Vybrané a kvalitní ovoce je zpracováváno nejmodernějším způsobem, ale zároveň jsou dodrženy postupy, které jsou ověřeny historií výroby destilátů. Do ovoce není přidáván cukr ani jiné (chemické) látky.
- vůně - čistá, typická pro hruškový destilát
- chuť - harmonická, bez cizích příchutí
Výroba probíhá v souladu s předpisy EU a přísným potravinovým zákonem, který nedovoluje při zhotovování pravých destilátů
používání cukru a jiných příměsí, jenž by ovlivnily chuť nebo aroma produktu. ...
Vybrané a kvalitní ovoce je zpracováváno nejmodernějším způsobem, ale zároveň jsou dodrženy postupy, které jsou ověřeny historií výroby destilátů. Do ovoce není přidáván cukr ani jiné (chemické) látky.
- vůně - čistá, typická pro hruškový destilát
- chuť - harmonická, bez cizích příchutí
Výroba probíhá v souladu s předpisy EU a přísným potravinovým zákonem, který nedovoluje při zhotovování pravých destilátů
používání cukru a jiných příměsí, jenž by ovlivnily chuť nebo aroma produktu.
Vybrané a kvalitní ovoce je zpracováváno nejmodernějším způsobem, ale zároveň jsou dodrženy postupy, které jsou ověřeny historií výroby destilátů. Do ovoce není přidáván cukr ani jiné (chemické) látky.
- vůně - čistá, typická pro hruškový destilát
- chuť - harmonická, bez cizích příchutí
Výroba probíhá v souladu s předpisy EU a přísným potravinovým...
Klasický destilát ze švestek, který se na Valašsku pálí od poloviny 18. století. Stodvacetiletá tradice výroby slivovice v rodině Jelínků je zárukou nejvyšší kvality. Jelínkova slivovice se vyrábí trojstupňovou destilací vyzrálého švestkového kvasu. V její vůni cítíme nasládlé aroma pecek, které však nepřekrývá ovocný charakter. V chuti je slivovice díky...
Tato odrůdová hruškovice se vyznačuje nádherně výraznou vůní po hruškách a jemnou typickou chutí s dlouhým dozníváním hruškového tónu. Vynikající destilát vyrobený ze šťavnatých jihoamerických hrušek odrůdy Williams. ...
Tradiční výrobek jehož prvovýroba se datuje od 16. století. Macerací a destilací bylin a koření je získáván základ tohoto nápoje. Z celkem 11 použitých bylin převažuje anýz v chuťové a vonné složce. Neobsahuje žádný cukr. Výrobku se přiznávají příznivé účinky na zažívání. hlavně však na horní cesty dýchací. Volba léčivých bylin se projevuje i v nesporném...
Vybrané a kvalitní ovoce je zpracováváno nejmodernějším způsobem, ale zároveň jsou dodrženy postupy, které jsou ověřeny historií výroby destilátů. Do ovoce není přidáván cukr ani jiné (chemické) látky.
- vůně - čistá, typická pro švestkový destilát
- chuť - harmonická, bez cizích příchutí
Slivovice byla vyhodnocena „Unií destilatérů“ a časopisem...
Mistrovské zhodnocení cenných vlastností zdravě vyzrálých plodů jalovce vytváří jedinečnou nezaměnitelnou chuť tradičního nápoje Slováků. Staleté zkušenosti chráněné originální přísně hlídanou recepturou v sobě snoubí moudrost a zkušenosti palírnám sahající do roku 1797 a nejmodernější technologii zaručující vznik toho nejjemnějšího lihu. Výjimečné...
Vybrané a kvalitní ovoce je zpracováváno nejmodernějším způsobem, ale zároveň jsou dodrženy postupy, které jsou ověřeny historií výroby destilátů. Do ovoce není přidáván cukr ani jiné (chemické) látky. - vůně - čistá, typická pro třešňový destilát - chuť - harmonická, bez cizích příchutí Výroba probíhá v souladu s předpisy EU a přísným potravinovým...
V tomto lahodném nápoji se pojí kvalitní švestkový destilát s jemným lihem a přírodními ovocnými složkami, díky kterým se jeho degustace stává gurmánským požitkem. Výrobek je vhodný pro přímou konzumaci, podáváme vychlazené. ...
Slivovice
Klasický destilát ze švestek, který se na Valašsku pálí od poloviny 18. století. Stodvacetiletá tradice výroby slivovice v rodině Jelínků je zárukou nejvyšší kvality. Jelínkova slivovice se vyrábí trojstupňovou destilací vyzrálého švestkového kvasu. V její vůni cítíme nasládlé aroma pecek, které však nepřekrývá ovocný charakter. V chuti je...
Klasický destilát ze švestek, který se na Valašsku pálí od poloviny 18. století. Stodvacetiletá tradice výroby slivovice v rodině Jelínků je zárukou nejvyšší kvality. Jelínkova slivovice se vyrábí trojstupňovou destilací vyzrálého švestkového kvasu. V její vůni cítíme nasládlé aroma pecek, které však nepřekrývá ovocný charakter. V chuti je slivovice díky...
Vybrané a kvalitní ovoce je zpracováváno nejmodernějším způsobem, ale zároveň jsou dodrženy postupy, které jsou ověřeny historií výroby destilátů. Do ovoce není přidáván cukr ani jiné (chemické) látky.
- vůně - čistá, typická pro švestkový destilát
- chuť - harmonická, bez cizích příchutí
Slivovice byla vyhodnocena „Unií destilatérů“ a časopisem...
Specifickou chuť i vůni získává opakovanou destilací vyzrálého černého jalovce spolu s velejemným lihem. Borovičkový destilát necháváme uležet minimálně půl roku před plněním do lahví za účelem sladění, vyváženosti a zjemnění chuti.
Slovácká borovička je určena ke konzumaci buďto samotná, vychlazená, nebo do všech druhů koktejlů. Jsou jí přisuzovány...
Je značkový prvotřídní destilát z vyzrálých švestek. Výroba tohoto destilátu má ve Vizovicích více jak stoletou tradici. Originální trojí destilace a speciální postup pětiletého zrání dává destilátu nezaměnitelnou čistou vůni a chuť po švestkách a jemně po peckách, jenž proslavila společnost RUDOLF JELÍNEK po celém světě. Výroba kosher slivovice probíhá...
Vybraný kvalitní líh smíchaný s hruškovým destilátem je ta správná skladba tohoto produktu. Pro výraznější aroma a chuť je přidán plod hrušky. Jemně nasládlá lihovina s příchutí hrušky překvapí a hlavně potěší Vaše smysly. Hrušku podáváme při teplotě +10 °C jako aperitiv. ...