Světlý ležák je pivo pro pravé fajnšmekry. Nejurozenější samičí hlávky kvalitního žateckého chmele, panensky čistá přírodní voda a přednostně vybíraná zrnka unikátní odrůdy moravského ječmene z něj dělají nápoj opravdových znalců. 700 let dlouhá tradice výroby budějovického piva a unikátní, 90 dnů dlouhá doba zrání jeho jedinečnost jen umocňují. Budweiser...
Nealkoholické pivo Birell vyráběné speciální technologií zaručující charakteristické chuťové vlastnosti piva. Vyrábí se unikátní technologií výroby přímo v nošovickém pivovaru v České republice. Obsahuje vitaminy skupiny B, které podporují dobré trávení. Jedná se o čistě přírodní nápoj bez umělých přísad a konzervantů.
Velkopopovický Kozel 11 vás odmění vypilovanou plnější chutí, která mu neubírá na pitelnosti. Díky třem druhům sladu spojených s jemnou hořkostí chmele získal Kozel 11 mnoho ocenění z prestižních domácích i zahraničních soutěží.
Velkopopovický Kozel je připravován podle tradiční receptury předávané z generace na generaci velkopopovických sládků. Původní...
Braník Jedenáctka je vyráběna z tradičních surovin a prochází trojnásobným chmelením, což jí dodává vyšší příjemnou hořkost.
Braník je typicky českým pivem s velmi osvěžující chutí, přirozeným řízem a čistou chmelovou vůní. Pivovar Braník byl založen samotnými sládky malých historických pivovarů jako „Společenský pivovar pražských sládků“ v roce 1899.
Autorem prvního výtvarného pojednání značky Braník byl Mikoláš Aleš – vychází z dobového znaku českých sladovníků, který jim, podle tradice, udělil Karel IV. Prvotní erb s atributy sladovnického řemesla, dvěma zkříženými limpami, protaženým ...
Braník Jedenáctka je vyráběna z tradičních surovin a prochází trojnásobným chmelením, což jí dodává vyšší příjemnou hořkost.
Braník je typicky českým pivem s velmi osvěžující chutí, přirozeným řízem a čistou chmelovou vůní. Pivovar Braník byl založen samotnými sládky malých historických pivovarů jako „Společenský pivovar pražských sládků“ v roce 1899.
Autorem prvního výtvarného pojednání značky Braník byl Mikoláš Aleš – vychází z dobového znaku českých sladovníků, který jim, podle tradice, udělil Karel IV. Prvotní erb s atributy sladovnického řemesla, dvěma zkříženými limpami, protaženými korunkou – symbolem královské přízně, doplnila postava patrona sladovníků sv. Václava. Pražskou zvláštností je dvojice andělů, později k původnímu znaku přidaná.
Složení: voda, ječný slad, ječmen, maltózový sirup, chmelové produkty, izomerizovaný chmelový extrakt, oxid uhličitý.
Alergeny: ječný slad, ječmen.
Vratná lahev
Budvar 33 je hořký a podle toho dostal i jméno. Má totiž právě 33 jednotek hořkosti, a to především díky českému chmelu Agnus, který patří k jedné z nejvíce hořkých odrůd vůbec. 33 je zajímavá i sladem Crystal Light, který se používá především do svrchně kvašených piv. Díky tomu, že se ho nebáli přidat do typického českého ležáku, získalo toto pivo...
Březňák světlý ležák je původní české pivo plzeňského typu charakteristické svou zlatavou barvou, chmelovou vůní, chlebnatou plností a hořkou chutí s příjemnou koncovkou. Těchto vlastností, pro které je tento ležák ceněn doma i ve světě, je docílienoi vhodným sladěním domácích surovin té nejvyšší kvality a tradičních postupů při vaření piva.
Složení:...
Krušovický Ležák je typický výraznou a současně velmi příjemnou, dlouho doznívající hořkostí. Té je dosaženo použitím vybraných odrůd českého chmele ze žatecké chmelařské oblasti. Při výrobě je používán vlastní kmen kvasinek a čtyři druhy velmi kvalitních českých a moravských sladů, z nichž některé jsou speciální a karamelové. Ty dodávají Ležáku krásnou...
Legendární světlý ležák a zakladatel kategorie piv plzeňského typu. Díky 170 let neměnné receptuře, varnímu postupu a umění plzeňských sládků se kvalita plzeňského ležáku i jeho chuťový profil nemění, jak prokázala pravidelná laboratorní srovnání, z nichž nejstarší se datuje do roku 1897.
