Světlý ležák je pivo pro pravé fajnšmekry. Nejurozenější samičí hlávky kvalitního žateckého chmele, panensky čistá přírodní voda a přednostně vybíraná zrnka unikátní odrůdy moravského ječmene z něj dělají nápoj opravdových znalců. 700 let dlouhá tradice výroby budějovického piva a unikátní, 90 dnů dlouhá doba zrání jeho jedinečnost jen umocňují. Budweiser...
Nealkoholické pivo Birell vyráběné speciální technologií zaručující charakteristické chuťové vlastnosti piva. Vyrábí se unikátní technologií výroby přímo v nošovickém pivovaru v České republice. Obsahuje vitaminy skupiny B, které podporují dobré trávení. Jedná se o čistě přírodní nápoj bez umělých přísad a konzervantů.
Velkopopovický Kozel 11 vás odmění vypilovanou plnější chutí, která mu neubírá na pitelnosti. Díky třem druhům sladu spojených s jemnou hořkostí chmele získal Kozel 11 mnoho ocenění z prestižních domácích i zahraničních soutěží.
Velkopopovický Kozel je připravován podle tradiční receptury předávané z generace na generaci velkopopovických sládků. Původní...
Metaxa je jedinečný řecký nápoj s dlouhou tradicí. Jeho autor Spyros Metaxas jistě v roce 1880 netušil, že se jeho značka stane jedním ze symbolů slunného Řecka. K výrobě Metaxy se používají tři druhy sluncem vysušených vinných hroznů, které se destilují a zrají nejméně 7 let v pryskyřičných dubových sudech.
Po skončení procesu zrání se destilát míchá s archivními ročníky muškátových vín z egejských ostrovů Lemnos a Samos, výtažky z růžových okvětních lístků a tajemnou směsí řeckých bylin, které pak ještě půl roku zrají – tím se výrobní proces liší od postupů používaných u brandy. Tato trad ...
Metaxa je jedinečný řecký nápoj s dlouhou tradicí. Jeho autor Spyros Metaxas jistě v roce 1880 netušil, že se jeho značka stane jedním ze symbolů slunného Řecka. K výrobě Metaxy se používají tři druhy sluncem vysušených vinných hroznů, které se destilují a zrají nejméně 7 let v pryskyřičných dubových sudech.
Po skončení procesu zrání se destilát míchá s archivními ročníky muškátových vín z egejských ostrovů Lemnos a Samos, výtažky z růžových okvětních lístků a tajemnou směsí řeckých bylin, které pak ještě půl roku zrají – tím se výrobní proces liší od postupů používaných u brandy. Tato tradiční receptura se předává z generace na generaci více než 100 let.
Výsledkem jedinečného spojení je temně medová barva. Jemná, vytříbená chuť evokuje lásku a vášeň, se kterou je Metaxa vyráběna. V každé láhvi se ukrývá více než 2000 hodin slunečního svitu.
Metaxu si můžete vychutnat samotnou, s ledem, nebo namíchanou s vaším oblíbeným nealkoholickým nápojem. Jakkoliv se rozhodnete, sami poznáte, že základem je především středomořské slunce, které rozzáří vaši duši.
Od koňaků se Metaxa liší svým místem původu, neboť pochází z Řecka, nikoliv z francouzské oblasti Cognac.
Metaxa Honey Shot je úchvatné splynutí Metaxy 5* s intenzivním aroma medu divokých řeckých včel, a to nejen pro stávající milovníky nejjemnějšího destilátu pod sluncem. Řecko má s produkcí medu tisíciletou zkušenost a jeho kvalitu i vlastnosti pozitivně ovlivňují také jedinečné klimatické podmínky. Jedle, kaštany, jabloně, hloh, divoké růže… Jen v horách...
První bílý koňak na světě. V Březnu 2008 podnikl Jean-Jacques Godet cestu plachetnicí na Jižní Pól. Godet Antarctica vznikl jako pocta k této výjimečné údálosti. Jean-Jacques Godet se nechal inspirovat především čistotou a ryzostí tamní krajiny a vytvořil tento průzračný koňak. Pro destilaci byla použita výhradně odrůda hroznů Folle Blanche. Bílé barvy...
Zralý, desetiletý koňak s nepatrně dřevitým nádechem a chuťovými odstíny lískových oříšků, dušených broskví a červeného ovoce.
Směs z oblastí: Borderies, Bons Bois a Fins Bois
...
Země původu: Francie
Rok založení: 1724, uvedení modelu na trh v třicátých letech 20. století
Výroba: Destilací vína vyrobeného z 60 % hroznů vypěstovaných výhradně v oblasti Grande Champagne a 40 % hroznů vypěstovaných v Petite Champagne, které leželo tzv. „na kalech“ v menších bečkách (pojem Fine Champagne znamená směs koňaků výhradně z obou...
Martell Cohiba je unikátní kompozicí stařených vínovic, tzv. eaux-de-vie z oblasti Grande Champagne. Tento ultrapremiový koňak nabízí komplexní a intenzivní aroma příbuzné kubánským doutníkům Cohiba. Jediný certifikovaný koňak Habanos of Cuba – jeho chuť je sklepmistrem vybalancována k párování s doutníky Cohiba, proto je vhodný pro všechny milovníky...
