Tato jedinečná tequila, která bývá označována jako „neoddiskutovatelný Rolls-Royce mezi bílými tequilami“, je jedinou blanco tequilou na světě, která je ukládaná na 40 dnů do dubových sudů kde získává světle jantarovou barvu a nenapodobitelně jemnou chuť.
HERRADURA BLANCO je jedinou Blanco tequilou získávající jemně jantarovou barvu 40 denním uležením v dubových sudech. I přesto, že je Blanco tequilou, je její chuť jemná a tělo plné. Je vyráběna od roku 1975 v Haciendě San José del Refugio a byla první Herradura tequilou dostupnou na mezinárodních trzích.
Je jedinou Blanco tequilou uleže ...
Tato jedinečná tequila, která bývá označována jako „neoddiskutovatelný Rolls-Royce mezi bílými tequilami“, je jedinou blanco tequilou na světě, která je ukládaná na 40 dnů do dubových sudů kde získává světle jantarovou barvu a nenapodobitelně jemnou chuť.
HERRADURA BLANCO je jedinou Blanco tequilou získávající jemně jantarovou barvu 40 denním uležením v dubových sudech. I přesto, že je Blanco tequilou, je její chuť jemná a tělo plné. Je vyráběna od roku 1975 v Haciendě San José del Refugio a byla první Herradura tequilou dostupnou na mezinárodních trzích.
Je jedinou Blanco tequilou uleželou 40 dní v dubových sudech aby získala jemnou výraznou chuť a zajímavou barvu.
Je považována za Rolls Royce mezi Blanco tequilami.
Je vyrobena 100% z modrého agave Tequilana Weber.
100% přirozenou cestou.
Tato tequila pochází z Los Altos, neboli vysočiny státu Jalisco, kde se nachází úrodná půda bohatá na železo.
Obsah Modrého Agáve 70%!
Ideální k přípravě kvalitních koktejlů. Jemná a lehká na patře. Chuť zpočátku se zřetelnými tóny agáve, následně se sladkými tóny vanilky. ...
Tato reposado, nebo-li uleželá tequila je na dva měsíce ukládána do dubových sudů, kde získává svou jantarovou barvu. Od roku 1994, kdy byla poprvé uvedena na trh, se stala nejprodávanější tequilou v Mexiku, kterou je dodnes. ...
Olmeca Tequila Blanco je vyrobená z modré agáve procesem, který podtrhuje její výjimečnou čistotu. Je ideálním základem mnoha longdrinků a koktejlů. Chutná nejlépe čistá s citrónem a solí. Její čirá barva a čerstvé citrónové aroma je taky ideální pro přípravu tvých oblíbených koktejlů, např. Margarity. ...
Tato tequila nese jméno Dona Julia Gonzaleze, který vytvořil první ultraprémiovou tequilu ze 100% modré Weberovy agáve. Don Julio byl průkopníkem v pěstování agáve a jeho principy sázení rostlin dále od sebe, aby mohly růst osm až deset let a plně tak dozrát, se pro výrobu této tequily používají dodnes. Celý proces výroby je pečlivě kontrolován, od sázení...
Centinela Reposado je vyrobena se 100% podílem z modré agáve. Její zlatavá průzračnost poukauje na péči, která je této tequile věnována od sklizně přes destilaci až po zrání v největším skladu zrající tequily v Mexiku. Tato tequilla odpočívá 1 rok v dubových sudech, čímž získává svou jemnost a lehkost. Hodí se jak k přípravě koktejlů, tak k lehčím...
Anejo tequily musí podle zákona zrát nejméně 12 měsíců. Corralejo Anejo zraje v sudech z nových amerických dubů, které jsou uvnitř vypáleny, aby propůjčily dotek kouře výslednému produktu. Tato tequila je nejlepším příkladem dovednosti Dona Leonarda a je lahvována do lahví v červené barvě, v Mexiku symbolizující prosperitu. Corralejo Anejo je vítězem...
