
Kód: 12223
Tato madeira je vyrobena pouze z hroznů odrůdy Malvasia, pro které je na ostrově Madeira povoleno používat také anglický název Malmsey. Před naplněním do lahví musí být minimálně 10 let uložena v dubových sudech. Podává se s deserty, nebo jako aperitiv. Ocení ji také milovníci doutníků. Ideální teplota pro servírování je 16-18 °C. ...
Tato madeira je vyrobena pouze z hroznů odrůdy Malvasia, pro které je na ostrově Madeira povoleno používat také anglický název Malmsey. Před naplněním do lahví musí být minimálně 10 let uložena v dubových sudech. Podává se s deserty, nebo jako aperitiv. Ocení ji také milovníci doutníků. Ideální teplota pro servírování je 16-18 °C.
Parametry
Kód: 12223
Kód: 12181
Kód: 12137
Kód: 12211
Kód: 12212
Kód: 12215
Kód: 12182
Kód: 12213
Kód: 12221
Kód: 12049
Kód: 12180
Kód: 12477
Kód: 12048
Kód: 12136
Kód: 12179
Kód: 12046
Tato madeira je vyrobena pouze z hroznů odrůdy Malvasia, pro které je na ostrově Madeira povoleno používat také anglický název Malmsey. Před naplněním do lahví musí být minimálně 10 let uložena v dubových sudech. Podává se s deserty, nebo jako aperitiv. Ocení ji také milovníci doutníků. Ideální teplota pro servírování je 16-18 °C. ...
check_circle
check_circle