Velmi suchý aperitiv bez cukru KV 14 byl na trh uveden v roce 1966. Je určen všem příznivcům hořkých nápojů, jež vyhledávají lihoviny bez cukru a pro vyznavače míchaných nápojů a long drinků. Pije se čistý a chlazený jako aperitiv či digestiv, výborný je s dobře vychlazeným pomerančovým džusem.
Klasická bylinná receptura je doplněna deseti procenty přírodního červeného vína.
Aperitiv KV 14 neobsahuje žádný cukr.
Složení: voda, líh, červené víno, vinný destilát, směs bylin a koření, přírodní pomerančové aroma, barvivo: E124 košenilová červeň, E150a karamel
Alergeny: oxid siřičitý ...
Velmi suchý aperitiv bez cukru KV 14 byl na trh uveden v roce 1966. Je určen všem příznivcům hořkých nápojů, jež vyhledávají lihoviny bez cukru a pro vyznavače míchaných nápojů a long drinků. Pije se čistý a chlazený jako aperitiv či digestiv, výborný je s dobře vychlazeným pomerančovým džusem.
Klasická bylinná receptura je doplněna deseti procenty přírodního červeného vína.
Aperitiv KV 14 neobsahuje žádný cukr.
Složení: voda, líh, červené víno, vinný destilát, směs bylin a koření, přírodní pomerančové aroma, barvivo: E124 košenilová červeň, E150a karamel
Alergeny: oxid siřičitý
Vynikající, 100% přírodní, tradiční a vysoce kvalitní alkoholický nápoj. Pro ty, kteří pijí Becherovku, není žádnou novinkou, že tento oblíbený klasik mezi českými alkoholickými nápoji je 100% přírodní produkt bez jakýchkoli chemických konzervačních látek, umělých barviv a emulgátorů. Je to jen karlovarská voda, vysoce kvalitní líh, přírodní cukr a velmi...
Širokou škálu variant Bols likérů lze rozčlenit do vybraných kategorií na základě vstupních surovin a způsobu výroby. Ovocné likéry (nazvané většinou podle převládajícího použitého ovoce), tzv. „krémy“ (o obsahu cukru min. 28 %), likéry jádrové (na bázi peckovin a jedlých jader), likéry bylinné s přísadami vybraných druhů bylin a koření a takzvané...
Je vyroben z mléčného krému a TATRATEA 52% ORIGINAL. Navazujíc na dlouhodobou tradici přidávání mléka do čaje je toto spojení skvělou kombinací, která zjemňuje jeho chuť a dodává mu sladký krémový tón.
Jeho chuť nabízí dlouhý bohatý mléčný závěr s náznakem sladkých koření. Vůně čerstvé smetany a vanilkového pudinku se přetváří do delikátní chutě...
Tento Moravský Vaječný Tradiční již svým barevným a folklorním vzhledem zavede na Moravu. Jeho receptura byla inspirována domácím výrobním postupem, který používaly naše rodiče a babičky. Při jeho přímé konzumaci se vám vybaví pocit, který jste jako dítě prožívali, když jste tajně upíjeli z láhve domácího vaječňáku. Výkonná homogenizace ve speciálním...
Božkov Peprmint neboli „zelená“ se stal v posledních letech velkým fenoménem. Nejprodávanějším produktem této kategorie likérů je právě naše „zelená z Božkova“, která je braná jako „klasika“ ve své kategorii. Výborně se hodí k pivu a k přípravě nepřeberného množství míchaných nápojů. Nejznámějším je lidový koktejl Švihák v trávě, což je Božkov Peprmint s...
Jägermeister je jedinečný hořký bylinný likér vyráběný od roku 1934 v Německu. Jeho výjimečná chuť je hrdým výsledkem historie propojené s tradičním mistrovstvím. Jägermeister se vyrábí pouze z přírodních přísad, základ tvoří 56 druhů bylin, kořenů a plodů z celého světa. Po smíšení s čistým alkoholem zraje nejméně jeden rok v dubovém sudu. Emblémem...
