Kvalitní vaječný likér s příchutí pistácie, který je vyroben výhradně z čerstvých surovin. Při výrobě nejsou použita chemická barviva ani konzervanty. Proto je Vaječný sen tak hedvábně hladký a lahodný jako vaječný likér našich babiček.
Kvalitní vaječný likér, který je vyroben výhradně z čerstvých surovin. Při výrobě nejsou použita chemická barviva ani konzervanty. Proto je Vaječný sen tak hedvábně hladký a lahodný jako vaječný likér našich babiček.
Složení: Čerstvé mléko Cukr Líh Čerstvé vaječné žloutky Aromata Vaječné bílky Barvivo: lutein.
Alergeny: mléko, vejce. ...
Světlý ležák je pivo pro pravé fajnšmekry. Nejurozenější samičí hlávky kvalitního žateckého chmele, panensky čistá přírodní voda a přednostně vybíraná zrnka unikátní odrůdy moravského ječmene z něj dělají nápoj opravdových znalců. 700 let dlouhá tradice výroby budějovického piva a unikátní, 90 dnů dlouhá doba zrání jeho jedinečnost jen umocňují. Budweiser...
Nealkoholické pivo Birell vyráběné speciální technologií zaručující charakteristické chuťové vlastnosti piva. Vyrábí se unikátní technologií výroby přímo v nošovickém pivovaru v České republice. Obsahuje vitaminy skupiny B, které podporují dobré trávení. Jedná se o čistě přírodní nápoj bez umělých přísad a konzervantů.
Rum Centenario Fundación 20 Aňos Fundacion je dvacetiletý rum z Kostariky. Jde o směs rumů, zrajících po dobu osm až dvacet 20 let, během které rum získá svoji jedinečnou a unikátní chuť. Při jeho výrobě je použit systém míchání Solera což je základem úspěchu tohoto jedinečného rumu, důkazem je zlatá medajle na ISW 2009.
Výroba rumu Centenario začíná výběrem cukrové třtiny, která se seče ručně. V cukrovaru se kde se z nich lisuje šťáva, která je následně podrobena procesu kvašení následované destilací. Tomuto procesu se také říká metode agricole, nebo zemědělský rum. Produktem destilace ...
Rum Centenario Fundación 20 Aňos Fundacion je dvacetiletý rum z Kostariky. Jde o směs rumů, zrajících po dobu osm až dvacet 20 let, během které rum získá svoji jedinečnou a unikátní chuť. Při jeho výrobě je použit systém míchání Solera což je základem úspěchu tohoto jedinečného rumu, důkazem je zlatá medajle na ISW 2009.
Výroba rumu Centenario začíná výběrem cukrové třtiny, která se seče ručně. V cukrovaru se kde se z nich lisuje šťáva, která je následně podrobena procesu kvašení následované destilací. Tomuto procesu se také říká metode agricole, nebo zemědělský rum. Produktem destilace je tzv. „mladý alkohol“, který se skladuje v ručně vyráběných sudech z bílého dubu. Přísně tajná receptura obsahuje specifický proces míchání a zrání, který dělá z rumu Centenario produkt s prvotřídní kvalitou a nezaměnitelnou chutí. Před plněním a vlastní distribucí se Ron Centenario podrobuje velmi přísné kontrole kvality odborníky, kteří garantují jeho unikátnost a špičkovou kvalitu.
Appleton 12 Y.O. Rare Casks je směsí rumů, z nichž nejmladší zrál 12
let. Má komplexní aroma a robustní chuť s tóny dřeva, ovoce, kakaa,
pomerančové kůry a mandlí. Jde o rum, který je určen pro pomalé upíjení
a díky chuťovému profilu potěší i konzumenty whisky, kteří chtějí
vstoupit do světa rumu.
Prémiový karibský rum vyráběný od roku 1890. Flor de Caňa (neboli Květ cukrové třtiny) je nabízen ve variantách Gold a Extra Dry. Oba rumy jsou minimálně 4 roky stařené unikátní registrovanou metodou slow-aged®. ...
Revoluční lihovina s rumovou příchutí a pravým karamelem zaujme neopakovatelnou, lehce nasládlou rumovou chutí, kterou střídá jemná hořkost pravého karamelu. Obsahuje vysoký podíl alkoholu - 60%, proto doporučujeme k přípravě horkých i studených míchaných nápojů. ...
Havana Club Aňejo 3 aňos patří mezi prestižní bílé rumy pocházející z Kuby. Originální jemně pískovou barvu získává po třítém zrání v sudech z bílého dubu. Má lahodnou chuť. Skvěle se hodí k míchání osvěžujících koktejlů.
Značka Havana Club se zrodila v roce 1878. HAVANA CLUB je jediný mezinárodně uznávaný kubánský rum. Jeho základem je pečlivě vybíraná...
House of Angostura vyrábí rumy britského typu, jejichž plná sušší chuť je oblíbená po celém světě. Historie značky započala již v roce 1824, kdy byly poprvé vyrobeny aromatické bitters slavného jména. Pro vytvoření sedmileté verze rumu Angostura vybírá master blender rumy zrající minimálně sedm let, které míchá a následně vrátí do sudů, než se všechny...
