Tato tequila nese jméno Dona Julia Gonzaleze, který vytvořil první ultraprémiovou tequilu ze 100% modré Weberovy agáve. Don Julio byl průkopníkem v pěstování agáve a jeho principy sázení rostlin dále od sebe, aby mohly růst osm až deset let a plně tak dozrát, se pro výrobu této tequily používají dodnes. Celý proces výroby je pečlivě kontrolován, od sázení jednotlivých rostlin a jejich ruční sběr, přes pomalé vaření, destilaci v malých várkách v měděných kotlíkových zařízeních až lahvování do číslovaných designových láhví. Dnes je Don Julio nejprodávanější ultraprémiová tequila v Mexiku. Don Ju ...
Tato tequila nese jméno Dona Julia Gonzaleze, který vytvořil první ultraprémiovou tequilu ze 100% modré Weberovy agáve. Don Julio byl průkopníkem v pěstování agáve a jeho principy sázení rostlin dále od sebe, aby mohly růst osm až deset let a plně tak dozrát, se pro výrobu této tequily používají dodnes. Celý proces výroby je pečlivě kontrolován, od sázení jednotlivých rostlin a jejich ruční sběr, přes pomalé vaření, destilaci v malých várkách v měděných kotlíkových zařízeních až lahvování do číslovaných designových láhví. Dnes je Don Julio nejprodávanější ultraprémiová tequila v Mexiku. Don Julio Reposado zraje 8 měsíců a v její chuti se projevují tóny čokolády a vanilky.
Je velmi jemnou tequilou pojmenovanou na počest lidí, sklízejících v potu tváře zralá agáve pro společnost Casa Herradura. Vychutnat si ji můžete buď čistou, se solí, limetou a Sangritou el Jimador nebo v rozmanitých koktejlech. ...
Corralejo Reposado je uleželá 4 měsíce v sudech ze tří rozdílných druhů dubového dřeva. Jedná se o francouzské, americké a letní duby, neboli Křemeláky, jejichž působením dochází k jedinečné chuti Tequily Corralejo Reposado. Výjimečnost této metody byla potvrzena třemi zlatými medailemi při mezinárodních ochutnávkách a “Double Gold“ medailí na World...
Olmeca Tequila Gold je unikátní tequila vyráběná z ručně sklízených výběrových agaví. Zlatavou barvu získává díky odpočinku ve vybraných dubových sudech, které tuhle prémiovou tequilu obohacují o delikátní příchuť. Pro svou jemnou chuť agáve si ji vychutnáš nejlépe čistou s plátkem pomeranče posypaným skořicí, ale připravíš z ní i prvotřídní koktejly pro...
HERRADURA ANEJO byla poprvé vyrobena v roce 1962. Nechává se 2 roky zrát v dubových sudech a připomíná krásu a tradici staré destilerie San José del Refugio.
Herradura Aňejo má schopnost uspokojit chutě požitkářů na celém světě.
V souladu s normami a pravidly vyhrazenými vládní organizací, s názvem CRT – Consejo Regulador del Tequila, která dohlíží na...
Anejo tequily musí podle zákona zrát nejméně 12 měsíců. Corralejo Anejo zraje v sudech z nových amerických dubů, které jsou uvnitř vypáleny, aby propůjčily dotek kouře výslednému produktu. Tato tequila je nejlepším příkladem dovednosti Dona Leonarda a je lahvována do lahví v červené barvě, v Mexiku symbolizující prosperitu. Corralejo Anejo je vítězem...
Olmeca Tequila Blanco je vyrobená z modré agáve procesem, který podtrhuje její výjimečnou čistotu. Je ideálním základem mnoha longdrinků a koktejlů. Chutná nejlépe čistá s citrónem a solí. Její čirá barva a čerstvé citrónové aroma je taky ideální pro přípravu tvých oblíbených koktejlů, např. Margarity. ...
