Kvalitní vaječný likér s příchutí pistácie, který je vyroben výhradně z čerstvých surovin. Při výrobě nejsou použita chemická barviva ani konzervanty. Proto je Vaječný sen tak hedvábně hladký a lahodný jako vaječný likér našich babiček.
Kvalitní vaječný likér, který je vyroben výhradně z čerstvých surovin. Při výrobě nejsou použita chemická barviva ani konzervanty. Proto je Vaječný sen tak hedvábně hladký a lahodný jako vaječný likér našich babiček.
Složení: Čerstvé mléko Cukr Líh Čerstvé vaječné žloutky Aromata Vaječné bílky Barvivo: lutein.
Alergeny: mléko, vejce. ...
Světlý ležák je pivo pro pravé fajnšmekry. Nejurozenější samičí hlávky kvalitního žateckého chmele, panensky čistá přírodní voda a přednostně vybíraná zrnka unikátní odrůdy moravského ječmene z něj dělají nápoj opravdových znalců. 700 let dlouhá tradice výroby budějovického piva a unikátní, 90 dnů dlouhá doba zrání jeho jedinečnost jen umocňují. Budweiser...
Nealkoholické pivo Birell vyráběné speciální technologií zaručující charakteristické chuťové vlastnosti piva. Vyrábí se unikátní technologií výroby přímo v nošovickém pivovaru v České republice. Obsahuje vitaminy skupiny B, které podporují dobré trávení. Jedná se o čistě přírodní nápoj bez umělých přísad a konzervantů.
HERRADURA ANEJO byla poprvé vyrobena v roce 1962. Nechává se 2 roky zrát v dubových sudech a připomíná krásu a tradici staré destilerie San José del Refugio.
Herradura Aňejo má schopnost uspokojit chutě požitkářů na celém světě.
V souladu s normami a pravidly vyhrazenými vládní organizací, s názvem CRT – Consejo Regulador del Tequila, která dohlíží na výrobu tequily v Mexiku, musí být tequila nesoucí na etiketě označení Aňejo uložena minimálně na jeden rok do dubových sudů. Herradura Aňejo je ukládána na 2 roky do dubových sudů, čímž splňuje dvakrát požadavky CRT a tím nastavuje nepřekonat ...
HERRADURA ANEJO byla poprvé vyrobena v roce 1962. Nechává se 2 roky zrát v dubových sudech a připomíná krásu a tradici staré destilerie San José del Refugio.
Herradura Aňejo má schopnost uspokojit chutě požitkářů na celém světě.
V souladu s normami a pravidly vyhrazenými vládní organizací, s názvem CRT – Consejo Regulador del Tequila, která dohlíží na výrobu tequily v Mexiku, musí být tequila nesoucí na etiketě označení Aňejo uložena minimálně na jeden rok do dubových sudů. Herradura Aňejo je ukládána na 2 roky do dubových sudů, čímž splňuje dvakrát požadavky CRT a tím nastavuje nepřekonatelný standart v kategorii Aňejo.
Lahvování do elegantní hranaté lahve se zajímavou etiketou.
Tmavě jantarovou barvu získává Herradura Aňejo během dvouletého uložení v dubových sudech, na rozdíl od jiných tequil používajících umělá barviva.
Jediná tequila ukládána do sudů s obsahem alkoholu 40%.
Vyrobena ze 100% modrého agave Tequilana Weber.
100% přirozenou cestou.
Je plněna do lahví v Mexiku.
Olmeca Altos Tequila Reposado je prémiová tequila vyrobená ze 100% modré agáve. Zlatavou barvu získává díky odpočinku ve vybraných dubových sudech, které tuhle prémiovou tequilu obohacují o delikátní příchuť. Pro svou jemnou chuť agáve si ji vychutnáš nejlépe čistou s plátkem pomeranče posypaným skořicí, ale připravíš z ní i prvotřídní koktejly pro...
Tequila Corralejo Blanco je výsledkem destilace v měděných kotlíkových destilačních zařízeních a je lahvovaná nezrající. Majitel destilerie Don Leonardo říká své blanco Tequile “Pravda“, protože nejlépe zachytí charakter Blue Agáve Tequilana Weber, ze kterého jsou všechny Tequily Corralejo vyráběny. ...
Olmeca Tequila Blanco je vyrobená z modré agáve procesem, který podtrhuje její výjimečnou čistotu. Je ideálním základem mnoha longdrinků a koktejlů. Chutná nejlépe čistá s citrónem a solí. Její čirá barva a čerstvé citrónové aroma je taky ideální pro přípravu tvých oblíbených koktejlů, např. Margarity. ...
Pro zaokrouhlení chuti a vůně se skladuje po dobu dvou měsíců. Vychutnej si ji při rituálu pití se solí a citronem nebo ve skvělých míchaných drincích.
No a jak tequilu nejlépe pít?
Mexičané tequilu pijí čistou, neředěnou, pomalým usrkáváním, aby vychutnali její nezaměnitelnou chuť.
Rituál se solí a citronem je následující:
na hřbet ruky mezi palec...
Tato tequila pochází z Los Altos, neboli vysočiny státu Jalisco, kde se nachází úrodná půda bohatá na železo.
Obsah Modrého Agáve 70%!
