Kvalitní vaječný likér s příchutí pistácie, který je vyroben výhradně z čerstvých surovin. Při výrobě nejsou použita chemická barviva ani konzervanty. Proto je Vaječný sen tak hedvábně hladký a lahodný jako vaječný likér našich babiček.
Kvalitní vaječný likér, který je vyroben výhradně z čerstvých surovin. Při výrobě nejsou použita chemická barviva ani konzervanty. Proto je Vaječný sen tak hedvábně hladký a lahodný jako vaječný likér našich babiček.
Složení: Čerstvé mléko Cukr Líh Čerstvé vaječné žloutky Aromata Vaječné bílky Barvivo: lutein.
Alergeny: mléko, vejce. ...
Světlý ležák je pivo pro pravé fajnšmekry. Nejurozenější samičí hlávky kvalitního žateckého chmele, panensky čistá přírodní voda a přednostně vybíraná zrnka unikátní odrůdy moravského ječmene z něj dělají nápoj opravdových znalců. 700 let dlouhá tradice výroby budějovického piva a unikátní, 90 dnů dlouhá doba zrání jeho jedinečnost jen umocňují. Budweiser...
Nealkoholické pivo Birell vyráběné speciální technologií zaručující charakteristické chuťové vlastnosti piva. Vyrábí se unikátní technologií výroby přímo v nošovickém pivovaru v České republice. Obsahuje vitaminy skupiny B, které podporují dobré trávení. Jedná se o čistě přírodní nápoj bez umělých přísad a konzervantů.
Monin Chocolat můžete použít jako hlavní chuť vašeho drinku nebo jej použít v kombinaci s dalšími příchutěmi.
Historie čokolády je dlouhá minimálně čtyři tisíce let. Původní obyvatelé Střední Ameriky používali kakaové boby k přípravě horkého, pěnivého, hořkého nápoje zvaného čokoláda. Tento lektvar byl pro Indiány posvátný a byl symbolem plodnosti a moudrosti. Poté co čokoládu představil Kryštof Kolumbus v Evropě, stala se okamžitě bestsellerem.V následujících staletích došlo k převratnému objevu – kakao lze smixovat s mlékem a kakaovým máslem. A v roce 1876 tak vznikla „čokoláda“ jak ji z ...
Monin Chocolat můžete použít jako hlavní chuť vašeho drinku nebo jej použít v kombinaci s dalšími příchutěmi.
Historie čokolády je dlouhá minimálně čtyři tisíce let. Původní obyvatelé Střední Ameriky používali kakaové boby k přípravě horkého, pěnivého, hořkého nápoje zvaného čokoláda. Tento lektvar byl pro Indiány posvátný a byl symbolem plodnosti a moudrosti. Poté co čokoládu představil Kryštof Kolumbus v Evropě, stala se okamžitě bestsellerem.V následujících staletích došlo k převratnému objevu – kakao lze smixovat s mlékem a kakaovým máslem. A v roce 1876 tak vznikla „čokoláda“ jak ji známe dnes.
Monin sirupy - profesionální barmanské sirupy, součást každého dobrého baru, chuť a aroma koktejlů a ochucených káv.
Firma MONIN S.A. je nezávislý rodinný podnik s tradicí od roku 1912.
Firma exportuje své výrobky do více než 50-ti zemí, ale také z mnoha zemí dováží vybrané ingredience pro výrobu.
Oblibu a kvalitu těchto sirupů na mezinárodní úrovni...
Monin sirupy - profesionální barmanské sirupy, součást každého dobrého baru, chuť a aroma koktejlů a ochucených káv.
Firma MONIN S.A. je nezávislý rodinný podnik s tradicí od roku 1912.
Firma exportuje své výrobky do více než 50-ti zemí, ale také z mnoha zemí dováží vybrané ingredience pro výrobu.
Oblibu a kvalitu těchto sirupů na mezinárodní úrovni...
Bezinka, hustě obalená smetanově bílými voňavými květy, se svými šťavnatými plody je velmi rozšířeným stromem anglického venkova a jeho zahrad. V Anglii se říká, že léto nezačalo, dokud bezinky nekvetou a neskončilo, dokud nejsou jeho plody nedozrály. Ve světě chutí rozkvetl nový trend. Silné květinové aroma Monin Eldeflower sirupu vám umožní vytvořit...
Monin sirupy - profesionální barmanské sirupy, součást každého dobrého baru, chuť a aroma koktejlů a ochucených káv.
Firma MONIN S.A. je nezávislý rodinný podnik s tradicí od roku 1912.
Firma exportuje své výrobky do více než 50-ti zemí, ale také z mnoha zemí dováží vybrané ingredience pro výrobu.
Oblibu a kvalitu těchto sirupů na mezinárodní úrovni...
Monin sirupy - profesionální barmanské sirupy, součást každého dobrého baru, chuť a aroma koktejlů a ochucených káv.
Firma MONIN S.A. je nezávislý rodinný podnik s tradicí od roku 1912.
