Světlý ležák je pivo pro pravé fajnšmekry. Nejurozenější samičí hlávky kvalitního žateckého chmele, panensky čistá přírodní voda a přednostně vybíraná zrnka unikátní odrůdy moravského ječmene z něj dělají nápoj opravdových znalců. 700 let dlouhá tradice výroby budějovického piva a unikátní, 90 dnů dlouhá doba zrání jeho jedinečnost jen umocňují. Budweiser...
Nealkoholické pivo Birell vyráběné speciální technologií zaručující charakteristické chuťové vlastnosti piva. Vyrábí se unikátní technologií výroby přímo v nošovickém pivovaru v České republice. Obsahuje vitaminy skupiny B, které podporují dobré trávení. Jedná se o čistě přírodní nápoj bez umělých přísad a konzervantů.
Velkopopovický Kozel 11 vás odmění vypilovanou plnější chutí, která mu neubírá na pitelnosti. Díky třem druhům sladu spojených s jemnou hořkostí chmele získal Kozel 11 mnoho ocenění z prestižních domácích i zahraničních soutěží.
Velkopopovický Kozel je připravován podle tradiční receptury předávané z generace na generaci velkopopovických sládků. Původní...
Metaxa je jedinečný řecký nápoj s dlouhou tradicí. Jeho autor Spyros Metaxas jistě v roce 1880 netušil, že se jeho značka stane jedním ze symbolů slunného Řecka. K výrobě Metaxy se používají tři druhy sluncem vysušených vinných hroznů, které se destilují a zrají nejméně 7 let v pryskyřičných dubových sudech.
Po skončení procesu zrání se destilát míchá s archivními ročníky muškátových vín z egejských ostrovů Lemnos a Samos, výtažky z růžových okvětních lístků a tajemnou směsí řeckých bylin, které pak ještě půl roku zrají – tím se výrobní proces liší od postupů používaných u brandy. Tato trad ...
Metaxa je jedinečný řecký nápoj s dlouhou tradicí. Jeho autor Spyros Metaxas jistě v roce 1880 netušil, že se jeho značka stane jedním ze symbolů slunného Řecka. K výrobě Metaxy se používají tři druhy sluncem vysušených vinných hroznů, které se destilují a zrají nejméně 7 let v pryskyřičných dubových sudech.
Po skončení procesu zrání se destilát míchá s archivními ročníky muškátových vín z egejských ostrovů Lemnos a Samos, výtažky z růžových okvětních lístků a tajemnou směsí řeckých bylin, které pak ještě půl roku zrají – tím se výrobní proces liší od postupů používaných u brandy. Tato tradiční receptura se předává z generace na generaci více než 100 let.
Výsledkem jedinečného spojení je temně medová barva. Jemná, vytříbená chuť evokuje lásku a vášeň, se kterou je Metaxa vyráběna. V každé láhvi se ukrývá více než 2000 hodin slunečního svitu.
Metaxu si můžete vychutnat samotnou, s ledem, nebo namíchanou s vaším oblíbeným nealkoholickým nápojem. Jakkoliv se rozhodnete, sami poznáte, že základem je především středomořské slunce, které rozzáří vaši duši.
Od koňaků se Metaxa liší svým místem původu, neboť pochází z Řecka, nikoliv z francouzské oblasti Cognac.
Jedinečná kombinace tří druhů vynikajících koňaků značky Cognac Godet v originálním balení tří do sebe zapadajících láhví, ve kterých jsou obsaženy koňaky druhu VS, VSOP, XO. ...
Janneau Napoleon je směsí 10 až 12 letých Armagnaců. Hrozny použité na výrobu pocházejí z regionů Bas Armagnac a Tenaréze. Eaux-de-vie po destilaci zrají odděleně v limousinských dubových sudech. Po smíchání je výsledkem Armagnac zlaté barvy, což je důsledek dlouhého zrání. Má komplexní aroma s tóny sladkého dřeva a vanilky. Kulatá, plná a dokonale...
Metaxa je jedinečný řecký nápoj s dlouhou tradicí. Jeho autor Spyros Metaxas jistě v roce 1880 netušil, že se jeho značka stane jedním ze symbolů slunného Řecka. K výrobě Metaxy se používají tři druhy sluncem vysušených vinných hroznů, které se destilují a zrají nejméně 7 let v pryskyřičných dubových sudech.
Po skončení procesu zrání se destilát míchá s...
Metaxa 12* je dokonalým produktem z řady Metaxa Stars. Obsahuje vzácné vinné destiláty, pomalu zrající v sudech z francouzského limousinského dubu, a vynikající muškátová vína výhradně z egejského ostrova Samos, kde hrozny rostou na malých terasových vinicích a sklízejí se pouze ručně. Poslední tečkou v této směsi je tajný buket májových růží a...
Martell V.S. Single Distillery je 5-7letý koňak kategorie Very Special. Single Distillery v názvu znamená, že eaux-de-vie pocházejí z jedné palírny a mají tak stejný profil – výsledný blend je jemnější a ovocnější, chuť méně kořeněná. Vyznačuje se typickou svěží chutí a ovocnou lehkostí. Má výjimečný buket, a je proto vynikající tečkou po jídle i skvělým...
