Vybrané a kvalitní ovoce je zpracováváno nejmodernějším způsobem, ale zároveň jsou dodrženy postupy, které jsou ověřeny historií výroby destilátů. Do ovoce není přidáván cukr ani jiné (chemické) látky.
- vůně - čistá, typická pro švestkový destilát
- chuť - harmonická, bez cizích příchutí
Slivovice byla vyhodnocena „Unií destilatérů“ a časopisem Beverage Revue jako nejlepší slivovice v roce 1996.
Výroba probíhá v souladu s předpisy EU a přísným potravinovým zákonem, který nedovoluje při zhotovování pravých destilátů
používání cukru a jiných příměsí, jenž by ovlivnily chuť nebo aroma p ...
Vybrané a kvalitní ovoce je zpracováváno nejmodernějším způsobem, ale zároveň jsou dodrženy postupy, které jsou ověřeny historií výroby destilátů. Do ovoce není přidáván cukr ani jiné (chemické) látky.
- vůně - čistá, typická pro švestkový destilát
- chuť - harmonická, bez cizích příchutí
Slivovice byla vyhodnocena „Unií destilatérů“ a časopisem Beverage Revue jako nejlepší slivovice v roce 1996.
Výroba probíhá v souladu s předpisy EU a přísným potravinovým zákonem, který nedovoluje při zhotovování pravých destilátů
používání cukru a jiných příměsí, jenž by ovlivnily chuť nebo aroma produktu.
Výrobky z moravské řady mají na českém trhu nejvyšší podíl ovocného destilátu.
Základem výrobku je kvalitní ovocný destilát smíchaný s jemným lihem. ...
Tradiční výrobek jehož prvovýroba se datuje od 16. století. Macerací a destilací bylin a koření je získáván základ tohoto nápoje. Z celkem 11 použitých bylin převažuje anýz v chuťové a vonné složce. Neobsahuje žádný cukr. Výrobku se přiznávají příznivé účinky na zažívání. hlavně však na horní cesty dýchací. Volba léčivých bylin se projevuje i v nesporném...
Pernod je anýzový likér a také nazýván nápojem umělců. Najdeme jej v dílech mnoha významných osobností 20. století, kterým byl inspirací i módním doplňkem. Pernod se pije ředěný v poměru 1:5 s pramenitou vodou nebo se používá jako základ míchaných drinků. ...
Výrobky z moravské řady mají na českém trhu nejvyšší podíl ovocného destilátu.
Základem výrobku je kvalitní ovocný destilát smíchaný s jemným lihem. ...
Mistrovské zhodnocení cenných vlastností zdravě vyzrálých plodů jalovce vytváří jedinečnou nezaměnitelnou chuť tradičního nápoje Slováků. Staleté zkušenosti chráněné originální přísně hlídanou recepturou v sobě snoubí moudrost a zkušenosti palírnám sahající do roku 1797 a nejmodernější technologii zaručující vznik toho nejjemnějšího lihu. Výjimečné...
Slivovice zlatá Tento typ destilátu je světově ojedinělý. Svou vůní připomíná koňak, chutí pak velmi jemně švestky. Jedinečnou harmonickou chuť a zlatavou barvu získává tato slivovice dlouhodobým zráním v kádích z limousinského dubu. Vyráběna je podle tradiční receptury vizovického palírníka Karla Singra (1864 – 1942). Obsah alkoholu: 45% ...
Vybraný kvalitní líh smíchaný s meruňkovým destilátem je ta správná skladba tohoto produktu. Pro výraznější aroma a chuť je přidán plod meruňky. Jemně nasládlá lihovina s příchutí meruňky překvapí a hlavně potěší Vaše smysly. Meruňku podáváme při teplotě +10 °C jako aperitiv. ...
Grappa Fior di Vite je výjimečný italský destilát, který se vyrábí lisováním piemontských hroznů včetně jejich jadérek a lodyh. Jeho osobitost podtrhuje i typický lněný obal zvaný „sacco“, díky němuž lze láhev snadno odlišit od jiných podobných výrobků. ...
Je značkový prvotřídní destilát z vyzrálých švestek. Výroba tohoto destilátu má ve Vizovicích více jak stoletou tradici. Originální trojí destilace a speciální postup pětiletého zrání dává destilátu nezaměnitelnou čistou vůni a chuť po švestkách a jemně po peckách, jenž proslavila společnost RUDOLF JELÍNEK po celém světě. Výroba kosher slivovice probíhá...
Slivovice
Klasický destilát ze švestek, který se na Valašsku pálí od poloviny 18. století. Stodvacetiletá tradice výroby slivovice v rodině Jelínků je zárukou nejvyšší kvality. Jelínkova slivovice se vyrábí trojstupňovou destilací vyzrálého švestkového kvasu. V její vůni cítíme nasládlé aroma pecek, které však nepřekrývá ovocný charakter. V chuti je...
Sambuca Ramazzotti je klasický italský likér pro nejnáročnější labužníky. Hvězdicový anýz, jehož zralá semena se destilují a dále smíchají v harmonickém poměru s nejčistším alkoholem, je převažující složkou dávající likéru jeho charakteristické plné aróma. Pije se čistá jako digestiv. Pro svoji specifickou chuť je také používána v koktejlech a při...
Stará žitná myslivecká je zcela unikátním ryze českým nápojem, jehož historie sahá do začátku 16. století. Základ Staré žitné myslivecké tvoří pečlivě vybraný žitný destilát, který zraje v dubových sudech společně s přírodními výluhy ze sušeného ovoce. Přesné složení a poměry těchto přísad jsou po staletí pečlivě střeženy.
Zzraje 1 rok v dubových...
Výrobky z moravské řady mají na českém trhu nejvyšší podíl ovocného destilátu.
Základem výrobku je kvalitní ovocný destilát smíchaný s jemným lihem.
...