Firma exportuje své výrobky do více než 50-ti zemí, ale také z mnoha zemí dováží vybrané ingredience pro výrobu.
Oblibu a kvalitu těchto sirupů na mezinárodní úrovni...
Monin sirupy - profesionální barmanské sirupy, součást každého dobrého baru, chuť a aroma koktejlů a ochucených káv.
Firma MONIN S.A. je nezávislý rodinný podnik s tradicí od roku 1912.
Firma exportuje své výrobky do více než 50-ti zemí, ale také z mnoha zemí dováží vybrané ingredience pro výrobu.
Oblibu a kvalitu těchto sirupů na mezinárodní úrovni...
Passion fruit (Mučenka Jedlá) je jedno z nejlákavěji a nejintenzivněji vonících druhů ovoce. Pěstuje se v tropickém i mírném podnebí Ameriky, Severní Afriky a Austrálie. Passion fruit je známa pod různými, exoticky znějícími jmény jako : „ Maracuyá, Chinola, Parcha, Lilikoi, Granadilla, Sweet Cup“ a další. Passion Fruit je nejvíce uznávaným jménem pro...
Monin sirupy - profesionální barmanské sirupy, součást každého dobrého baru, chuť a aroma koktejlů a ochucených káv.
Firma MONIN S.A. je nezávislý rodinný podnik s tradicí od roku 1912.
Firma exportuje své výrobky do více než 50-ti zemí, ale také z mnoha zemí dováží vybrané ingredience pro výrobu.
Oblibu a kvalitu těchto sirupů na mezinárodní úrovni...
Monin sirupy - profesionální barmanské sirupy, součást každého dobrého baru, chuť a aroma koktejlů a ochucených káv
Firma MONIN S.A. je nezávislý rodinný podnik s tradicí od roku 1912.
Firma exportuje své výrobky do více než 50-ti zemí, ale také z mnoha zemí dováží vybrané ingredience pro výrobu.
Oblibu a kvalitu těchto sirupů na mezinárodní úrovni...
Monin sirupy - profesionální barmanské sirupy, součást každého dobrého baru, chuť a aroma koktejlů a ochucených káv.
Firma MONIN S.A. je nezávislý rodinný podnik s tradicí od roku 1912.
Firma exportuje své výrobky do více než 50-ti zemí, ale také z mnoha zemí dováží vybrané ingredience pro výrobu.
Oblibu a kvalitu těchto sirupů na mezinárodní úrovni...
Monin sirupy - profesionální barmanské sirupy, součást každého dobrého baru, chuť a aroma koktejlů a ochucených káv.
Firma MONIN S.A. je nezávislý rodinný podnik s tradicí od roku 1912.
Firma exportuje své výrobky do více než 50-ti zemí, ale také z mnoha zemí dováží vybrané ingredience pro výrobu.
Oblibu a kvalitu těchto sirupů na mezinárodní úrovni...
Passion fruit (Mučenka Jedlá) je jedno z nejlákavěji a nejintenzivněji vonících druhů ovoce. Pěstuje se v tropickém i mírném podnebí Ameriky, Severní Afriky a Austrálie. Passion fruit je známa pod různými, exoticky znějícími jmény jako : „ Maracuyá, Chinola, Parcha, Lilikoi, Granadilla, Sweet Cup“ a další. Passion Fruit je nejvíce uznávaným jménem pro...
Monin sirupy - profesionální barmanské sirupy, součást každého dobrého baru, chuť a aroma koktejlů a ochucených káv.
Firma MONIN S.A. je nezávislý rodinný podnik s tradicí od roku 1912.
Firma exportuje své výrobky do více než 50-ti zemí, ale také z mnoha zemí dováží vybrané ingredience pro výrobu.
Oblibu a kvalitu těchto sirupů na mezinárodní úrovni...
Monin sirupy - profesionální barmanské sirupy, součást každého dobrého baru, chuť a aroma koktejlů a ochucených káv.
Firma MONIN S.A. je nezávislý rodinný podnik s tradicí od roku 1912.
Firma exportuje své výrobky do více než 50-ti zemí, ale také z mnoha zemí dováží vybrané ingredience pro výrobu.
Oblibu a kvalitu těchto sirupů na mezinárodní úrovni...
Monin Chocolat můžete použít jako hlavní chuť vašeho drinku nebo jej použít v kombinaci s dalšími příchutěmi.
Historie čokolády je dlouhá minimálně čtyři tisíce let. Původní obyvatelé Střední Ameriky používali kakaové boby k přípravě horkého, pěnivého, hořkého nápoje zvaného čokoláda. Tento lektvar byl pro Indiány posvátný a byl symbolem plodnosti a moudrosti. Poté co čokoládu představil Kryštof Kolumbus v Evropě, stala se okamžitě bestsellerem.V následujících staletích došlo k převratnému objevu – kakao lze smixovat s mlékem a kakaovým máslem. A v roce 1876 tak vznikla „čokoláda“ jak ji z ...