
Kód: 10467
Kód: 10467
Kód: 15096
Kód: 21314
Kód: 19258
Kód: 19259
Kód: 10713
Kód: 10719
Kód: 15134
Kód: 19057
Kód: 40056
Kód: 40033
Kód: 40032
Kód: 40045
Kód: 46003
Kód: 10537
Disponuje velmi výraznou chutí vanilky, čokolády, náznaky kokosu. V sudech zraje 15 let.
Rum Malteco, jedinečný destilát vyráběný v Panamě, je geniálním produktem starověkého umění guatemalského mistra Ronerose, který svému pokolení předal recept vynikající směsi pro výrobu ojedinělého destilátu. Na jeho výrobu se používá šťáva z cukrové třtiny - a to v kombinaci s výběrem nejlepších sudů z bourbonu zajišťuje božský prožitek při jeho konzumaci.
Disponuje velmi výraznou chutí vanilky, čokolády, náznaky kokosu. V sudech zraje 15 let.
Rum Malteco, jedinečný destilát vyráběný v Panamě, je geniálním produktem starověkého umění guatemalského mistra Ronerose, který svému pokolení předal recept vynikající směsi pro výrobu ojedinělého destilátu. Na jeho výrobu se používá šťáva z cukrové třtiny - a to v kombinaci s výběrem nejlepších sudů z bourbonu zajišťuje božský prožitek při jeho konzumaci.
Výroba rumů začíná na plantážích cukrové třtiny. Plantáže rumů Malteco se nacházejí v Panamě. Rum dozrává v dubových sudech ve výšce 2 500 metrů. Lahvování rumů Malteco probíhá v Itálii.
Parametry
Specifické reference
Malteco 15y 0,7l
Disponuje velmi výraznou chutí vanilky, čokolády, náznaky kokosu. V sudech zraje 15 let.
Rum Malteco, jedinečný destilát vyráběný v Panamě, je geniálním produktem starověkého umění guatemalského mistra Ronerose, který svému pokolení předal recept vynikající směsi pro výrobu ojedinělého destilátu. Na jeho výrobu se používá šťáva z cukrové třtiny - a to v kombinaci s výběrem nejlepších sudů z bourbonu zajišťuje božský prožitek při jeho konzumaci.
Kód: 10830
Kód: 11017
Kód: 10568
Kód: 11417
Kód: 11198
Kód: 10650
Kód: 10794
Kód: 10685
Kód: 10824
Kód: 11457
Kód: 10030
Kód: 11307
Kód: 10781
Kód: 10527
Kód: 10773
Kód: 10607
Disponuje velmi výraznou chutí vanilky, čokolády, náznaky kokosu. V sudech zraje 15 let.
Rum Malteco, jedinečný destilát vyráběný v Panamě, je geniálním produktem starověkého umění guatemalského mistra Ronerose, který svému pokolení předal recept vynikající směsi pro výrobu ojedinělého destilátu. Na jeho výrobu se používá šťáva z cukrové třtiny - a to v kombinaci s výběrem nejlepších sudů z bourbonu zajišťuje božský prožitek při jeho konzumaci.
check_circle
check_circle