Kvalitní vaječný likér s příchutí pistácie, který je vyroben výhradně z čerstvých surovin. Při výrobě nejsou použita chemická barviva ani konzervanty. Proto je Vaječný sen tak hedvábně hladký a lahodný jako vaječný likér našich babiček.
Kvalitní vaječný likér, který je vyroben výhradně z čerstvých surovin. Při výrobě nejsou použita chemická barviva ani konzervanty. Proto je Vaječný sen tak hedvábně hladký a lahodný jako vaječný likér našich babiček.
Složení: Čerstvé mléko Cukr Líh Čerstvé vaječné žloutky Aromata Vaječné bílky Barvivo: lutein.
Alergeny: mléko, vejce. ...
Světlý ležák je pivo pro pravé fajnšmekry. Nejurozenější samičí hlávky kvalitního žateckého chmele, panensky čistá přírodní voda a přednostně vybíraná zrnka unikátní odrůdy moravského ječmene z něj dělají nápoj opravdových znalců. 700 let dlouhá tradice výroby budějovického piva a unikátní, 90 dnů dlouhá doba zrání jeho jedinečnost jen umocňují. Budweiser...
Nealkoholické pivo Birell vyráběné speciální technologií zaručující charakteristické chuťové vlastnosti piva. Vyrábí se unikátní technologií výroby přímo v nošovickém pivovaru v České republice. Obsahuje vitaminy skupiny B, které podporují dobré trávení. Jedná se o čistě přírodní nápoj bez umělých přísad a konzervantů.
Jägermeister - bylinný likér se silnou, výraznou vůní, nebývale citlivě vyváženou hořkosladkou chutí a příslovečně příznivými účinky na trávicí soustavu. Vyrábí se podle tajné původní receptury macerací 56 druhů kořínků, bylin a dalších přírodních zdrojů (mj. citrusové kůry, anýzu, lékořice, šafránu, zázvoru a jalovcových bobulí) v neutrálním lihu po dobu šesti týdnů. Zraje nejméně 1 rok v dubových sudech.
Země původu: Spolková republika Německo Rok založení: firma 1878, uvedení produktu pod názvem Jägermeister na trh 1935
Výroba: podle tajné původní receptury macerací 56 koření, bylin a dal ...
Jägermeister - bylinný likér se silnou, výraznou vůní, nebývale citlivě vyváženou hořkosladkou chutí a příslovečně příznivými účinky na trávicí soustavu. Vyrábí se podle tajné původní receptury macerací 56 druhů kořínků, bylin a dalších přírodních zdrojů (mj. citrusové kůry, anýzu, lékořice, šafránu, zázvoru a jalovcových bobulí) v neutrálním lihu po dobu šesti týdnů. Zraje nejméně 1 rok v dubových sudech.
Země původu: Spolková republika Německo Rok založení: firma 1878, uvedení produktu pod názvem Jägermeister na trh 1935
Výroba: podle tajné původní receptury macerací 56 koření, bylin a dalších přírodních zdrojů (mj. kůry citrusů, anýzu, lékořice, šafránu, zázvoru a jalovcových bobulí) v neutrálním lihu po dobu šesti týdnů
Zrání: nejméně 1 rok v dubových sudech
Konzumace: Dobře vychlazený/namražený (z originální sklenky Jägermeister) jako digestiv, v poslední době se prosazuje i v míchaných nápojích.
Hlavní znaky: silná výrazná vůně, výjimečně citlivě vyvážená hořkosladká chuť, příznivé účinky na trávicí soustavu
Cointreau - francouzský pomerančový likér, jehož vznik se datuje rokem 1849. Jeho přesná receptura je držena v tajnosti, jde však v zásadě o spojení neutrálního lihu s výluhy kůry hořkých haitských pomerančů a dalších citrusových plodů z Brazílie a Španělska. Hotový likér se nechává po nějaký čas uležet.
Tip na drink:
Cointreau Fizz:
Ingredience: 50 ml...
Jägermeister je bylinný likér se silnou, výraznou vůní, nebývale citlivě vyváženou hořkosladkou chutí a příslovečně příznivými účinky na trávicí soustavu. Vyrábí se podle tajné původní receptury macerací 56 druhů kořínků, bylin a dalších přírodních zdrojů (mj. citrusové kůry, anýzu, lékořice, šafránu, zázvoru a jalovcových bobulí) v neutrálním lihu po...
Liqueur de Tequila Rose je světově nejprodávanějším krémovým likérem, ochuceným jahodami. Vyrábí se smícháním tequily s jahodami a smetanou. Pokud máte rádi krémové likéry obsahující whysky, ale potrpíte si na něco co má troch říz, potom jste na správné adrese. Liqueur de Tequila Rose má nakyslost, která vyvažuje její krémovitost, třeba že je bezesporu...
BARTIDA ČERT je rumovo - višňový likér. Tradiční nápoj českých hospod z dob Rakouska – Uherska. Je vyroben ze 100 % višňové šťávy, rumu, kojetínského velejemného lihu, cukru, ovocného destilátu, vanilky a karamele. Spojení Griotky a Tuzemáku je příjemně alkoholické (30%). Griotka dodává Čertu tradičně sladkokyselou chuť po černých višních, český Tuzemák...