Zacapa Royal sestává z rumů zrajících v sudech po americké whiskey, delikátním sherry a jemných vínech Pedro Ximénez. Jejich blend dozrává ve vzácných sudech ze dřeva stromů čtyř francouzských lesů zvaných Le Bois du Roy™ (Allier, Nevers, Vosges a Tronçais), které dříve patřily královské rodině a jsou chráněné již od 13. století, kdy na těžbu uvalil...
Bacardi rum se vyrábí z cukrové třtiny na rozdíl od svého "tuzemského" bratrance, který odvozuje své počátky od brambor. Otcem Bacardi byl obchodník s vínem Don Facundo Bacardi Massó. V jeho časech, polovině 19. století, byl rum drsným pitím pro piráty, muže sklízející třtinu či přístavní dělníky. Bez zajímavosti není ani fakt, že byl karibskými piráty...
Pampero Aniversario je venezuelský rum, který na celosvětové soutěži v San Franciscu World Spirits Competition získal hned několik gold a double gold medailí. Je to jediný venezuelský rum, který kdy získal ocenění jako nejlepší rum soutěže — v roce 2010 byl ohodnocen jako bezkonkurečně nejlepší mezi všemi držiteli double gold medaile. Super–premium rum...
Výjimečnost třtinového rumu Heffron spočívá v jeho pětiletém zrání v sudech z amerického bílého dubu. Surový rum je do nich uložen v tropickém podnebí Karibiku.
Rum má lehce nasládlou a výraznou chuť s nádechem vanilky, karamelu a doznívajícími dřevitými tóny. Ty jsou dány právě dlouhým zráním v dubových sudech. Má velmi vytříbené aroma, které mimo jiné...
První republika je obdobím noblesy a elegance, poctivosti a hrdosti na řemeslný fortel a um, kterými jsme proslulí. Třtinový rum Božkov Republica Exclusive je oslavou těchto prvorepublikových hodnot. Tento blend až 8 letých rumů z Nikaraguy, Dominikánské republiky, Barbadosu a Jamajky jemně doladěný třtinovým cukrem má jemnou nasládlou chuť s tóny...
Pampero Selección se zrodil s cílem stát se nejvšestrannějším rumem na světě. Rum Pampero Seleccion je unikátní směsí všestranné chuti mladších rumů a komplexní a strukturovanou chutí výběrových rumů. To ho předurčuje k vychutnávání jak samostatně, tak i v luxusních míchaných nápojích. ...
Tento rum má pískově zlatavou barvu. V příjemně sladké směsi vůní vanilky, karamelu a kakaa je rozpoznatelný jemný nádech alkoholu. Na jazyku chutná lehce a vyváženě, s jemně sladkým přívlastkem. Namíchejte si z něj pravé Cuba Libre nebo jiný originální koktejl.
Značka Havana Club se zrodila v roce 1878. HAVANA CLUB je jediný mezinárodně uznávaný...
Mount Gay Rum je rum, který stvořil rum. Tak se říká Mountgay Rumu, nejstarším výrobci rumu na světě. Mount gay Extra Old je opulentní blend nejkvalitnějších destilátů stařených 8–15 let, smíchaný z rumů vyrobených převážně metodou pot still, což mu dodává větší jemnost a harmonickou chuť.
Pro výrobu Mount Gay Rumu se používají pouze čistě přírodní...
Don Papa je prémiová malá dávka rumu z ostrova Negros Occidental
(Filipíny). Je destilován z nejkvalitnější cukrové třtiny na světě.
Předtím než se smíchá v dokonalost, zraje 7 let v dubových sudech v
předhůří hor Kanlaon. Negros Occidental je a vždy byl třtinovým králem
Filipín. Díky perfektní kombinaci klimatu, polohy a bohaté vulkanické
půdy na...
Námořníci z britského námořnictva dostávali při zaoceánských plavbách denní příděl rumu. Toto právo bylo zrušeno 31. července 1970. Rum Pusser´s je vyráběn dle původního receptu britské admirality z roku 1810.
Má ostře kořeněnou karamelovou vůni, chuť lehce nasládlá s tóny sušeného ovoce. ...
Pampero Especial (čteme „espesial“) byl první venezuelský rum, který si zasloužil přívlastek anejo, stal se venezuelským měřítkem kvality a díky němu země zavedla normu na udělování přívlastku anejo. Chuť je dobře rozpoznatelná v míchaných nápojích. Je jemný, s lehce vanilkovou chutí a tóny dřeva a sladkého ovoce. Dozrával v soudcích po bourbonu. Skvěle...
Rum Centenario Fundación 20 Aňos Fundacion je dvacetiletý rum z Kostariky. Jde o směs rumů, zrajících po dobu osm až dvacet 20 let, během které rum získá svoji jedinečnou a unikátní chuť. Při jeho výrobě je použit systém míchání Solera což je základem úspěchu tohoto jedinečného rumu, důkazem je zlatá medajle na ISW 2009.
Výroba rumu Centenario začíná výběrem cukrové třtiny, která se seče ručně. V cukrovaru se kde se z nich lisuje šťáva, která je následně podrobena procesu kvašení následované destilací. Tomuto procesu se také říká metode agricole, nebo zemědělský rum. Produktem destilace ...