Tradiční výrobek jehož prvovýroba se datuje od 16. století. Macerací a destilací bylin a koření je získáván základ tohoto nápoje. Z celkem 11 použitých bylin převažuje anýz v chuťové a vonné složce. Neobsahuje žádný cukr. Výrobku se přiznávají příznivé účinky na zažívání. hlavně však na horní cesty dýchací. Volba léčivých bylin se projevuje i v nesporném vlivu na fyzickou i duševní pohodu spotřebitele. Tuto lihovinu lze použít i jako aperitiv při slavnostních příležitostech. ...
Tradiční výrobek jehož prvovýroba se datuje od 16. století. Macerací a destilací bylin a koření je získáván základ tohoto nápoje. Z celkem 11 použitých bylin převažuje anýz v chuťové a vonné složce. Neobsahuje žádný cukr. Výrobku se přiznávají příznivé účinky na zažívání. hlavně však na horní cesty dýchací. Volba léčivých bylin se projevuje i v nesporném vlivu na fyzickou i duševní pohodu spotřebitele. Tuto lihovinu lze použít i jako aperitiv při slavnostních příležitostech.
Slovo Sarpa znamená v benátském dialektu matoliny. Tato suchá Grappa se destiluje ze 60 % z odrůdy Merlot a ze 40 % Cabernet Sauvignon. Je označena fialovým uzávěrem. Palírna dodnes používá systém historických uzávěrů láhví. Podáváme při teplotě 10–15 °C. Při dané kvalitě skvělá cena. ...
Klasický destilát ze švestek, který se na Valašsku pálí od poloviny 18. století. Stodvacetiletá tradice výroby slivovice v rodině Jelínků je zárukou nejvyšší kvality. Jelínkova slivovice se vyrábí trojstupňovou destilací vyzrálého švestkového kvasu. V její vůni cítíme nasládlé aroma pecek, které však nepřekrývá ovocný charakter. V chuti je slivovice díky...
Slivovice
Klasický destilát ze švestek, který se na Valašsku pálí od poloviny 18. století. Stodvacetiletá tradice výroby slivovice v rodině Jelínků je zárukou nejvyšší kvality. Jelínkova slivovice se vyrábí trojstupňovou destilací vyzrálého švestkového kvasu. V její vůni cítíme nasládlé aroma pecek, které však nepřekrývá ovocný charakter. V chuti je...
Výrobky z moravské řady mají na českém trhu nejvyšší podíl ovocného destilátu.
Základem výrobku je kvalitní ovocný destilát smíchaný s jemným lihem. ...
Klasický destilát ze švestek, který se na Valašsku pálí od poloviny 18. století. Stodvacetiletá tradice výroby slivovice v rodině Jelínků je zárukou nejvyšší kvality. Jelínkova slivovice se vyrábí trojstupňovou destilací vyzrálého švestkového kvasu. V její vůni cítíme nasládlé aroma pecek, které však nepřekrývá ovocný charakter. V chuti je slivovice díky...
Ricard je nejprodávanější anýzový likér na světě. Tento vysoce kvalitní pastis s jedinečnou chutí je nejoblíbenější lihovinou ve Francii. Ricard se podává naředěný vodou v poměru 1 díl Ricardu a 5 dílů vody. ...
Na počet výročí, pěti set let od založení palírny, předcházela myšlenka vytvořit exkluzivní edici Staré žitné myslivecké Single Barrel. Ta svůj neopakovatelný charakter získává právě díky uložení do různorodých sudů na dobu osmi let. Specifická chuť, vůně a další jedinečné vlastnosti odpovídají jednotlivým ročníkům a typům sudů. Díky tomu se Stará žitná...
Originální destilát nejvyšší kvality a jedinečný extrakt přírody v sobě harmonizuje tradiční hodnoty spišského regionu s výjimečnou chutí šťavnatých plodů hrušek z proslulých sadů. Síla, jemnost, vzácnost a ušlechtilost v kombinaci s typickou vůní dokonale vyzrálých hrušek dává každé kapce tohoto rafinovaného destilátu lesk slunce, milého překvapení a...
Výrobky z moravské řady mají na českém trhu nejvyšší podíl ovocného destilátu.
Základem výrobku je kvalitní ovocný destilát smíchaný s jemným lihem. ...
Výborný destilát z vyzrálých hrušek je, díky trojstupňové destilaci a patřičnému zrání, vyjímečný svou nezaměnitelnou chutí a vůní.
Doporučujeme konzumovat mírně vychlazený.
...
Řada lihovin, dodávaná na spotřebitelský trh v atraktivním balení. Tyto výrobky jsou velmi oblíbené konzumenty pro svoji známou vůni a chuť, obsahující destilát podle jednotlivých druhů z vyzrálého ovoce Jižní Moravy. Výrobek je vhodný pro přímou konzumaci, podáváme vychlazené. ...
Klasický destilát ze švestek, který se na Valašsku pálí od poloviny 18. století. Stodvacetiletá tradice výroby slivovice v rodině Jelínků je zárukou nejvyšší kvality. Jelínkova slivovice se vyrábí trojstupňovou destilací vyzrálého švestkového kvasu. V její vůni cítíme nasládlé aroma pecek, které však nepřekrývá ovocný charakter. V chuti je slivovice díky...
Vybraný kvalitní líh smíchaný s hruškovým destilátem je ta správná skladba tohoto produktu. Pro výraznější aroma a chuť je přidán plod hrušky. Jemně nasládlá lihovina s příchutí hrušky překvapí a hlavně potěší Vaše smysly. Hrušku podáváme při teplotě +10 °C jako aperitiv. ...