Brandy Stock 84 je znamenitá brandy vyráběná pouze z ušlechtilých italských vín pocházejících z hroznů nejvyšší kvality. Svou dokonalou harmonii - zlatavou barvu, vůni a velmi jemnou chuť - získává dlouholetým zráním v dubových kádích.
...
Martell V.S. Single Distillery je 5-7letý koňak kategorie Very Special. Single Distillery v názvu znamená, že eaux-de-vie pocházejí z jedné palírny a mají tak stejný profil – výsledný blend je jemnější a ovocnější, chuť méně kořeněná. Vyznačuje se typickou svěží chutí a ovocnou lehkostí. Má výjimečný buket, a je proto vynikající tečkou po jídle i skvělým...
Martell XO (zkratka XO neboli Extra Old) je výjimečný koňak vyrobený z jedinečné směsi eaux-de-vie zrajících minimálně 8 let. Martell XO v sobě ukrývá 8 až 20 let zrající hroznové destiláty. Pro tento koňak je charakteristická kulatost daná hrozny z oblasti Borderies a typická intenzita z oblasti Grande Champagne. Ohromuje zlatoměděnou barvou a...
Metaxa je jedinečný řecký nápoj s dlouhou tradicí. Jeho autor Spyros Metaxas jistě v roce 1880 netušil, že se jeho značka stane jedním ze symbolů slunného Řecka. K výrobě pětihvězdičkové Metaxy se používají tři druhy sluncem vysušených vinných hroznů, které se destilují a zrají nejméně 5 let v pryskyřičných dubových sudech.
Po skončení procesu zrání se...
Metaxa Honey Shot je úchvatné splynutí Metaxy 5* s intenzivním aroma medu divokých řeckých včel, a to nejen pro stávající milovníky nejjemnějšího destilátu pod sluncem. Řecko má s produkcí medu tisíciletou zkušenost a jeho kvalitu i vlastnosti pozitivně ovlivňují také jedinečné klimatické podmínky. Jedle, kaštany, jabloně, hloh, divoké růže… Jen v horách...
Rémy Martin XO představuje rafinovanou kombinaci více než 400 eaux-de-vie. Ve vůni i chuti se projevuje relativně dlouhé zrání v pečlivě vybíraných sudech z limousinského dubu. Je to koňak velkého a zároveň přístupného zážitku, každá láhev má své výrobní číslo, tzn. každá láhev je originál. RM XO Excellence nejlépe vynikne při dezertu nebo po jídle s...
Lahodný, čtyřletý koňak s odkrytým aroma. vůně čerstvé vanilky je doplněna o podtón s příchutí kůže.
Směs z oblastí: Borderies, Bons Bois a Fins Bois
...
Martell V.S.O.P Medaillon je 10-12letý mimořádně kvalitní koňak kategorie Very Superior Old Pale. Martell V.S.O.P. Medaillon zdobí zlatý medailonek s vyobrazeným portrétem krále Ludvíka XIV., připomínajícím rok 1715, kdy král zemřel a kdy vznikla společnost Martell.
Nejstarším z velkých výrobců koňaku je firma Martell. Firmu založil Jean Martell v roce...
Martell V.S.O.P Medaillon je 10-12letý mimořádně kvalitní koňak kategorie Very Superior Old Pale.
Nejstarším z velkých výrobců koňaku je firma Martell. Firmu založil Jean Martell v roce 1715, kdy opustil svůj rodný ostrov Jersey a objevil úrodnou oblast Charente. Osm generací rodiny Martellů se podílelo na prosperitě a věhlasu firmy. Dnes je Martell...
Zralý, desetiletý koňak s nepatrně dřevitým nádechem a chuťovými odstíny lískových oříšků, dušených broskví a červeného ovoce.
Směs z oblastí: Borderies, Bons Bois a Fins Bois
...
Označování stáří koňaku hvězdičkami zavedl poprvé ve 2. polovině minulého století Maurice Hennessy, výrobce koňaku. Dnes je všeobecně zavedeno a dokonce od roku 1947 právně zakotveno. Má to svůj opodstatněný důvod, protože např. označení „dvacetiletý koňak“ je jen částečně správné. Takto starý je totiž jen tzv. „mateřský koňak“. Původní starý koňak musí...
Metaxa je jedinečný řecký nápoj s dlouhou tradicí. Jeho autor Spyros Metaxas jistě v roce 1880 netušil, že se jeho značka stane jedním ze symbolů slunného Řecka. K výrobě Metaxy se používají tři druhy sluncem vysušených vinných hroznů, které se destilují a zrají nejméně 7 let v pryskyřičných dubových sudech.
Po skončení procesu zrání se destilát míchá s archivními ročníky muškátových vín z egejských ostrovů Lemnos a Samos, výtažky z růžových okvětních lístků a tajemnou směsí řeckých bylin, které pak ještě půl roku zrají – tím se výrobní proces liší od postupů používaných u brandy. Tato trad ...