HERRADURA ANEJO byla poprvé vyrobena v roce 1962. Nechává se 2 roky zrát v dubových sudech a připomíná krásu a tradici staré destilerie San José del Refugio.
Herradura Aňejo má schopnost uspokojit chutě požitkářů na celém světě.
V souladu s normami a pravidly vyhrazenými vládní organizací, s názvem CRT – Consejo Regulador del Tequila, která dohlíží na výrobu tequily v Mexiku, musí být tequila nesoucí na etiketě označení Aňejo uložena minimálně na jeden rok do dubových sudů. Herradura Aňejo je ukládána na 2 roky do dubových sudů, čímž splňuje dvakrát požadavky CRT a tím nastavuje nepřekonat ...
HERRADURA ANEJO byla poprvé vyrobena v roce 1962. Nechává se 2 roky zrát v dubových sudech a připomíná krásu a tradici staré destilerie San José del Refugio.
Herradura Aňejo má schopnost uspokojit chutě požitkářů na celém světě.
V souladu s normami a pravidly vyhrazenými vládní organizací, s názvem CRT – Consejo Regulador del Tequila, která dohlíží na výrobu tequily v Mexiku, musí být tequila nesoucí na etiketě označení Aňejo uložena minimálně na jeden rok do dubových sudů. Herradura Aňejo je ukládána na 2 roky do dubových sudů, čímž splňuje dvakrát požadavky CRT a tím nastavuje nepřekonatelný standart v kategorii Aňejo.
Lahvování do elegantní hranaté lahve se zajímavou etiketou.
Tmavě jantarovou barvu získává Herradura Aňejo během dvouletého uložení v dubových sudech, na rozdíl od jiných tequil používajících umělá barviva.
Jediná tequila ukládána do sudů s obsahem alkoholu 40%.
Vyrobena ze 100% modrého agave Tequilana Weber.
100% přirozenou cestou.
Je plněna do lahví v Mexiku.
HERRADURA SELECCIÓN SUPREMA
Excelentní, je to pravé slovo, které nejlépe vystihuje tento nápoj světové třídy, který je vrcholnou presentací tequily vyrobené firmou Casa Herradura. Limitovaná edice tohoto mistrovského díla je vyráběna pouze z nejlepších agáví, lahvovaná a ručně pečetěná rukama expertů.
Pouze čas je schopen přeměnit mexická agáve na první...
Centinela Reposado je vyrobena se 100% podílem z modré agáve. Její zlatavá průzračnost poukauje na péči, která je této tequile věnována od sklizně přes destilaci až po zrání v největším skladu zrající tequily v Mexiku. Tato tequilla odpočívá 1 rok v dubových sudech, čímž získává svou jemnost a lehkost. Hodí se jak k přípravě koktejlů, tak k lehčím...
Tato tequila nese jméno Dona Julia Gonzaleze, který vytvořil první ultraprémiovou tequilu ze 100% modré Weberovy agáve. Don Julio byl průkopníkem v pěstování agáve a jeho principy sázení rostlin dále od sebe, aby mohly růst osm až deset let a plně tak dozrát, se pro výrobu této tequily používají dodnes. Celý proces výroby je pečlivě kontrolován, od sázení...
Tato jedinečná tequila, která bývá označována jako „neoddiskutovatelný Rolls-Royce mezi bílými tequilami“, je jedinou blanco tequilou na světě, která je ukládaná na 40 dnů do dubových sudů kde získává světle jantarovou barvu a nenapodobitelně jemnou chuť.
HERRADURA BLANCO je jedinou Blanco tequilou získávající jemně jantarovou barvu 40 denním uležením v...
Zraje v dubových sudech po dobu zhruba jednoho roku. Kvalitu a chuť zlaté SIERRA Gold nejlépe zvýrazníš plátkem pomeranče posypaným skořicí.
No a jak tequilu nejlépe pít?
Mexičané tequilu pijí čistou, neředěnou, pomalým usrkáváním, aby vychutnali její nezaměnitelnou chuť.
Rituál se solí a citronem je následující:
na hřbet ruky mezi palec a ukazovák...
