Zacapa La Armonia je třetí ze čtyř limitovaných edic z kolekce Heavenly Casks, která oslavuje sudy, ve kterých rum zraje. Jako předchozí edice zraje systémem solera a jde o blend 6-24letých rumů. Liší se ovšem posledním sudem, do kterého je rum uložen. La Armonia dozrávala v sudech po sherry oloroso, které ji dodaly bohatou chuť a luxusně hedvábný závěr.
La Armonia vyniká hedvábnou jemností s tóny ořechů a karamelizovaných bobulí a ukrývá v sobě sofistikovanou bohatost krajiny, odkud pochází: plnou, sladkou a lahodnou. ...
Zacapa La Armonia je třetí ze čtyř limitovaných edic z kolekce Heavenly Casks, která oslavuje sudy, ve kterých rum zraje. Jako předchozí edice zraje systémem solera a jde o blend 6-24letých rumů. Liší se ovšem posledním sudem, do kterého je rum uložen. La Armonia dozrávala v sudech po sherry oloroso, které ji dodaly bohatou chuť a luxusně hedvábný závěr.
La Armonia vyniká hedvábnou jemností s tóny ořechů a karamelizovaných bobulí a ukrývá v sobě sofistikovanou bohatost krajiny, odkud pochází: plnou, sladkou a lahodnou.
Pampero Aniversario je venezuelský rum, který na celosvětové soutěži v San Franciscu World Spirits Competition získal hned několik gold a double gold medailí. Je to jediný venezuelský rum, který kdy získal ocenění jako nejlepší rum soutěže — v roce 2010 byl ohodnocen jako bezkonkurečně nejlepší mezi všemi držiteli double gold medaile. Super–premium rum...
Čistokrevný bílý rum, který připravoval Stock Plzeň - Božkov ve spolupráci s nejlepšími českými barmany. Základní součást Key Rumu White tvoří destilát z cukrové třtiny přímo z kolébky všech pravých rumů - z ostrovů Jamaica, Barbados či z Guayany. Destilát přitom zraje ve speciálních dubových sudech nejméně jeden rok. Pro své čistě přírodní složení i...
Havana Club Aňejo 3 aňos patří mezi prestižní bílé rumy pocházející z Kuby. Originální jemně pískovou barvu získává po třítém zrání v sudech z bílého dubu. Má lahodnou chuť. Skvěle se hodí k míchání osvěžujících koktejlů.
Značka Havana Club se zrodila v roce 1878. HAVANA CLUB je jediný mezinárodně uznávaný kubánský rum. Jeho základem je pečlivě vybíraná...
První republika je obdobím noblesy a elegance, poctivosti a hrdosti na řemeslný fortel a um, kterým jsme proslulí. Božkov republica exclusive je oslavou těchto prvorepublikových hodnot.
Rok 2004 byl pro sklizeň cukrové třtiny jedním z nejlepších v novodobé historii Venezuely. Vysoké teploty během dne a vlhkost v kombinaci s nižšími než průměrnými srážkami vytvořily ideální podmínky pro dozrávání cukrové třtiny. Vzhledem k této výjimečné sklizni Destilerias Unidas ještě pozorněji než obvykle monitorovala průběh zrání destilátu, který...
Božkov Republica Reserva vyniká chutí, vůní i barvou a to díky výběru kvalitních třtinových rumů z Nicaraguy, Barbadosu, Dominikánské republiky, Trinidadu, Guyany a Jamajky, z nichž některé zrají v dubových sudech až 12 let. V chuti objevíte cukrovou třtinu, fíky a pomeranče s mírným dubovým závěrem. V aroma se mísí tóny sušených švestek, exotického...
Božkov Republica Reserva vyniká chutí, vůní i barvou a to díky výběru kvalitních třtinových rumů z Nicaraguy, Barbadosu, Dominikánské republiky, Trinidadu, Guyany a Jamajky, z nichž některé zrají v dubových sudech až 12 let. V chuti objevíte cukrovou třtinu, fíky a pomeranče s mírným dubovým závěrem. V aroma se mísí tóny sušených švestek, exotického...
Výjimečnost třtinového rumu Heffron spočívá v jeho pětiletém zrání v sudech z amerického bílého dubu. Surový rum je do nich uložen v tropickém podnebí Karibiku.
Rum má lehce nasládlou a výraznou chuť s nádechem vanilky, karamelu a doznívajícími dřevitými tóny. Ty jsou dány právě dlouhým zráním v dubových sudech. Má velmi vytříbené aroma, které mimo jiné...
Prémiový karibský rum vyráběný od roku 1890. Flor de Caňa (neboli Květ cukrové třtiny). Flor de Cana Centenario zraje 18 let v dubových sudech. Téměř dvě desetiletí pomalého zrání jsou patrná v každé kapce tohoto jedinečného rumu. ...
Bacardi Carta Negra (dříve Bacardi Black) je středně plný černý rum, na kterém pracují experti - Maestros de Ron Bacardi - používají přitom rum ze silně opálených dubových soudků k dalšímu formování také tajnou směs dřevných uhlí.
Bacardi Carta Negra zraje maximálně 4 roky. Má nejvýraznější aroma z celé řady Bacardi, s chutí sušených švestek a tropického...
Unikátní jamajský rum překvapí neopakovatelnou chutí utvářenou ročním zráním v dubových sudech obohacenou o jedinečnou příchuť tajné směsi bylin a koření.
Legendární kapitán Henry Morgan byl jedním z nejobdivovanějších bukanýrů 17. století. Proslul odvahou při objevitelských expedicích na Barbados
a Jamajku a také svou šlechetností a družností. Jeho sláva...
House of Angostura vyrábí rumy britského typu, jejichž plná sušší chuť je oblíbená po celém světě. Historie značky započala již v roce 1824, kdy byly poprvé vyrobeny aromatické bitters slavného jména. Angostura 5 y.o. je delikátní blend lehkých rumů, které zrály v sudech po bourbonu minimálně pět let. Rum je aromatický s lehce dřevitými tóny kokosu,...
Námořníci z britského námořnictva dostávali při zaoceánských plavbách denní příděl rumu. Toto právo bylo zrušeno 31. července 1970. Rum Pusser´s je vyráběn dle původního receptu britské admirality z roku 1810. Má ostře kořeněnou karamelovou vůni, chuť lehce nasládlá s tóny sušeného ovoce. ...
Don Papa je prémiová malá dávka rumu z ostrova Negros Occidental
(Filipíny). Je destilován z nejkvalitnější cukrové třtiny na světě.
Předtím než se smíchá v dokonalost, zraje 7 let v dubových sudech v
předhůří hor Kanlaon. Negros Occidental je a vždy byl třtinovým králem
Filipín. Díky perfektní kombinaci klimatu, polohy a bohaté vulkanické
půdy na...
House of Angostura vyrábí rumy britského typu, jejichž plná sušší chuť je oblíbená po celém světě. Historie značky započala již v roce 1824, kdy byly poprvé vyrobeny aromatické bitters slavného jména. Pro vytvoření sedmileté verze rumu Angostura vybírá master blender rumy zrající minimálně sedm let, které míchá a následně vrátí do sudů, než se všechny...
Rum Centenario Fundación 20 Aňos Fundacion je dvacetiletý rum z Kostariky. Jde o směs rumů, zrajících po dobu osm až dvacet 20 let, během které rum získá svoji jedinečnou a unikátní chuť. Při jeho výrobě je použit systém míchání Solera což je základem úspěchu tohoto jedinečného rumu, důkazem je zlatá medajle na ISW 2009.
Výroba rumu Centenario začíná...