Corralejo Reposado je uleželá 4 měsíce v sudech ze tří rozdílných druhů dubového dřeva. Jedná se o francouzské, americké a letní duby, neboli Křemeláky, jejichž působením dochází k jedinečné chuti Tequily Corralejo Reposado. Výjimečnost této metody byla potvrzena třemi zlatými medailemi při mezinárodních ochutnávkách a “Double Gold“ medailí na World...
Pro zaokrouhlení chuti a vůně se skladuje po dobu dvou měsíců. Vychutnej si ji při rituálu pití se solí a citronem nebo ve skvělých míchaných drincích.
No a jak tequilu nejlépe pít?
Mexičané tequilu pijí čistou, neředěnou, pomalým usrkáváním, aby vychutnali její nezaměnitelnou chuť.
Rituál se solí a citronem je následující:
na hřbet ruky mezi palec...
Je velmi jemnou tequilou pojmenovanou na počest lidí, sklízejících v potu tváře zralá agáve pro společnost Casa Herradura. Vychutnat si ji můžete buď čistou, se solí, limetou a Sangritou el Jimador nebo v rozmanitých koktejlech. ...
Tato tequila nese jméno Dona Julia Gonzaleze, který vytvořil první ultraprémiovou tequilu ze 100% modré Weberovy agáve. Don Julio byl průkopníkem v pěstování agáve a jeho principy sázení rostlin dále od sebe, aby mohly růst osm až deset let a plně tak dozrát, se pro výrobu této tequily používají dodnes. Celý proces výroby je pečlivě kontrolován, od sázení...
Olmeca Altos Tequila Blanco je prémiová tequila vyrobená ze 100% modré agáve procesem, který podtrhuje její výjimečnou čistotu. Je ideálním základem mnoha longdrinků a koktejlů. Chutná nejlépe čistá s citrónem a solí. Její čirá barva a čerstvé citrónové aroma je taky ideální pro přípravu tvých oblíbených koktejlů, např. Margarity. ...
Až do roku 1962, kdy tato tequila poprvé spatřila světlo světa, byly všechny tequily na světě bílé. Společnost Casa Herradura byla první destilerií, která uložila tequilu do dubových sudů. Legendární tequila Herradura reposado zraje 11 měsíců.
Před tím, než byla vyrobena tequila HerraduraReposado, byly všechny tequily blanco, nebo chcete-li, stříbrné....
HERRADURA ANEJO byla poprvé vyrobena v roce 1962. Nechává se 2 roky zrát v dubových sudech a připomíná krásu a tradici staré destilerie San José del Refugio.
Herradura Aňejo má schopnost uspokojit chutě požitkářů na celém světě.
V souladu s normami a pravidly vyhrazenými vládní organizací, s názvem CRT – Consejo Regulador del Tequila, která dohlíží na...
Olmeca Tequila Gold je unikátní tequila vyráběná z ručně sklízených výběrových agaví. Zlatavou barvu získává díky odpočinku ve vybraných dubových sudech, které tuhle prémiovou tequilu obohacují o delikátní příchuť. Pro svou jemnou chuť agáve si ji vychutnáš nejlépe čistou s plátkem pomeranče posypaným skořicí, ale připravíš z ní i prvotřídní koktejly pro...
Tato tequila nese jméno Dona Julia Gonzaleze, který vytvořil první ultraprémiovou tequilu ze 100% modré Weberovy agáve. Don Julio byl průkopníkem v pěstování agáve a jeho principy sázení rostlin dále od sebe, aby mohly růst osm až deset let a plně tak dozrát, se pro výrobu této tequily používají dodnes. Celý proces výroby je pečlivě kontrolován, od sázení...
Olmeca Tequila Blanco je vyrobená z modré agáve procesem, který podtrhuje její výjimečnou čistotu. Je ideálním základem mnoha longdrinků a koktejlů. Chutná nejlépe čistá s citrónem a solí. Její čirá barva a čerstvé citrónové aroma je taky ideální pro přípravu tvých oblíbených koktejlů, např. Margarity. ...