Olmeca Tequila Blanco je vyrobená z modré agáve procesem, který podtrhuje její výjimečnou čistotu. Je ideálním základem mnoha longdrinků a koktejlů. Chutná nejlépe čistá s citrónem a solí. Její čirá barva a čerstvé citrónové aroma je taky ideální pro přípravu tvých oblíbených koktejlů, např. Margarity. ...
Tato tequila pochází z Los Altos, neboli vysočiny státu Jalisco, kde se nachází úrodná půda bohatá na železo.
Obsah Modrého Agáve 70%!
Ideální k přípravě kvalitních koktejlů. Jemná a lehká na patře, zpočátku se zřetelnými tóny agáve, následně osvěžující s bylinnými tóny. ...
Až do roku 1962, kdy tato tequila poprvé spatřila světlo světa, byly všechny tequily na světě bílé. Společnost Casa Herradura byla první destilerií, která uložila tequilu do dubových sudů. Legendární tequila Herradura reposado zraje 11 měsíců.
Před tím, než byla vyrobena tequila HerraduraReposado, byly všechny tequily blanco, nebo chcete-li, stříbrné....
Olmeca Altos Tequila Blanco je prémiová tequila vyrobená ze 100% modré agáve procesem, který podtrhuje její výjimečnou čistotu. Je ideálním základem mnoha longdrinků a koktejlů. Chutná nejlépe čistá s citrónem a solí. Její čirá barva a čerstvé citrónové aroma je taky ideální pro přípravu tvých oblíbených koktejlů, např. Margarity. ...
Tato tequila nese jméno Dona Julia Gonzaleze, který vytvořil první ultraprémiovou tequilu ze 100% modré Weberovy agáve. Don Julio byl průkopníkem v pěstování agáve a jeho principy sázení rostlin dále od sebe, aby mohly růst osm až deset let a plně tak dozrát, se pro výrobu této tequily používají dodnes. Celý proces výroby je pečlivě kontrolován, od sázení...
Pro zaokrouhlení chuti a vůně se skladuje po dobu dvou měsíců. Vychutnej si ji při rituálu pití se solí a citronem nebo ve skvělých míchaných drincích.
No a jak tequilu nejlépe pít?
Mexičané tequilu pijí čistou, neředěnou, pomalým usrkáváním, aby vychutnali její nezaměnitelnou chuť.
Rituál se solí a citronem je následující:
na hřbet ruky mezi palec...
Olmeca Altos Tequila Reposado je prémiová tequila vyrobená ze 100% modré agáve. Zlatavou barvu získává díky odpočinku ve vybraných dubových sudech, které tuhle prémiovou tequilu obohacují o delikátní příchuť. Pro svou jemnou chuť agáve si ji vychutnáš nejlépe čistou s plátkem pomeranče posypaným skořicí, ale připravíš z ní i prvotřídní koktejly pro...
Cabrito Reposado je prémiová tequila vyrobená výhradně ze 100% modré agáve, která po šestiměsíčním zrání v amerických dubových sudech získala bohatou, zlatavou barvu a komplexní chuťový profil. Pochází z prestižního regionu Los Altos v Mexiku, známého svou dlouhou tradicí výroby tequily.
Tato reposado, nebo-li uleželá tequila je na dva měsíce ukládána do dubových sudů, kde získává svou jantarovou barvu. Od roku 1994, kdy byla poprvé uvedena na trh, se stala nejprodávanější tequilou v Mexiku, kterou je dodnes. ...
Anejo tequily musí podle zákona zrát nejméně 12 měsíců. Corralejo Anejo zraje v sudech z nových amerických dubů, které jsou uvnitř vypáleny, aby propůjčily dotek kouře výslednému produktu. Tato tequila je nejlepším příkladem dovednosti Dona Leonarda a je lahvována do lahví v červené barvě, v Mexiku symbolizující prosperitu. Corralejo Anejo je vítězem...
Pro zaokrouhlení chuti a vůně se skladuje po dobu dvou měsíců. Vychutnej si ji při rituálu pití se solí a citronem nebo ve skvělých míchaných drincích.
No a jak tequilu nejlépe pít?
Mexičané tequilu pijí čistou, neředěnou, pomalým usrkáváním, aby vychutnali její nezaměnitelnou chuť.
Rituál se solí a citronem je následující:
na hřbet ruky mezi palec...