Jägermeister je jedinečný hořký bylinný likér vyráběný od roku 1934 v Německu. Jeho výjimečná chuť je hrdým výsledkem historie propojené s tradičním mistrovstvím. Jägermeister se vyrábí pouze z přírodních přísad, základ tvoří 56 druhů bylin, kořenů a plodů z celého světa. Po smíšení s čistým alkoholem zraje nejméně jeden rok v dubovém sudu. Emblémem...
Výjimečně dobrý a výjimečně hořký Fernet Stock, který je zdaleka nejoblíbenější lihovinou v České republice, patří spolu s Fernetem Stock Citrus ke stěžejním produktům společnosti Stock Plzeň - Božkov. Vznik hořkého Fernetu Stock se datuje rokem 1927. Právě tehdy totiž italský podnikatel Lionello Stock začal ve své likérce v Plzni - Božkově vyrábět hořký...
Nejnovější hit v barmanské hitparádě. Koskenkorva Peach = jemná chuť přírodních broskví, čistota finské vodky Koskenkorva a nízký obsah alkoholu. Hopsinka = první originální ovocná vodka. Evergreen, jehož jedinečnou chuť nikdy nezapomenete.
Nejprodávanější ovocná vodka v gastronomii. ...
Výrábí se kombinací velejemného lihu a macerátu kůry hořkých i sladkých pomerančů z ostrova Curacao, kolorovaná modrým barvivem přírodního původu
Používá se především jako součást míchaných nápojů
Charakteristický svou výraznou nezaměnitelnou modrou barvou, příjemnou, vyváženou citrusovou vůní a osvěžující pomerančovou chutí. Jedinečné aroma tvoří...
Likér Advocaat, který se stal mezi vaječnými likéry ukazatelem kvality, získal svůj název díky vysokému obsahu vaječných žloutků blahodárných na hlasivky.
Bohatou chuť a hustou konzistenci má na svědomí kromě vysokého podílu vaječných žloutků také smetana říznutá kvalitním třtinovým rumem.
Vychutnejte si vaječný likér samostatně nebo si ho přimíchejte do...
Pravý irský smetanový likér, který v sobě kombinuje čerstvou smetanu a irskou whiskey. Příznačnou sametovou hebkost a nenapodobitelnou vůni dodává Carolans přídavek medu a karamelu. Carolans chutná výborně jen tak, na ledu, ale je rovněž nedílnou součástí mnoha míchaných nápojů.
Carolans se prodává jako 17% likér. ...
Horký tip na zimu! Originální lihovina pro výrobu chutného teplého nápoje pro zahřátí. STROH JAGERTEE Vás překvapí aromatickou silnou chuťí dánou unikátní tajnou recepturou. STROH JAGERTEE patří mezi nejprodávanější nápoje v Rakouských zimních střediscích.
Způsob podávání: Ideální poměr míchání je 1:4 tzn. do hrnečku 0,2L nalijte 0,04L STROH JAGERTEE a...
Je vyroben z mléčného krému a TATRATEA 52% ORIGINAL. Navazujíc na dlouhodobou tradici přidávání mléka do čaje je toto spojení skvělou kombinací, která zjemňuje jeho chuť a dodává mu sladký krémový tón.
Jeho chuť nabízí dlouhý bohatý mléčný závěr s náznakem sladkých koření. Vůně čerstvé smetany a vanilkového pudinku se přetváří do delikátní chutě...
Tento čaj má světlejší barvu než Tatranský čaj originál 52%.
Je to unikátní a lahodný lihovinový nápoj čajového typu. Je to koncentrát lihu, cukru, extraktů bylin a čajů, ovocných destilátů a extraktů
První originální nápoj na čajovém základě ze Slovenska.
Bylinný likér s historií sahající do roku 1877. Jelínkův Praděd je výtečný žaludeční bylinný likér zlatožluté barvy s hořce nasládlou bylinnou, jemně harmonickou vůní a chutí, s příznivým účinkem na zažívací a nervový systém a tvorbu krvinek. Vyrábí se macerací šestnácti druhů tuzemských i cizokrajných bylin a plodů v lihovém roztoku, který je doslazován...
Fernet Stock Citrus byl na trh uveden v říjnu 1997 a během dvou let se stal druhou nejprodávanější lihovinou v České republice hned po klasickém Fernetu Stock, přičemž boduje především u žen a mladší generace. Jak již název napovídá, základem Fernetu Stock Citrus je klasický Fernet Stock. Na rozdíl od něj je však Fernet Stock Citrus sladší a má nižší...
Jägermeister - bylinný likér se silnou, výraznou vůní, nebývale citlivě vyváženou hořkosladkou chutí a příslovečně příznivými účinky na trávicí soustavu. Vyrábí se podle tajné původní receptury macerací 56 druhů kořínků, bylin a dalších přírodních zdrojů (mj. citrusové kůry, anýzu, lékořice, šafránu, zázvoru a jalovcových bobulí) v neutrálním lihu po dobu šesti týdnů. Zraje nejméně 1 rok v dubových sudech.
Země původu: Spolková republika Německo Rok založení: firma 1878, uvedení produktu pod názvem Jägermeister na trh 1935
Výroba: podle tajné původní receptury macerací 56 koření, bylin a dal ...