House of Angostura vyrábírumy britského typu, jejichž plná sušší chuť je oblíbená po celém světě.Historie značky započala již v roce 1824, kdy byly poprvé vyrobeny aromatickébitters slavného jména. Angostura 1919 je jedním z nejúspěšnějších rumůAngostura a je pojmenován po roce, kdy byl poprvé uložen do sudů. Je to lehkýblend rumů, jež zrály ve znovu vypálených sudech po bourbonu až osm let. Je torum určený pro pomalé popíjení s komplexním aroma kakaa, vanilky a kokosu. Vchuti je mimořádně vyvážený a na patře suchý s náznaky karamelu, praženýchořechů, vanilky, pepře a stopami vypáleného dřeva, ...
House of Angostura vyrábírumy britského typu, jejichž plná sušší chuť je oblíbená po celém světě.Historie značky započala již v roce 1824, kdy byly poprvé vyrobeny aromatickébitters slavného jména. Angostura 1919 je jedním z nejúspěšnějších rumůAngostura a je pojmenován po roce, kdy byl poprvé uložen do sudů. Je to lehkýblend rumů, jež zrály ve znovu vypálených sudech po bourbonu až osm let. Je torum určený pro pomalé popíjení s komplexním aroma kakaa, vanilky a kokosu. Vchuti je mimořádně vyvážený a na patře suchý s náznaky karamelu, praženýchořechů, vanilky, pepře a stopami vypáleného dřeva, které přetrvávají.
Námořníci z britského námořnictva dostávali při zaoceánských plavbách denní příděl rumu. Toto právo bylo zrušeno 31. července 1970. Rum Pusser´s je vyráběn dle původního receptu britské admirality z roku 1810. Má ostře kořeněnou karamelovou vůni, chuť lehce nasládlá s tóny sušeného ovoce. ...
Reserva Limitada je výroční limitovaná edice rumu Zacapa, která je vyjádřením guatemalské tradice a kultury. Edice roku 2015 byla inspirovaná guatemalskou orchidejí, národní květinou, která je vyobrazena i na lahvích rumů Zacapa.
Reserva Limitada 2015 byla vytvořena pod pečlivým dohledem slavné Master Blenderky Loreny Vásquez z vybraných rumů 6 až 24 let...
První republika je obdobím noblesy a elegance, poctivosti a hrdosti na řemeslný fortel a um, kterým jsme proslulí. Božkov republica exclusive je oslavou těchto prvorepublikových hodnot.
Rum Centenario Aňejo Especial je směs jemných rumů pečlivě zrajících v sudech z bílého dubu po dobu delší jak 7 let, během které rum získá svou jedinečnou a unikátní chuť. Jeho ušlechtilost a kvalita daná tradiční výrobou dělá z tohoto rumu jeden z nejoblíbenějších nejenom na Kostarice.
Výroba rumu Centenario začíná výběrem cukrové třtiny, která se seče...
Pod rukama zkušených maestrů ronerů venezuelské rodinné palírny Destilería Sofa vznikla rumová novinka, jež svým názvem odkazuje na významnou osobnost jihoamerických dějin – generála Simóna Bolívara. El General se vyrábí z melasy připravené výhradně z místní cukrové třtiny, a to kolonovou destilací. V sudech z amerického dubu po bourbonu, odpočívá...
Unikátní jamajský rum překvapí neopakovatelnou chutí utvářenou ročním zráním v dubových sudech obohacenou o jedinečnou příchuť tajné směsi bylin a koření.
Legendární kapitán Henry Morgan byl jedním z nejobdivovanějších bukanýrů 17. století. Proslul odvahou při objevitelských expedicích na Barbados
a Jamajku a také svou šlechetností a družností. Jeho sláva...
Velho Barreiro Traditional si díky své nenapodobitelné intenzivní chuti získala nejednoho příznivce kvalitni Caipirinhy na obou stranách barových pultů a pomalu ale jistě se stává nejvyhledávanější Cachacou u nás. Tento brazilský národní alkoholický nápoj, vyráběný z cukrové třtiny, je naprostou jedničkou ve státě Sao Paulo a v konkurenci 40.000 výrobců...
Captain Morgan ® White Rum je další variantou velmi oblíbeného rumu. Lehkou a svěží chuť nu dodalo zrání v sudech z bílého dubu, kde zrál více jak jeden rok. Je vhodný pro samotnou konzumaci, tak i do míchaných nápojů.
Složení: destilát z cukrové třtiny. ...
Řada Diplomático Distillery Collection představuje rumy, vyrobené na různých destilačních zařízeních, kterými disponuje společnosti DUSA (Destilerias Unidas S.A.). Milovníci prvotřídních destilátů se tak budou mít možnost postupně seznámit s různými chuťovými profily rumů, v závislosti na použitých destilačních zařízeních a budou si tak moci vychutnat...
Disponuje velmi výraznou chutí s nasládlým závěrem. Vynikající rum s dobrým poměrem mezi cenou a nabízenou kvalitou.Rum Malteco, jedinečný destilát vyráběný v Panamě, je geniálním produktem starověkého umění guatemalského mistra Ronerose, který svému pokolení předal recept vynikající směsi pro výrobu ojedinělého destilátu. Na jeho výrobu se používá šťáva...
Pyrat X.O. Reserve je karibský rum namíchaný ze směsi devíti různých rumů, které zrají v sudech nejméně 15 let. Každá lahev tohoto rumu je plněna ručně a označena ručně psaným sériovým číslem v továrně na ostrově Anguilla. Korkový uzávěr připomíná lahve používané piráty, kteří pluli po Karibiku v roce 1800. Dezertní rum s dlouhým koncem chutná po...
Mount Gay Rum Black Barrel od Master blendera Allena Smithe je malosériově a ručně vyráběný. Vzniká smícháním stařeného destilátu z dvojnásobné „pot still" (kotlíkové) destilace a stařeného destilátu vyrobeného kontinuálně. Po smíchání obou složek zraje Black Barrel podruhé, tentokrát v silně vypáleném sudu po bourbonu. Tento unikátní proces dvojitého...
Bacardi rum se vyrábí z cukrové třtiny na rozdíl od svého "tuzemského" bratrance, který odvozuje své počátky od brambor. Otcem Bacardi byl obchodník s vínem Don Facundo Bacardi Massó. V jeho časech, polovině 19. století, byl rum drsným pitím pro piráty, muže sklízející třtinu či přístavní dělníky. Bez zajímavosti není ani fakt, že byl karibskými piráty...
Čistokrevný bílý rum, který připravoval Stock Plzeň - Božkov ve spolupráci s nejlepšími českými barmany. Základní součást Key Rumu White tvoří destilát z cukrové třtiny přímo z kolébky všech pravých rumů - z ostrovů Jamaica, Barbados či z Guayany. Destilát přitom zraje ve speciálních dubových sudech nejméně jeden rok. Pro své čistě přírodní složení i...
House of Angostura vyrábírumy britského typu, jejichž plná sušší chuť je oblíbená po celém světě.Historie značky započala již v roce 1824, kdy byly poprvé vyrobeny aromatickébitters slavného jména. Angostura 1919 je jedním z nejúspěšnějších rumůAngostura a je pojmenován po roce, kdy byl poprvé uložen do sudů. Je to lehkýblend rumů, jež zrály ve znovu vypálených sudech po bourbonu až osm let. Je torum určený pro pomalé popíjení s komplexním aroma kakaa, vanilky a kokosu. Vchuti je mimořádně vyvážený a na patře suchý s náznaky karamelu, praženýchořechů, vanilky, pepře a stopami vypáleného dřeva, ...