Širokou škálu variant Bols likérů lze rozčlenit do vybraných kategorií na základě vstupních surovin a způsobu výroby. Ovocné likéry (nazvané většinou podle převládajícího použitého ovoce), tzv. „krémy“ (o obsahu cukru min. 28 %), likéry jádrové (na bázi peckovin a jedlých jader), likéry bylinné s přísadami vybraných druhů bylin a koření a takzvané...
SQUASHE jsou lehce alkoholické nápoje založené na ovocné chuti a jemné vodce – tzv. ochucené vodky. Poznáte je podle výrazného designu s divoce rozřezaným ovocem. Zvláštností řady jsou exotické příchutě jako cannabis nebo trkna + koka, obohacené o exotické extrakty. Podávají se vychlazené nebo s ledem, a tak jsou tyto likéry ideální jako nenáročný letní...
Cointreau - francouzský pomerančový likér, jehož vznik se datuje rokem 1849. Jeho přesná receptura je držena v tajnosti, jde však v zásadě o spojení neutrálního lihu s výluhy kůry hořkých haitských pomerančů a dalších citrusových plodů z Brazílie a Španělska. Hotový likér se nechává po nějaký čas uležet.
Tip na drink:
Cointreau Fizz:
Ingredience: 50 ml...
Základem Amundsen Pear je oblíbená Vodka Amundsen, jejíž jemnost vytváří tradiční skandinávská technologie výroby. Ta spočívá především v několikanásobné filtraci přes aktivní dřevěné uhlí, při níž jsou zachyceny i sebemenší příměsi. Amudsen Pear spojuje kvalitu Vodky Amundsen s osvěžující chutí hrušky.
Složení: Amundsen vodka (obilný líh), hrušková...
Bylinný likér s historií sahající do roku 1877. Jelínkův Praděd je výtečný žaludeční bylinný likér zlatožluté barvy s hořce nasládlou bylinnou, jemně harmonickou vůní a chutí, s příznivým účinkem na zažívací a nervový systém a tvorbu krvinek. Vyrábí se macerací šestnácti druhů tuzemských i cizokrajných bylin a plodů v lihovém roztoku, který je doslazován...
Výjimečně dobrý a výjimečně hořký Fernet Stock, který je zdaleka nejoblíbenější lihovinou přichází s novou příchutí. 14 bylin z celého světa se spojilo s hruškou, tradičním českým ovocem. Výsledkem je nezaměnitelná hořká chuť Fernetu s originálním podtónem černé hrušky.
Složení: Líh, cukr, směs bylin, hrušková šťáva, barvivo karamel, aromata. ...
Výjimečně dobrý a výjimečně hořký Fernet Stock, který je zdaleka nejoblíbenější lihovinou v České republice, patří spolu s Fernetem Stock Citrus ke stěžejním produktům společnosti Stock Plzeň - Božkov. Vznik hořkého Fernetu Stock se datuje rokem 1927. Právě tehdy totiž italský podnikatel Lionello Stock začal ve své likérce v Plzni - Božkově vyrábět hořký...
Tradiční likér vyráběný v Prostějově podle unikátní receptury. Odlišuje se od obdobných produktů především 34% obsahem ovocné višňové šťávy, který dodává nápoji jedinečnou ovocnou chuť a jemnost. Od konkurence se také odlišuje vyšším procentem alkoholu, které zajišťuje vyváženou a charakteristickou chuť.
Tento likér je velice oblíben u žen. Je možné ho...
NABROUŠENEJ SHOT, CO NENÍ PRO KAŽDÝHO.
Stejně jako originál i Jägermeister SCHARF využívá směs bylin, květů, kořínků a ovoce.
Jägermeister SCHARF si však získal své místo na výsluní díky svýmu vostrýmu a kořeněnýmu profilu. Výsledkem je dokonale vostrá, nová interpretace, zahrnující více intenzivní chuť zázvoru a 33% alkoholu. Zázvor a kořen galangalu je...