Kvalitní vaječný likér s příchutí pistácie, který je vyroben výhradně z čerstvých surovin. Při výrobě nejsou použita chemická barviva ani konzervanty. Proto je Vaječný sen tak hedvábně hladký a lahodný jako vaječný likér našich babiček.
Kvalitní vaječný likér, který je vyroben výhradně z čerstvých surovin. Při výrobě nejsou použita chemická barviva ani konzervanty. Proto je Vaječný sen tak hedvábně hladký a lahodný jako vaječný likér našich babiček.
Složení: Čerstvé mléko Cukr Líh Čerstvé vaječné žloutky Aromata Vaječné bílky Barvivo: lutein.
Alergeny: mléko, vejce. ...
Světlý ležák je pivo pro pravé fajnšmekry. Nejurozenější samičí hlávky kvalitního žateckého chmele, panensky čistá přírodní voda a přednostně vybíraná zrnka unikátní odrůdy moravského ječmene z něj dělají nápoj opravdových znalců. 700 let dlouhá tradice výroby budějovického piva a unikátní, 90 dnů dlouhá doba zrání jeho jedinečnost jen umocňují. Budweiser...
Nealkoholické pivo Birell vyráběné speciální technologií zaručující charakteristické chuťové vlastnosti piva. Vyrábí se unikátní technologií výroby přímo v nošovickém pivovaru v České republice. Obsahuje vitaminy skupiny B, které podporují dobré trávení. Jedná se o čistě přírodní nápoj bez umělých přísad a konzervantů.
Víno světle žluté barvy s ovocnou chutí a vyšším obsahem příjemných pikantních kyselin. Vůně je středně výrazná, jemně chlebnatá s tóny lískových ořechů. Odrůda pochází z Francie.
Doporučená teplota podávání 9-11°C.
- Praktické balení pro restauraci, vinárnu, venkovní oslavu, dovolenou i párty
- Unikátní technologie balení ve vakuu zabraňuje oxidaci vína
- Stabilní kvalita při rozlévání
- Výpustný ventil zaručuje nalévání bez přístupu vzduchu
- Po otevření vydrží v chladu 4-6 týdnů
- Dobře skladovatelné a lehce přenosné
- Lehká obsluha
Alergeny: oxid siřičitý. ...
Víno světle žluté barvy s ovocnou chutí a vyšším obsahem příjemných pikantních kyselin. Vůně je středně výrazná, jemně chlebnatá s tóny lískových ořechů. Odrůda pochází z Francie.
Doporučená teplota podávání 9-11°C.
- Praktické balení pro restauraci, vinárnu, venkovní oslavu, dovolenou i párty
- Unikátní technologie balení ve vakuu zabraňuje oxidaci vína
- Stabilní kvalita při rozlévání
- Výpustný ventil zaručuje nalévání bez přístupu vzduchu
- Po otevření vydrží v chladu 4-6 týdnů
- Dobře skladovatelné a lehce přenosné
- Lehká obsluha
Alergeny: oxid siřičitý.
Původ není přesně určen, pravděpodobně pochází z Francie. Podle nejnovějších výzkumů tato odrůda vznikla samovolným opylením odrůdy Chenin blanc pylem odrůdy Tramín červený. Barva vína je světlá žlutozelená, zráním přechází do zlatova. Vůně v horších ročnících připomíná kopřivu, ale v dobrých ročnících je vůně plná s ovocnými tóny černorybízovými a...
Barva vína je světlejší, s cihlově červenými tóny. Vůně je velmi výrazná, ovocná, přecházející až do tónů marmelády z drobného ovoce. V chuti cítíme opět marmeládu, obohacenou o velmi jemnou tříslovinu a švestkovou dochuť.
Podáváme vychlazené při teplotě 14 - 16 °C.
...
Původ není přesně určen, pravděpodobně pochází z Francie. Podle nejnovějších výzkumů tato odrůda vznikla samovolným opylením odrůdy Chenin blanc pylem odrůdy Tramín červený. Barva vína je světlá žlutozelená, zráním přechází do zlatova. Vůně v horších ročnících připomíná kopřivu, ale v dobrých ročnících je vůně plná s ovocnými tóny černorybízovými a...
Typická odrůda pro francouzskou oblast Bordeaux. Víno rubínově červené barvy s cihlovým odstínem a příjemnou vůní kompotovaných višní a třešní. Svěží dlouhotrvající chuť je podtržena sametovou tříslovinou. Doporučujeme k vepřovému steaku, zvěřině a uzenému masu.
Doporučená teplota podávámí 13 - 14 °C.
Alergeny: oxid siřičitý. ...
Patří mezi vysoce kvalitní odrůdová vína s typickým buketem, který připomíná černý rybíz, někdy i s travnatou příchutí.
Doporučujeme jej k výrazným úpravám zvěřiny a k sýrům s ušlechtilou plísní.