Velkopopovický Kozel 11 vás odmění vypilovanou plnější chutí, která mu neubírá na pitelnosti. Díky třem druhům sladu spojených s jemnou hořkostí chmele získal Kozel 11 mnoho ocenění z prestižních domácích i zahraničních soutěží.
Velkopopovický Kozel je připravován podle tradiční receptury předávané z generace na generaci velkopopovických sládků. Původní...
Prémiový tmavý ležák doplňuje tradiční nabídku piva z pivovaru Budějovický Budvar, n. p. od roku 2004. Je vyroben stejným postupem jako originální světlý ležák, za použití nejvybranějšího žateckého chmele, moravského sladu, vody čerpané ze 300 m hlubokých artéských studní a tří druhů speciálních barevných ječných sladů: mnichovského, karamelového a...
Zlatopramen 11° světlé je premiový produkt pivovaru Krásné Březno s tradicí výroby sahající až do roku 1642. Je to pivo plné sladové chuti, zářivě zlatého vzhledu, bohaté pěny a řízu, jemného chmelového aroma a příjemné hořkosti.
Originální receptura smíchovských pivovarníků zahrnuje použití 34% pšeničného sladu, speciálně vybraných chmelů a špetku koriandru. Staropramen Nefiltrovaný má 5,0 % alkoholu a servírovat by se měl při 8-10°C, kdy je dosaženo ideální vyváženosti všech jeho chuťových složek. Pivo má pro tento druh typický zákal.
Složení: voda, ječný slad, pšeničný slad,...
Legendární světlý ležák a zakladatel kategorie piv plzeňského typu. Díky 170 let neměnné receptuře, varnímu postupu a umění plzeňských sládků se kvalita plzeňského ležáku i jeho chuťový profil nemění, jak prokázala pravidelná laboratorní srovnání, z nichž nejstarší se datuje do roku 1897.
Pivo HEINEKEN je světlé pivo typu ležák. Má světle zlatou barvu a osvěžující, jemně hořkou chuť s typickým, silným a příjemně éterickým buketem. Pivo Heineken je nejrozšířenějším pivem na světě. Prodává se ve více jak 170 zemích v zelené láhvi, která symbolizuje, že pivo se vyrábí z přírodních surovin - chmelu, sladu a vody. Působivý design láhve je...
Když v roce 1970 uvařil první sládek Jaromír Franzl pivo Radegast, bylo díky své charakteristické hořkosti jiné než všechna ostatní piva na trhu a velmi rychle si získalo mnoho příznivců. V posledních letech se však stále víc piv přibližuje svou hořkou chutí Radegastu. Chceme dostát našemu závazku, že „Život je hořký. Bohudík.“ A opět se tedy musíme...
Budvar 33 je hořký a podle toho dostal i jméno. Má totiž právě 33 jednotek hořkosti, a to především díky českému chmelu Agnus, který patří k jedné z nejvíce hořkých odrůd vůbec. 33 je zajímavá i sladem Crystal Light, který se používá především do svrchně kvašených piv. Díky tomu, že se ho nebáli přidat do typického českého ležáku, získalo toto pivo...
Velkopopovický Kozel 11 vás odmění vypilovanou plnější chutí, která mu neubírá na pitelnosti. Díky třem druhům sladu spojených s jemnou hořkostí chmele získal Kozel 11 mnoho ocenění z prestižních domácích i zahraničních soutěží.
Velkopopovický Kozel je připravován podle tradiční receptury předávané z generace na generaci velkopopovických sládků. Původní...
Braník Jedenáctka je vyráběna z tradičních surovin a prochází trojnásobným chmelením, což jí dodává vyšší příjemnou hořkost.
Braník je typicky českým pivem s velmi osvěžující chutí, přirozeným řízem a čistou chmelovou vůní. Pivovar Braník byl založen samotnými sládky malých historických pivovarů jako „Společenský pivovar pražských sládků“ v roce 1899.
Autorem prvního výtvarného pojednání značky Braník byl Mikoláš Aleš – vychází z dobového znaku českých sladovníků, který jim, podle tradice, udělil Karel IV. Prvotní erb s atributy sladovnického řemesla, dvěma zkříženými limpami, protaženým ...