14. století. V dřívější tzv. Listině povolených odrůd byla zapsána pod názvem Burgundské bílé, od roku 1993 s názvem Rulandské bílé.
Barva vína je zelenožlutá, z dobře vyzrálých hroznů je sytější. Vůně je elegantní květinová, posléze cítíme vyzrálé hrozny a cibéby.
Chuť je...
Víno světle žlutozelené barvy a ovocnokvětnaté vůně. Chuť je plná, kořenitá s ovocnými tóny avokáda.
Doporučená teplota podávání 9-11°C.
Alergeny: oxid siřičitý. ...
Původ není jednoznačný. Je třetí nejčastěji pěstovanou odrůdou v České republice. Zrání je velmi pozdní.
Víno má světle zelenou, po vyzrání nažloutlou barvu.
Vůně i chuť je mírně angreštová, rybízová. Při zrání na vápenitých půdách připomíná kytici lučního kvítí.
Doporučujeme podávat k moravským masovým specialitám, jemným paštikám a zejména ke...
Müller Thurgau je pro nižší kyseliny harmonické až měkčí, středně plné s příjemnými aromatickými látkami. Pro tyto aromatické látky a nižší obsah kyselin bývá často používáno do směsí s pozdě zrajícími odrůdami, které mívají nadměrný obsah kyselin. Odrůda Müller Thurgau se během sta let rozšířila v severních vinohradnických oblastech tak, že dnes patří...