Don Agustín Blanco je prémiová tequila, která vás zavede přímo do srdce Mexika. Vyrobena ze 100% modré agáve, pěstované na úrodných půdách vysočiny Jalisco, tato tequila nabízí jedinečný chuťový zážitek.
Tato tequila nese jméno Dona Julia Gonzaleze, který vytvořil první ultraprémiovou tequilu ze 100% modré Weberovy agáve. Don Julio byl průkopníkem v pěstování agáve a jeho principy sázení rostlin dále od sebe, aby mohly růst osm až deset let a plně tak dozrát, se pro výrobu této tequily používají dodnes. Celý proces výroby je pečlivě kontrolován, od sázení...
Cabrito Reposado je prémiová tequila vyrobená výhradně ze 100% modré agáve, která po šestiměsíčním zrání v amerických dubových sudech získala bohatou, zlatavou barvu a komplexní chuťový profil. Pochází z prestižního regionu Los Altos v Mexiku, známého svou dlouhou tradicí výroby tequily.
Zraje v dubových sudech po dobu zhruba jednoho roku. Kvalitu a chuť zlaté SIERRA Gold nejlépe zvýrazníš plátkem pomeranče posypaným skořicí.
No a jak tequilu nejlépe pít?
Mexičané tequilu pijí čistou, neředěnou, pomalým usrkáváním, aby vychutnali její nezaměnitelnou chuť.
Rituál se solí a citronem je následující:
na hřbet ruky mezi palec a ukazovák...
Pro zaokrouhlení chuti a vůně se skladuje po dobu dvou měsíců. Vychutnej si ji při rituálu pití se solí a citronem nebo ve skvělých míchaných drincích.
No a jak tequilu nejlépe pít?
Mexičané tequilu pijí čistou, neředěnou, pomalým usrkáváním, aby vychutnali její nezaměnitelnou chuť.
Rituál se solí a citronem je následující:
na hřbet ruky mezi palec...
Zraje v dubových sudech po dobu zhruba jednoho roku. Kvalitu a chuť zlaté SIERRA Gold nejlépe zvýrazníš plátkem pomeranče posypaným skořicí.
No a jak tequilu nejlépe pít?
Mexičané tequilu pijí čistou, neředěnou, pomalým usrkáváním, aby vychutnali její nezaměnitelnou chuť.
Rituál se solí a citronem je následující:
na hřbet ruky mezi palec a ukazovák...
Olmeca Tequila Blanco je vyrobená z modré agáve procesem, který podtrhuje její výjimečnou čistotu. Je ideálním základem mnoha longdrinků a koktejlů. Chutná nejlépe čistá s citrónem a solí. Její čirá barva a čerstvé citrónové aroma je taky ideální pro přípravu tvých oblíbených koktejlů, např. Margarity. ...
Tato reposado, nebo-li uleželá tequila je na dva měsíce ukládána do dubových sudů, kde získává svou jantarovou barvu. Od roku 1994, kdy byla poprvé uvedena na trh, se stala nejprodávanější tequilou v Mexiku, kterou je dodnes. ...
Až do roku 1962, kdy tato tequila poprvé spatřila světlo světa, byly všechny tequily na světě bílé. Společnost Casa Herradura byla první destilerií, která uložila tequilu do dubových sudů. Legendární tequila Herradura reposado zraje 11 měsíců.
Před tím, než byla vyrobena tequila HerraduraReposado, byly všechny tequily blanco, nebo chcete-li, stříbrné....
Tato tequila nese jméno Dona Julia Gonzaleze, který vytvořil první ultraprémiovou tequilu ze 100% modré Weberovy agáve. Don Julio byl průkopníkem v pěstování agáve a jeho principy sázení rostlin dále od sebe, aby mohly růst osm až deset let a plně tak dozrát, se pro výrobu této tequily používají dodnes. Celý proces výroby je pečlivě kontrolován, od sázení...