Nealkoholické pivo Birell vyráběné speciální technologií zaručující charakteristické chuťové vlastnosti piva. Vyrábí se unikátní technologií výroby přímo v nošovickém pivovaru v České republice. Obsahuje vitaminy skupiny B, které podporují dobré trávení. Jedná se o čistě přírodní nápoj bez umělých přísad a konzervantů.
Velkopopovický Kozel 11 vás odmění vypilovanou plnější chutí, která mu neubírá na pitelnosti. Díky třem druhům sladu spojených s jemnou hořkostí chmele získal Kozel 11 mnoho ocenění z prestižních domácích i zahraničních soutěží.
Velkopopovický Kozel je připravován podle tradiční receptury předávané z generace na generaci velkopopovických sládků. Původní...
Máš chuť zažít něco nové? Tak sáhni po nové ochucené Pepsi Limetce, kterou si můžeš užít bez výčitek ve verzi bez kalorií!
Složení: voda, oxid uhličitý, barvivo: (E 150d), kyseliny (kyselina citronová a kyselinafosforečná), aroma: kofein, aroma, sladidla (aspartam a acesulfam K), regulátorkyselosti: citronany sodné. ...
Tato tequila nese jméno Dona Julia Gonzaleze, který vytvořil první ultraprémiovou tequilu ze 100% modré Weberovy agáve. Don Julio byl průkopníkem v pěstování agáve a jeho principy sázení rostlin dále od sebe, aby mohly růst osm až deset let a plně tak dozrát, se pro výrobu této tequily používají dodnes. Celý proces výroby je pečlivě kontrolován, od sázení jednotlivých rostlin a jejich ruční sběr, přes pomalé vaření, destilaci v malých várkách v měděných kotlíkových zařízeních až lahvování do číslovaných designových láhví. Dnes je Don Julio nejprodávanější ultraprémiová tequila v Mexiku. Don Ju ...
Tato tequila nese jméno Dona Julia Gonzaleze, který vytvořil první ultraprémiovou tequilu ze 100% modré Weberovy agáve. Don Julio byl průkopníkem v pěstování agáve a jeho principy sázení rostlin dále od sebe, aby mohly růst osm až deset let a plně tak dozrát, se pro výrobu této tequily používají dodnes. Celý proces výroby je pečlivě kontrolován, od sázení jednotlivých rostlin a jejich ruční sběr, přes pomalé vaření, destilaci v malých várkách v měděných kotlíkových zařízeních až lahvování do číslovaných designových láhví. Dnes je Don Julio nejprodávanější ultraprémiová tequila v Mexiku. Don Julio Anejo zraje 18 měsíců a v chuti se projevují tóny červeného ovoce a máslových bonbonů.
Olmeca Tequila Gold je unikátní tequila vyráběná z ručně sklízených výběrových agaví. Zlatavou barvu získává díky odpočinku ve vybraných dubových sudech, které tuhle prémiovou tequilu obohacují o delikátní příchuť. Pro svou jemnou chuť agáve si ji vychutnáš nejlépe čistou s plátkem pomeranče posypaným skořicí, ale připravíš z ní i prvotřídní koktejly pro...
Tato reposado, nebo-li uleželá tequila je na dva měsíce ukládána do dubových sudů, kde získává svou jantarovou barvu. Od roku 1994, kdy byla poprvé uvedena na trh, se stala nejprodávanější tequilou v Mexiku, kterou je dodnes. ...
Tato tequila pochází z Los Altos, neboli vysočiny státu Jalisco, kde se nachází úrodná půda bohatá na železo.
Obsah Modrého Agáve 70%!
Ideální k přípravě kvalitních koktejlů. Jemná a lehká na patře. Chuť zpočátku se zřetelnými tóny agáve, následně se sladkými tóny vanilky. ...
Anejo tequily musí podle zákona zrát nejméně 12 měsíců. Corralejo Anejo zraje v sudech z nových amerických dubů, které jsou uvnitř vypáleny, aby propůjčily dotek kouře výslednému produktu. Tato tequila je nejlepším příkladem dovednosti Dona Leonarda a je lahvována do lahví v červené barvě, v Mexiku symbolizující prosperitu. Corralejo Anejo je vítězem...
Olmeca Tequila Blanco je vyrobená z modré agáve procesem, který podtrhuje její výjimečnou čistotu. Je ideálním základem mnoha longdrinků a koktejlů. Chutná nejlépe čistá s citrónem a solí. Její čirá barva a čerstvé citrónové aroma je taky ideální pro přípravu tvých oblíbených koktejlů, např. Margarity. ...
Tato tequila nese jméno Dona Julia Gonzaleze, který vytvořil první ultraprémiovou tequilu ze 100% modré Weberovy agáve. Don Julio byl průkopníkem v pěstování agáve a jeho principy sázení rostlin dále od sebe, aby mohly růst osm až deset let a plně tak dozrát, se pro výrobu této tequily používají dodnes. Celý proces výroby je pečlivě kontrolován, od sázení...
