Mistrovské zhodnocení cenných vlastností zdravě vyzrálých plodů jalovce vytváří jedinečnou nezaměnitelnou chuť tradičního nápoje Slováků. Staleté zkušenosti chráněné originální přísně hlídanou recepturou v sobě snoubí moudrost a zkušenosti palírnám sahající do roku 1797 a nejmodernější technologii zaručující vznik toho nejjemnějšího lihu. Výjimečné vlastnosti tohoto tradičního aperitivu ocenila i Evropská komise, která rozhodla o přidělení chráněného zeměpisného označení pro Spišskou borovičku ze Starej Ľubovne. ...
Mistrovské zhodnocení cenných vlastností zdravě vyzrálých plodů jalovce vytváří jedinečnou nezaměnitelnou chuť tradičního nápoje Slováků. Staleté zkušenosti chráněné originální přísně hlídanou recepturou v sobě snoubí moudrost a zkušenosti palírnám sahající do roku 1797 a nejmodernější technologii zaručující vznik toho nejjemnějšího lihu. Výjimečné vlastnosti tohoto tradičního aperitivu ocenila i Evropská komise, která rozhodla o přidělení chráněného zeměpisného označení pro Spišskou borovičku ze Starej Ľubovne.
Tradiční výrobek jehož prvovýroba se datuje od 16. století. Macerací a destilací bylin a koření je získáván základ tohoto nápoje. Z celkem 11 použitých bylin převažuje anýz v chuťové a vonné složce. Neobsahuje žádný cukr. Výrobku se přiznávají příznivé účinky na zažívání. hlavně však na horní cesty dýchací. Volba léčivých bylin se projevuje i v nesporném...
V tomto výrobku najde spotřebitel přesně to, co dává tušit už jeho název - lahodnou chuť zralých hrušek, vytvořenou výhradně z přírodních složek - ať už je to ovocný destilát, přírodní hrušková aróma, nebo samotný kousek zralé hrušky. Její nepochybně skvělá chuť a vůně je afrodiziakem pro tělo i duši náročných konzumentů. ...
Ricard je nejprodávanější anýzový likér na světě. Tento vysoce kvalitní pastis s jedinečnou chutí je nejoblíbenější lihovinou ve Francii. Ricard se podává naředěný vodou v poměru 1 díl Ricardu a 5 dílů vody. ...
Vybrané a kvalitní ovoce je zpracováváno nejmodernějším způsobem, ale zároveň jsou dodrženy postupy, které jsou ověřeny historií výroby destilátů. Do ovoce není přidáván cukr ani jiné (chemické) látky.
- vůně - čistá, typická pro meruňkový destilát
- chuť - harmonická, bez cizích příchutí
Výroba probíhá v souladu s předpisy EU a přísným potravinovým...
Pernod je anýzový likér a také nazýván nápojem umělců. Najdeme jej v dílech mnoha významných osobností 20. století, kterým byl inspirací i módním doplňkem. Pernod se pije ředěný v poměru 1:5 s pramenitou vodou nebo se používá jako základ míchaných drinků. ...
Tradiční a přitom exkluzivní značková lihovina, jejíž základ tvoří ten nejkvalitnější přírodní borovičkový destilát. Svojí typickou chutí a aroma po borovici, kterou zvýrazňuje větvička jalovce v každé sklenici, si tato lihovina získala svoje stálé obdivovatele. ...
Stará žitná myslivecká je zcela unikátním ryze českým nápojem, jehož historie sahá do začátku 16. století. Základ Staré žitné myslivecké tvoří pečlivě vybraný žitný destilát, který zraje v dubových sudech společně s přírodními výluhy ze sušeného ovoce. Přesné složení a poměry těchto přísad jsou po staletí pečlivě střeženy. Vedle oblíbené Staré myslivecké...
Vybrané a kvalitní ovoce je zpracováváno nejmodernějším způsobem, ale zároveň jsou dodrženy postupy, které jsou ověřeny historií výroby destilátů. Do ovoce není přidáván cukr ani jiné (chemické) látky.
- vůně - čistá, typická pro třešňový destilát
- chuť - harmonická, bez cizích příchutí
Výroba probíhá v souladu s předpisy EU a přísným potravinovým...
Výrobky z moravské řady mají na českém trhu nejvyšší podíl ovocného destilátu.
Základem výrobku je kvalitní ovocný destilát smíchaný s jemným lihem. ...
Řada lihovin, dodávaná na spotřebitelský trh v atraktivním balení. Tyto výrobky jsou velmi oblíbené konzumenty pro svoji známou vůni a chuť, obsahující destilát podle jednotlivých druhů z vyzrálého ovoce Jižní Moravy. Výrobek je vhodný pro přímou konzumaci, podáváme vychlazené. ...
Slovo Sarpa znamená v benátském dialektu matoliny. Tato suchá Grappa se destiluje ze 60 % z odrůdy Merlot a ze 40 % Cabernet Sauvignon. Je označena fialovým uzávěrem. Palírna dodnes používá systém historických uzávěrů láhví. Podáváme při teplotě 10–15 °C. Při dané kvalitě skvělá cena. ...
Specifickou chuť i vůni získává opakovanou destilací vyzrálého černého jalovce spolu s velejemným lihem. Borovičkový destilát necháváme uležet minimálně půl roku před plněním do lahví za účelem sladění, vyváženosti a zjemnění chuti.
Slovácká borovička je určena ke konzumaci buďto samotná, vychlazená, nebo do všech druhů koktejlů. Jsou jí přisuzovány...
Třešňovice je pravý destilát z pozdních odrůd tmavých třešní vyráběný ve firmě RUDOLF JELÍNEK a.s. už po mnoho generací. Třešňovice se vyznačuje jemnou typickou chutí a vůní po třešních, v níž jemně vyniká pecka. Je vhodná jako aperitiv, do kávy a ovocných dezertů.
...
Originální destilát nejvyšší kvality a jedinečný extrakt přírody v sobě harmonizuje tradiční hodnoty spišského regionu s výjimečnou chutí šťavnatých plodů hrušek z proslulých sadů. Síla, jemnost, vzácnost a ušlechtilost v kombinaci s typickou vůní dokonale vyzrálých hrušek dává každé kapce tohoto rafinovaného destilátu lesk slunce, milého překvapení a...
Hrušková pálenka je vyrobena jen z čerstvých, plných williams hrušek. Jemný hruškový destilát nejvyšší kvality obklopuje v lahvi skutečnou hrušku. Nápad z palírny Pircher, který potěší i překvapí. ...