Ideální k přípravě kvalitních koktejlů. Jemná a lehká na patře. Chuť zpočátku se zřetelnými tóny agáve, následně se sladkými tóny vanilky. ...
Corralejo Reposado je uleželá 4 měsíce v sudech ze tří rozdílných druhů dubového dřeva. Jedná se o francouzské, americké a letní duby, neboli Křemeláky, jejichž působením dochází k jedinečné chuti Tequily Corralejo Reposado. Výjimečnost této metody byla potvrzena třemi zlatými medailemi při mezinárodních ochutnávkách a “Double Gold“ medailí na World...
Cabrito Reposado je prémiová tequilla vyrobená ze 100% agáve. Vyrábí se v Arandas, stát Mexiko. V Mexiku je zařazena jako sedmá značka mezi výrobci tequil. V tomto kvalitním nápoji je přítomna známá nasládlá chuť, ve které lze odhalit přítomnost heřmánku a karamelu. ...
100% tequila Anejo, která zraje minimálně 3 roky ve starých dubových sudech. Nadchne svou hlubokou zlatou barvou a dlouho přetrvávajícím aroma. Je to opravdová špička mezi tequilami a pijeme ji podobně jako koňak, tj. v koňakové sklence při pokojové teplotě.
No a jak tequilu nejlépe pít?
Mexičané tequilu pijí čistou, neředěnou, pomalým usrkáváním, aby...
Tato tequila pochází z Los Altos, neboli vysočiny státu Jalisco, kde se nachází úrodná půda bohatá na železo.
Obsah Modrého Agáve 70%!
Ideální k přípravě kvalitních koktejlů. Jemná a lehká na patře, zpočátku se zřetelnými tóny agáve, následně osvěžující s bylinnými tóny. ...
Tato tequila nese jméno Dona Julia Gonzaleze, který vytvořil první ultraprémiovou tequilu ze 100% modré Weberovy agáve. Don Julio byl průkopníkem v pěstování agáve a jeho principy sázení rostlin dále od sebe, aby mohly růst osm až deset let a plně tak dozrát, se pro výrobu této tequily používají dodnes. Celý proces výroby je pečlivě kontrolován, od sázení...
Don Agustín Blanco pochází z úrodných výšin státu Jalisco. Je vhodná pro míchání prvotřídních koktejlů, nebo k vychutnávání v koňakových skleničkách.
Disponuje Intenzivní chutí modrého Agáve.
...
Anejo tequily musí podle zákona zrát nejméně 12 měsíců. Corralejo Anejo zraje v sudech z nových amerických dubů, které jsou uvnitř vypáleny, aby propůjčily dotek kouře výslednému produktu. Tato tequila je nejlepším příkladem dovednosti Dona Leonarda a je lahvována do lahví v červené barvě, v Mexiku symbolizující prosperitu. Corralejo Anejo je vítězem...
Olmeca Tequila Blanco je vyrobená z modré agáve procesem, který podtrhuje její výjimečnou čistotu. Je ideálním základem mnoha longdrinků a koktejlů. Chutná nejlépe čistá s citrónem a solí. Její čirá barva a čerstvé citrónové aroma je taky ideální pro přípravu tvých oblíbených koktejlů, např. Margarity. ...
Tato tequila nese jméno Dona Julia Gonzaleze, který vytvořil první ultraprémiovou tequilu ze 100% modré Weberovy agáve. Don Julio byl průkopníkem v pěstování agáve a jeho principy sázení rostlin dále od sebe, aby mohly růst osm až deset let a plně tak dozrát, se pro výrobu této tequily používají dodnes. Celý proces výroby je pečlivě kontrolován, od sázení...
Zraje v dubových sudech po dobu zhruba jednoho roku. Kvalitu a chuť zlaté SIERRA Gold nejlépe zvýrazníš plátkem pomeranče posypaným skořicí.
No a jak tequilu nejlépe pít?
Mexičané tequilu pijí čistou, neředěnou, pomalým usrkáváním, aby vychutnali její nezaměnitelnou chuť.
Rituál se solí a citronem je následující:
na hřbet ruky mezi palec a ukazovák...
100% výběrová agáve Millennial s trojitým procesem výběru, nejkvalitnější šťáva z prvního jemného lisu, destilace za nízkých teplot v tradičních měděných destilačních zařízeních. Unikátní Silver Aňejo na našem trhu.
Chceš vědět jak poznáš, že piješ opravdu tu pravou tequilu? Tady je pár rad:
Abys měl jistotu, že piješ kvalitní produkt, hledej na etiketě...
HERRADURA ANEJO byla poprvé vyrobena v roce 1962. Nechává se 2 roky zrát v dubových sudech a připomíná krásu a tradici staré destilerie San José del Refugio.
Herradura Aňejo má schopnost uspokojit chutě požitkářů na celém světě.
V souladu s normami a pravidly vyhrazenými vládní organizací, s názvem CRT – Consejo Regulador del Tequila, která dohlíží na výrobu tequily v Mexiku, musí být tequila nesoucí na etiketě označení Aňejo uložena minimálně na jeden rok do dubových sudů. Herradura Aňejo je ukládána na 2 roky do dubových sudů, čímž splňuje dvakrát požadavky CRT a tím nastavuje nepřekonat ...