100% výběrová agáve Millennial s trojitým procesem výběru, nejkvalitnější šťáva z prvního jemného lisu, destilace za nízkých teplot v tradičních měděných destilačních zařízeních. Unikátní Silver Aňejo na našem trhu.
Chceš vědět jak poznáš, že piješ opravdu tu pravou tequilu? Tady je pár rad:
Abys měl jistotu, že piješ kvalitní produkt, hledej na etiketě...
Olmeca Altos Tequila Reposado je prémiová tequila vyrobená ze 100% modré agáve. Zlatavou barvu získává díky odpočinku ve vybraných dubových sudech, které tuhle prémiovou tequilu obohacují o delikátní příchuť. Pro svou jemnou chuť agáve si ji vychutnáš nejlépe čistou s plátkem pomeranče posypaným skořicí, ale připravíš z ní i prvotřídní koktejly pro...
Pro zaokrouhlení chuti a vůně se skladuje po dobu dvou měsíců. Vychutnej si ji při rituálu pití se solí a citronem nebo ve skvělých míchaných drincích.
No a jak tequilu nejlépe pít?
Mexičané tequilu pijí čistou, neředěnou, pomalým usrkáváním, aby vychutnali její nezaměnitelnou chuť.
Rituál se solí a citronem je následující:
na hřbet ruky mezi palec...
Pro zaokrouhlení chuti a vůně se skladuje po dobu dvou měsíců. Vychutnej si ji při rituálu pití se solí a citronem nebo ve skvělých míchaných drincích.
No a jak tequilu nejlépe pít?
Mexičané tequilu pijí čistou, neředěnou, pomalým usrkáváním, aby vychutnali její nezaměnitelnou chuť.
Rituál se solí a citronem je následující:
na hřbet ruky mezi palec...
Cabrito Reposado je prémiová tequilla vyrobená ze 100% agáve. Vyrábí se v Arandas, stát Mexiko. V Mexiku je zařazena jako sedmá značka mezi výrobci tequil. V tomto kvalitním nápoji je přítomna známá nasládlá chuť, ve které lze odhalit přítomnost heřmánku a karamelu. ...
Zlatá Tequila Arriba pochází stejně jako stříbrná z modré agáve druhu Tequilana Weber. Prošla dvojnásobnou destilací a déle než rok zrála v dubových sudech. Pro zlatou tequilu je typický následující způsob spotřeby sůl a citrón tradiční pro stříbrnou tequilu se zamění za skořici a plátek pomeranče. ...
Zraje v dubových sudech po dobu zhruba jednoho roku. Kvalitu a chuť zlaté SIERRA Gold nejlépe zvýrazníš plátkem pomeranče posypaným skořicí.
No a jak tequilu nejlépe pít?
Mexičané tequilu pijí čistou, neředěnou, pomalým usrkáváním, aby vychutnali její nezaměnitelnou chuť.
Rituál se solí a citronem je následující:
na hřbet ruky mezi palec a ukazovák...
Je velmi jemnou tequilou pojmenovanou na počest lidí, sklízejících v potu tváře zralá agáve pro společnost Casa Herradura. Vychutnat si ji můžete buď čistou, se solí, limetou a Sangritou el Jimador nebo v rozmanitých koktejlech. ...
Olmeca Altos Tequila Blanco je prémiová tequila vyrobená ze 100% modré agáve procesem, který podtrhuje její výjimečnou čistotu. Je ideálním základem mnoha longdrinků a koktejlů. Chutná nejlépe čistá s citrónem a solí. Její čirá barva a čerstvé citrónové aroma je taky ideální pro přípravu tvých oblíbených koktejlů, např. Margarity. ...
Tato jedinečná tequila, která bývá označována jako „neoddiskutovatelný Rolls-Royce mezi bílými tequilami“, je jedinou blanco tequilou na světě, která je ukládaná na 40 dnů do dubových sudů kde získává světle jantarovou barvu a nenapodobitelně jemnou chuť.
HERRADURA BLANCO je jedinou Blanco tequilou získávající jemně jantarovou barvu 40 denním uležením v...
Tato tequila nese jméno Dona Julia Gonzaleze, který vytvořil první ultraprémiovou tequilu ze 100% modré Weberovy agáve. Don Julio byl průkopníkem v pěstování agáve a jeho principy sázení rostlin dále od sebe, aby mohly růst osm až deset let a plně tak dozrát, se pro výrobu této tequily používají dodnes. Celý proces výroby je pečlivě kontrolován, od sázení jednotlivých rostlin a jejich ruční sběr, přes pomalé vaření, destilaci v malých várkách v měděných kotlíkových zařízeních až lahvování do číslovaných designových láhví. Dnes je Don Julio nejprodávanější ultraprémiová tequila v Mexiku. Don Ju ...