Doporučená teplota podávání je 14° - 18°C. ...
Víno má zelenožlutou barvu, s typicky jemně muškátovým až broskvovým buketem a příjemnou chutí. Doporučujeme podávat k zeleninovým jídlům nebo salátům a k drůbežím specialitám.
Doporučená teplota podávání 9-11°C.
- Praktické balení pro restauraci, vinárnu, venkovní oslavu, dovolenou i párty
- Unikátní technologie balení ve vakuu zabraňuje oxidaci...
Pochází z území dnešní Francie. U nás je stále nejrozšířenější modrou odrůdou.
Barva vína je intenzivní, tmavočervená, někdy s fialovými odstíny. Toto víno je oblíbené pro výraznou višňovou a někdy až černorybízovou vůni, výrazný odrůdový charakter a zajímavě strukturované třísloviny.
Zráním víno zjemní a jeho sametová chuť připomíná vařená povidla....
Jeho Portugalský původ není jednoznačný. Od konce 18. století se pěstuje také na Moravě a v Čechách. Červená barva vína odpovídá velikosti sklizně, ale vždy je méně intenzivní.
Vůně mladého vína je jemně květinová, nesmírně příjemná a je-li podporována mladistvou harmonií vína svádí k dalšímu doušku.
Podáváme k drůbežím masům s hutnou úpravou, jemným...
Věhlasná odrůda z francouzské oblasti Bordeaux, která vznikla přirozeným křížením mezi odrůdou Cabernet Franc a Sauvignon. Harmonické víno s nezaměnitelným buketem černého rybízu a ostružin a výraznou extraktivní chutí cabernetového charakteru. Doporučujeme k pikantním jídlům připraveným ze zvěřiny, skopového a hovězího masa.
Doporučená teplota podávámí...
víno světle zelenožluté barvy s komplikovaným buketem, který se projevuje zpočátku jako vůně zralé broskve, ale rychle přechází přes drobné bobulové ovoce až ke kvetoucímu bezu. Chuť je velmi plná, silná, nasládlá a nalezneme v ní, to co ve vůni, i mnohem víc...
Doporučujeme podávat ke studeným předkrmům, chřestu, kozím sýrům nebo uzeným rybám....
Vyvážené víno, kořeněné, velmi harmonické a hebké s jemnou kyselinkou.
Doporučená teplota podávání 9-11°C.
- Praktické balení pro restauraci, vinárnu, venkovní oslavu, dovolenou i párty
- Unikátní technologie balení ve vakuu zabraňuje oxidaci vína
- Stabilní kvalita při rozlévání
- Výpustný ventil zaručuje nalévání bez přístupu vzduchu
- Po...
Rubínově zbarvený motýl nám přináší svěží vůni květin a velmi příjemnou chuť borůvek či třešní. Výborně sedne ke studeným masitým pokrmům, drůbeži, těstovinám a jemně kořeněným sýrům.
Podáváme při teplotě 13 - 14 °C.
- Praktické balení pro restauraci, vinárnu, venkovní oslavu, dovolenou i párty
- Unikátní technologie balení ve vakuu zabraňuje oxidaci...
Víno má přitažlivou lososově růžovou barvu. Ve vůni se prosazuje výrazná ovocnost, na níž navazují v chuti příjemné tóny drobného červeného ovoce se svěží kyselinkou. Doporučujeme podávat silně vychlazené jako osvěžující letní nápoj. Hodí se zejména k lehčím bílým masům a těstovinovým salátům.
Před podáváním doporučujeme nechat 15 – 20 min. odvětrat....
Jeho Portugalský původ není jednoznačný. Od konce 18. století se pěstuje také na Moravě a v Čechách. Červená barva vína odpovídá velikosti sklizně, ale vždy je méně intenzivní.
Intenzivní, jasně rubínová barva s odleskem granátového jablka. Vůně je velmi široká, plná a vyniká typickou ovocitostí. Dominuje zde kompotované černé bobulové ovoce, které je...
Pinot Grigio je jemné bílé víno se zlatavě žlutou barvou, harmonickým, charakteristickým odrůdovým buketem a svěží suchou chutí.
Teplota podávání: 10-12°C ...
Víno světle žluté barvy s ovocnou chutí a vyšším obsahem příjemných pikantních kyselin. Vůně je středně výrazná, jemně chlebnatá s tóny lískových ořechů. Odrůda pochází z Francie.
Doporučená teplota podávání 9-11°C.
- Praktické balení pro restauraci, vinárnu, venkovní oslavu, dovolenou i párty
- Unikátní technologie balení ve vakuu zabraňuje oxidaci vína
- Stabilní kvalita při rozlévání
- Výpustný ventil zaručuje nalévání bez přístupu vzduchu
- Po otevření vydrží v chladu 4-6 týdnů
- Dobře skladovatelné a lehce přenosné
- Lehká obsluha
Alergeny: oxid siřičitý. ...