Francouzský Courvoisier je jedním ze čtyř nejvýznamnějších výrobců koňaků na světě, který nabízí řadu špičkových produktů, které se odlišují svým stářím - VS, VSOP, XO Imperial.
Značkový Courvoisier zraje na rozdíl od standardních koňaků mnohem déle. Odborníci se shodují na tom, že proto je tím nejjemnějším a nejlepším ve své kategorii. Jako jediný...
Koňak 1738 Accord Royal představuje pravou kvalitu legendární směsi Rémy Martin, která již od roku 1724 zajišťuje domu Rémy Martin celosvětový úspěch.Francouzský král Ludvík XV. udělil v roce 1738 Rémy Martinovi velmi vzácné privilegium, a to vysázet nové vinice v době, kdy to bylo v celé Francii přísně zakázané. Francouzský vládce byl natolik okouzlen...
Martell V.S.O.P Medaillon je 10-12letý mimořádně kvalitní koňak kategorie Very Superior Old Pale. Martell V.S.O.P. Medaillon zdobí zlatý medailonek s vyobrazeným portrétem krále Ludvíka XIV., připomínajícím rok 1715, kdy král zemřel a kdy vznikla společnost Martell.
Nejstarším z velkých výrobců koňaku je firma Martell. Firmu založil Jean Martell v roce...
Martell Cordon Bleu je víc než 25letý koňak s výjimečnou kvalitou a osobitým charakterem, který se řadí do kategorie XO. Byl vytvořen roku 1912 Edouardem Martellem pro náročné klienty luxusních hotelů a restaurací. Unikátní chuť akcentuje využití hroznů z oblasti Borderies. Martell Cordon Bleu je pro náročné zákazníky, kteří dokážou jeho výjimečné kvality...
Metaxa je jedinečný řecký nápoj s dlouhou tradicí. Jeho autor Spyros Metaxas jistě v roce 1880 netušil, že se jeho značka stane jedním ze symbolů slunného Řecka. K výrobě pětihvězdičkové Metaxy se používají tři druhy sluncem vysušených vinných hroznů, které se destilují a zrají nejméně 5 let v pryskyřičných dubových sudech.
Po skončení procesu zrání se...
Metaxa je jedinečný řecký nápoj s dlouhou tradicí. Jeho autor Spyros Metaxas jistě v roce 1880 netušil, že se jeho značka stane jedním ze symbolů slunného Řecka. K výrobě Metaxy se používají tři druhy sluncem vysušených vinných hroznů, které se destilují a zrají nejméně 7 let v pryskyřičných dubových sudech.
Po skončení procesu zrání se destilát míchá s...
Jedinečná kombinace tří druhů vynikajících koňaků značky Cognac Godet v originálním balení tří do sebe zapadajících láhví, ve kterých jsou obsaženy koňaky druhu VS, VSOP, XO. ...
METAXA Private Reserve byla prvním samostatným dílem Constantinose Raptise po tom, co byl v roce 1992 jmenován pátým Metaxa Masterem. Ke svému 25. výročí dostala nový dekantér, který zdobí logo House of Metaxa a podpis jejího tvůrce, Contantinose Raptise. „Vytvářím METAXU Private Reserve jednou za rok, z jedné dávky blendů, které dosáhly dokonalé kvality...
Tento elegantní Armagnac je směsí 7 až 14 letých Armagnaců. Průměrné stáří je tedy výrazně vyšší než pro VSOP zákonem požadované 4 roky. Jednotlivé destiláty před smícháním zrají odděleně obvykle v limousinských dubových sudech. Výsledný produkt má vysokou viskozitu a aroma švestek s výraznými tóny vanilky. Chuť je strukturovaná, jemná a opět s tóny...
Výrábí se destilací vína vyrobeného z 60 % hroznů vypěstovaných výhradně v oblasti Grande Champagne a 40 % hroznů vypěstovaných v Petite Champagne, které leželo tzv. „na kalech“ v menších bečkách (pojem Fine Champagne znamená směs koňaků výhradně z obou Champagnes, přičemž ty z Grande Champagne musejí převažovat).
Zrání: Průměrná doba zrání koňaků...
Brandy Stock 84 je znamenitá brandy vyráběná pouze z ušlechtilých italských vín pocházejících z hroznů nejvyšší kvality. Svou dokonalou harmonii - zlatavou barvu, vůni a velmi jemnou chuť - získává dlouholetým zráním v dubových kádích.
...
Metaxa je jedinečný řecký nápoj s dlouhou tradicí. Jeho autor Spyros Metaxas jistě v roce 1880 netušil, že se jeho značka stane jedním ze symbolů slunného Řecka. K výrobě Metaxy se používají tři druhy sluncem vysušených vinných hroznů, které se destilují a zrají nejméně 7 let v pryskyřičných dubových sudech.
Po skončení procesu zrání se destilát míchá s archivními ročníky muškátových vín z egejských ostrovů Lemnos a Samos, výtažky z růžových okvětních lístků a tajemnou směsí řeckých bylin, které pak ještě půl roku zrají – tím se výrobní proces liší od postupů používaných u brandy. Tato trad ...